- Komentari -
  1. SAMO JEDAN 4 GS U NIZU!
    Od 2018. povratak Luk Skajvokera, matorog Vejdera da oladi zauvek i mladjeg Kajlo Rena da oduči od mračne sile!
    Poslednji džedaj, samo se on pita za sudbinu galaksije!
    Ako bude hteo da se vrati ova dvojca mračnih Nike kreatura da se uzmu za ruke.
    Sila je samo sa Noletom!
    (Žikica-prva puška Srbije, 12. septembar 2017 00:26)

    # Link komentara

  2. Sasa nam je malo nervozan! Neka ga, odrašće.
    (De si bre ..., 11. septembar 2017 21:18)

    # Link komentara

  3. Rafa je opet poceo da pogadja one svoje bekend i forhend dijagonale i paralele
    (zagbd, 11. septembar 2017 21:17)

    # Link komentara

  4. ispravak netošnog navoda!
    Tako je, ali telefon pamti reči pa se prebacuje. U svakom slučaju hvala na ispravci.
    (DD, 11. septembar 2017 19:43)

    # Link komentara

  5. @Sabre

    Ako je tadasnja Federerova konkurencija bila "mekana" zasto se nas nole nije naosvajao GS-a u tom periodu? Imao je 21 god. kada je osvojio AO (protiv tada 38. rangiranog tenisera), zasto je cekao do 24-e godine da bio osvojio sledeci GS ako je konkurencija bila tako slaba? :D :D

    PS: Gonzales, Roddick, Safin itd. imaju bolji H2h, toliko o slaboj konkurenciji
    (Dr. Roddick, 11. septembar 2017 17:42)

    # Link komentara

  6. @"De si bre, kako te ne mrzi", a ne, to nisam ja, to je tvoja glavica. Isfrustrirana. (: Druze, ti koji si sedentarni kvaziintelektualac omalovazavas jednog Novaka Djokovica ili nekog drugog, ko moze da te kupi od prvog kolena porodicnog stabla. Onda se zapitaj, ko je i koliko isfrustriran radi uspeha drugih. E nas esi mi nola?, poceo si da pises pod drugim nickovima. (; Nisi nista drugo osim zabave za siroke mase. Nastavi molim te, meni si zanimljiv, kako ti, tako i tebi slicni. Bisenijo jedna mala dobra. haha
    (Sasa, 11. septembar 2017 17:35)

    # Link komentara

  7. To ti dodje isto kao kad tražiš celindzer jer je loptica pala pola metra u autu a sudija nije viknuo AUT! Mozda nije trebao da ukaze da je protivnik pogresio? Šta je po tebi trebao da uradi, da kaže "ma nema veze, to je moj drug koji ne zna pravila, nema pojma da ne sme da se peca"? Našao bi manu i nemaš šta pa si se uhvatio za prst.
    (DD, 11. septembar 2017 16:33)

    Nije čelindžer nego čelindž, challenge!
    (Ispravak netošnog navoda!, 11. septembar 2017 17:10)

    # Link komentara

  8. frfljavi
    To ti dodje isto kao kad tražiš celindzer jer je loptica pala pola metra u autu a sudija nije viknuo AUT! Mozda nije trebao da ukaze da je protivnik pogresio? Šta je po tebi trebao da uradi, da kaže "ma nema veze, to je moj drug koji ne zna pravila, nema pojma da ne sme da se peca"? Našao bi manu i nemaš šta pa si se uhvatio za prst.
    (DD, 11. septembar 2017 16:33)

    # Link komentara

  9. Sasa = Sabre = Sasho = Ivan
    Sve iz iste kuhinje stižu frustracije. Sve zvoni: Frust, frust ...
    ("De si bre, kako te ne mrzi", 11. septembar 2017 14:03)

    Tebra, ja sam iz "volim da verujem da je neko ko ima bolji skor protiv OBOJICE mora biti makar jednako dobar kao Rodja i Rafa" kuhinje. Takodje, iz anti-auto-sovinisticke kuhinje koja je ponosna na naseg tenisera sto se nalazi u drustvu najvecih ikada (Rodje i Rafe). Samo mi nije jasno koji procenat vas pacenika je jedva docekao da Djokovic padne pa da moze ovde da se nasladjuje, i zasto je toliki broj ljudi u ovoj zemlji toliko nesrecan svojim zivotom da mora u tome da nalazi radost?!
    (Sabre, 11. septembar 2017 15:46)

