Pokloni uz komplete za EP u vaterpolo

Ulaznice za Evropsko prvenstvo u vaterpolu, čiji će domaćin u januaru biti Beograd, biće puštene u pretprodaju 12. oktobra.

JTIzvor: B92 Evropa
Podeli

U narednih sedam dana pretprodaja kompleta ulaznica vršiće se na OMV benzinskim stanicama u Srbiji i putem internet na sajtu Eventima.

Kupovinom kompleta karata u pretprodaji za sve mečeve, ukupno 100 utakmica, obezbeđuje se značajan popust, a oni koji se odluče da komplet ulaznica kupe na OMV benziskoj stanici na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina dobiće atraktivan poklon i vredan suvenir.

Prvih 250 kupaca kompleta karata treće kategorije po ceni od 9.000 dinara, uz ulaznicu će na poklon dobiti specijalno dizajniranu majicu. Kupci kompleta druge kategorije, od 10.500 dinara, na poklon će dobiti vaterpolo kapicu reprezentacije Srbije, dok će kupcima kompleta karata za prvu kategoriju, od 12.500 dinara, biti poklonjena i majica i kapica.

Na ovaj način želeli smo dodatno da stimulišemo sve ljubitelje vaterpola u Srbiji da kupe ulaznice, jer nam je jedan od ciljeva da oborimo rekord po broju navijača kako bi Beograd i Srbija po još jednom osnovu bili upisani u istoriju evropskog vaterpola. Kapacitet ‘Kombank arene’ za utakmice Evropskog prvenstva biće 12.000 mesta i sigurni smo da bi pune tribine bile dodatni motiv za naše vaterpoliste. Zato pozivam sve ljubitelje vaterpola da u pretprodaji kupe komplete karata, na taj način uštede, dobiju poklone i uživaju u vrhunskom vaterpolu. Kao organizatori ovog takmičenja potrudićemo se da u Kombank areni imaju potpun komfor i pun užitak i učinićemo sve da Beograd bude vrhunski domaćin i besprekoran organizator 32. Evropskog prvenstva”, konstatovao je Darko Udovičić, direktor preduzeća “EP vaterpolo 2016”.

Evropsko prvenstvo u Beogradu biće održano od 10. do 23. januara u “Kombank areni”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.