Filipović ljut na sudije: Ne smemo da vodimo pet razlike?!

Filip Filipović, kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije, bio je ljut na sudije posle pobede nad Grčkom u drugom kolu Evropa kupa.

Izvor: B92, Beta
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

"Prava utakmica posle dugo vremena i drago mi je da smo na kraju odreagovali kako treba. Imali smo taj evidentan pad, ali... Neki kriterijumi su drugačiji, kao da Srbija ne sme da vodi pet razlike. Tako je na svim takmičenjima. Za ovo danas smo i mi krivi za te oscilacije, ali nije samo naša krivica", rekao je kapiten Filip Filipović.

Vaterpolo reprezentacija Srbije je u Splitu pobedila Grčku sa 12:10, a u subotu igraju protiv Holandije i Hrvatske.

"Hoćemo da igramo najbolje što možemo protiv Hrvatske. Rezultat nije u prvom planu, nismo ni kompletni, ali dobro je da vidimo gde smo u odnosu na leto kada su najveće obaveze", dodao je Filipović.

Suđenjem na utakmici protiv Grčke bio je nezadovoljan i Dušan Mandić.

StarSport
StarSport

"Voleo bih da kažem nešto o sudijama, ali neću. Otvorili smo kako treba, poveli velikom razlikom. Onda smo se opustili. Oni su se primakli i sve smo izdržali i pobedili. Sada još dve utakmice i da završimo ovaj Evropa kup", kazao je Mandić.

Vaterpolsita Miloš Ćuk rekao je da je Srbija imala očekivan pad u završnici utakmice.

"Teška i naporna utakmica, znali smo to. Grci su snažni. Imali smo odličnu odbranu u prve dve četvrtine. Posle smo pali, ali to je očekivano. Za ovaj stadijum priprema teško je više da se očekuje", istakao je Ćuk.

Golman Duško Pijetlović rekao je da će ekipa raditi da ispravi greške iz utakmice s Grčkom.

"Teška utakmica. Najbitna je pobeda. Par grešaka smo napravili, normalne su u ovom trenutku. Radićemo na tome da ih ispravimo. Sutra je sa Holandijom verovatno lakši meč, ali i onda najbitniji sa Hrvatskom. Ne donosi ništa specijalno, ali je dobro da ga odigramo jak meč", rekao je Pijetlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.