    # Link komentara

  10. Saša Jokic
    Rafa je DVA puta osvojio us open pobedivši Novaka ( znači bio je tu), osvojio i par rg pobedivši Novaka (bio je tu), i jos mnogo toga je osvojio a da je Novak bio tu...Fed je uzeo vimbldon i ozi open ove godine i mnogo toga ranije, Novak je bio tu.. činjenica je da je Novak osvojio mnogo toga, posebno je RG prošle godine osvojio a da Rafa nije bio tu (nije ni Fed).. sva je prilika da baš zato nisu bili tu!
    (DD, 11. septembar 2017 14:52)

    # Link komentara

  11. Niko se više i ne nervira i ne obazire na ove nolobotove. Trućaju, izmišliaju, negiraju, ... ali ... više ne prete! Ha, ha!
    (Klokot, 11. septembar 2017 14:05)

    # Link komentara

  12. Nadal je opet poceo da pogadja one stare bekend i forhend diagonale i paralele
    (zagbd, 11. septembar 2017 14:04)

    # Link komentara

  13. Sasa = Sabre = Sasho = Ivan
    Sve iz iste kuhinje stižu frustracije. Sve zvoni: Frust, frust ...
    ("De si bre, kako te ne mrzi", 11. septembar 2017 14:03)

    # Link komentara

  14. "Esi mi nola" baš dobro i duhovito govori. A nick mu je genijalan.
    (Dragance, 11. septembar 2017 14:00)

    # Link komentara

  15. Vid, Srbi zabrinuti za kvalitet svetskog tenisa! Čudo!
    (Dragance, 11. septembar 2017 13:57)

    # Link komentara

  16. Pa samo pogledajte kako Nadal igra finala Slemova, 16-7 u finalima, Djokovic 12-9, i mi ponovo Nadala i Djokovica stavljamo u istu recenicu..??stvarno nema smisla.
    Pa onaj Djokovic kakav je gubitnik, kada bi mu se nekim slucajem namestila situacija da ima 15 Slemova, i da je na korak da se izjednaci sa Rafom po GS titulama i da u finalu Slema igra sa recimo Thiemom, pa on kakve komplekse ima od Nadala i Federera on bi izgubio to finale.
    Novakovim navijacima je bolje da prihvate da ce Novak biti vecito treci, bice im mnogo lakse, u suprotnom postaju predmet sprdnje.
    (Bond, 11. septembar 2017 13:42)

    # Link komentara

  17. @Zlatna era. Ухватили сте се те 2016 само тако. А хоћемо ли да видимо Вимблдон 2016? Оћемо да видимо остале године које се наосвајао силних титула? А уосталом Нивак је увек али увек имао Мареја или Рафу или Роџера преко пута. Не сећам се да је имао као Роџер онако мекане пеотивнике. Све сама имена.
    @ Анице, Рафа је скакао као ник када је освојио тај РГ који није требало да освоји. А скако је као јарац када је требало да покаже на пропуст. Значи, ако неко показује емоције онда је то врх? Значи, тени су Кирјос, Фоњини, и онај натурализовани Аустралијанац такође врх?@
    (Фрфљави, 11. septembar 2017 13:23)

    # Link komentara

  18. Samo me zanima da li ce iko od ovih velikih fanova Rafe i Rodzera (pogotovo nasih) ikada staviti prst na celo i zamisliti se, pa potom i priznati, koliko bi GS-ova Rodja i Rafa imali da su na putu ka svakom imali konkurenciju kakvu su Marej i Djokovic imali za svaki svoj osvojeni GS. Nadal jos i djene djene, ali Rodja je bukvalno pola GS-ova pokupio bez prave konkurencije, i onda kao pricamo o nekom GOAT-ovanju i slicno.. mah.
    (Sabre, 11. septembar 2017 09:59)

    Ti Federerovi "bez prave konkurencije" Safin,Rodik,Gonzales,Filipusis,Hjuit bi čistili ovu današnju boraniju Andersone,Dimitrove,Kirijose,Zvereve,Raoniće,Čiliće.
    (texo, 11. septembar 2017 10:11)

    Ali ne bi Federera, Ferera, Nadala, Vavrinku itd. A to je ono sto ocito svih vas petorica koji ste jako pametni niste skapirali u vezi mog komentara?!!!
    (Sabre, 11. septembar 2017 13:22)

    # Link komentara

  19. @Zlatna era. Ухватили сте се те 2016 само тако. А хоћемо ли да видимо Вимблдон 2016? Оћемо да видимо остале године које се наосвајао силних титула? А уосталом Нивак је увек али увек имао Мареја или Рафу или Роџера преко пута. Не сећам се да је имао као Роџер онако мекане пеотивнике. Све сама имена.
    @ Анице, Рафа је скакао као ник када је освојио тај РГ који није требало да освоји. А скако је као јарац када је требало да покаже на пропуст. Значи, ако неко показује емоције онда је то врх? Значи, тени су Кирјос, Фоњини, и онај натурализовани Аустралијанац такође врх?
    (Фрфљави, 11. septembar 2017 13:21)

    # Link komentara

  20. Sabre:

    Da, naravno druze, Novakova zlatna era:
    Lu, Darsis, Beden, Gaske, Cilic, Dimitrov, Lopez, Gulbis, Bautista, Tim, Golubev, Miler, Kuznjecov, Nieminen, Hajder-Mauer, Sepi, Soza, Braun, Istomin, Rasel, Sviting i redovne musterije u vidu zivih legendi tenisa Berdih, Nisikori i Raonic.

