Nova previranja u VK Partizan

U četvrtak je, kao grom iz vedra neba, odjeknula vest da je vaterpolo klub Partizan smenio trenera Zorana Milenkovića.

ĐNIzvor: B92, Večernje novosti, vaterpolovesti.com
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Milenković je 'crno-bele' u decembru predvodio do trofeja u Kupu, zatim do finalnog turnira Regionalne lige, a samo dan pre otkaza ostvario je sa igračima i prvu pobedu u Ligi šampiona.

Predsednik kluba sa Banjice, Aleksandar Šoštar, u razgovoru za "Večernje novosti" nije otkrio šta se krije iza te odluke.

"U ovom trenutku nemam šta novo da kažem, osim onog što je rečeno u saopštenju. Suština je da je klub u izuzetno teškoj situaciji, a brojni problemi su doveli da se odnosi naruše. Zato je UO odlučio da je u ovom trenutku najbolje rešenje da Ćirić preuzme ekipu kako bi se sezona izgurala do kraja. Osvojili smo Kup, plasman na F4 Jadranske lige je preko plana, a očekuje nas naša Superliga", rekao je Šoštar.

Međutim, zanimljivo je Partizan želi da Milenković ostane u klubu, u kojem je od svoje devete godine, a u narednim danima biće poznato da li će on prihvatiti tu ponudu.

Za svega nekoliko dana počinje finalni turnir Regionalne lige u Dubrovniku, a ekipu će do kraja sezone voditi Stefan Ćirić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.