    Kome smeta Novakova zlatna era?
    Ipak su sve to bolji igraci od Hjuita, Safina, Rodika, Filipousisa, Bagdatisa, Gonzalesa...
    Beden, legenda britanskog tenisa.
    Amor&paz
    (Amor, 11. septembar 2017 11:00)

    Prijatelju, jel me trolujes, ili sta? Kapiram pratis tenis, posto znas tenisere. Takodje bi onda trebalo da pratis KOGA je Djokovic pobedjivao u FINALIMA I POLUFINALIMA GREND SLEMOVA KOJE JE IGRAO. Dacu ti mali hint.. nije NIKO od ovih navedenih. Reci ako ti treba jos pomoci, tu sam...
    (Sabre, 11. septembar 2017 13:21)

    # Link komentara

  21. pa nadal je u GS finalima pobjeđiva fedexa 6 puta noleta 4 wawrinku 1 jel marija neznam ali uglavnom 11/16 sve asove --vamos rafa gledam tenis od 80 god pamtim bekera dobro kad je osvojio wimbledon tj 30 god pratim tenis ---najelegantniji tenisač i najljepše gledat rogera--najborac-rafa--elegancija edberg--konstanta sampras-agassi kralj koji da je bio ozbiljan na početku karijere ima bi bar 6-7 GS više ne samo 8--ivanišević pozitivno lud--nole kapa dolje on je mlio protivnike mekenroe zajebant --lendl koga se sjećam iz dana RG tvrd ozbiljan uvik kao ljut itd itd itdsvaka generacija sve dopingiranija pogotovo ova zadnja generacija
    (bez kosti, 11. septembar 2017 13:21)

    # Link komentara

  22. Ali 16/16 na mrezi, plus nijedna brejk lopta za Andersona citav mec, tek u poslednjem gemu djus na Nadalov servis. To je Doktor, a ne neki koji znaju da su losi u defanzivi pa izlaze na mrezu kad ne treba, ili prebacivaci loptica.
    (RN, 11. septembar 2017 13:18)

    # Link komentara

  23. Читам свашта сваке године на овом форуму кад је у питању тенис али као увек ваша важност и значај недоприноси резултататима никаквим ни Новака ни Федерера а понајвише Рафе Надала који је освојио заслужено ноћас своји 16 гремслем.
    (Човек у пролазу, 11. septembar 2017 12:36)

    # Link komentara

  24. Atomski tenis se vratio na vrhunski.
    (vlasta74, 11. septembar 2017 12:34)

    # Link komentara

  25. Nastavite da palite ovog "esi mi nola?". Lik je nepopravljiv u svojoj upornosti koju usmerava na pogresan nacin. Mene zabavlja a verujem i mnoge druge. Cuj "Nolobotovi". Lik ima vise nego sto je njegova citava loza ikada imala, plus je uspesniji od njega. Boli to. Esi mi nola? nastavi molim te. I ne staj. Ima dovoljno trolera za tebe. Lako je trigerovati te. :D
    (Sasa, 11. septembar 2017 12:32)

    # Link komentara

  26. Grem slem bez 5 vrhunskih igraca nije ni nalik sebi.. pa makar oni bili i u ocajnoj formi..
    (kakotnjak, 11. septembar 2017 12:08)

    # Link komentara

  27. Najjgori slem zadnjim 15 godina.
    Odvratni mecevi.
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bojan, 11. septembar 2017 11:19

    Idi begaj.Pratis tenis 15 godina isto ko i vecina ovde sto prati.
    (young guns, 11. septembar 2017 11:42)

    # Link komentara

  28. Kvalitet tenisa u 2017 je na niskim granama u poslednjih 10 godina. Povrede, loša forma, nekonstantnost su urušili kvalit tenisa. Eto, Rafa ni kriv ni dužan uzima US Open. Normalno, nije on kriv što je konkurencija bila kao na turniru 250. Pisaće se da je osvajač turnira i da mu je to 16 GS titula. Tako jedan teniski defanzivac, čija se igra zasniva na snazi, spin lopticama i bespomučnom vraćanju ti istih loptica protivniku, bez bilo kakve lepote, taktike i promišljenosti dolazi do 16 GS titula.To je degradacija tenisa kao sportske igre. Ali tako je i tu, nažalost, ništa ne možemo promeniti.
    (Bratislav, 11. septembar 2017 11:31)

    # Link komentara

  29. Najjgori slem zadnjim 15 godina.
    Odvratni mecevi.
    (Bojan, 11. septembar 2017 11:19)

    # Link komentara

  30. Bravo za uvek upornog Rafu! Želja za pobedama ga nikad nije napustila zato što je veliki šampion
    (Ivana, 11. septembar 2017 11:14)

    # Link komentara

  31. Sabre:

    Da, naravno druze, Novakova zlatna era:
    Lu, Darsis, Beden, Gaske, Cilic, Dimitrov, Lopez, Gulbis, Bautista, Tim, Golubev, Miler, Kuznjecov, Nieminen, Hajder-Mauer, Sepi, Soza, Braun, Istomin, Rasel, Sviting i redovne musterije u vidu zivih legendi tenisa Berdih, Nisikori i Raonic.

    Kome smeta Novakova zlatna era?
    Ipak su sve to bolji igraci od Hjuita, Safina, Rodika, Filipousisa, Bagdatisa, Gonzalesa...
    Beden, legenda britanskog tenisa.
    Amor&paz
    (Amor, 11. septembar 2017 11:00)

    # Link komentara

  32. @ Miloš
    Miloš = paranoja. Ne znam da li namerno tako piše da nervira razumne. Valjda ga to zabavlja.
    (Luk i voda, 11. septembar 2017 10:59)

    # Link komentara

  33. Kad bih mogao uživao bih u tenisu ali da Šarapovu samo gledam a Nadala ni da gledam ni da slušam.
    (milojko, 11. septembar 2017 10:59)

    # Link komentara

  34. Jadni Nolobotovi! Sad mi je malo i zao njih... Kroz celu Nolovu karijeru, Nolo je uvek bio iza Nadala a pogotovo Federera! Uvek je bio veciti treci i stalno je pokusavao da ih sustigne ali UVEK bezuspesno! Kroz celu Nolovu karijeru su imali vise GS od njega! Veoma bolno i tuzno za njegove navijace! I taman su se ponadali prosle godine da ce cak i Federera da prestigne a Nadala su bili sigurni(i sam Nolo je to isticao kao moguce) kad ono SAMAR prvo od Federera, pa zatim Nadala, pa ponovo Federera i sad za kraj opet od Nadala! Mogu da zamislim kako je njegovim botovima! Mnogi nisu ni preziveli sto je razumljivo za ovakvu situaciju, a to najbolje dokazuje sadasnji broj komentara na vesti o tenisu!
    (esi mi nola?, 11. septembar 2017 10:58)

    # Link komentara

  35. Mrzi me da brojim koliko puta je u komentarima potpuno nepotrebno spomenut Djoković. Kakve on ima veze?
    (Krle, 11. septembar 2017 10:57)

    # Link komentara

  36. @ Sabre

    Ne, nećemo stavljati prst na čelo. Nećemo ni da razmislimo. Samo ćemo da uživamo u dva najbolja ikada. Živeli Rodja i Rafa!
    (Lule, 11. septembar 2017 10:54)

    # Link komentara

  37. A ovi koji su odsustvovali bi imali sansu protiv Rafe? Prosli bi gore od Amdersona.
    (tenis, 11. septembar 2017 10:51)

    # Link komentara

  38. @walter Pa najslabiji slem u istoriji je Djokovicev Garos.
    (aha, 11. septembar 2017 10:49)

    # Link komentara

  39. [link]

    svi,al bas svi od ovih igraca imaju dosta talenta i vrijede puno vise od svog renkinga.Pa jedan del potro je među najboljima kad je zdrav,zato i nismo gledali polufinale nadal-federer,nego nadal-del potro.Kako god okrenes,nikad nije lako osvojiti grand slam.
    (Topnik, 11. septembar 2017 10:47)

    # Link komentara

  40. Gorane, ti tvrdiš da čovjek koji cijeli život svakodnevno divljački trenira može "napredovati" u snazi i brzini u 32-oj godini života, kad dobro znamo da je Rafa taj maksimum dostigao prije dvadesete. Ispašće na kraju da je on Sajonac iz Dragon Ball serijala, poput Gokua i Vegete, pa može neograničeno napredovati i nema biološki limit.
    Kad ATP već pravi ove predstave, neka ih barem ljepše i vjerodostojnije izrežira. Ovo je tako providno da vrijeđa zdrav razum.
    (Wong, 11. septembar 2017 01:02)

    Obo nije rezija a Nadal nema brzinu kao nekada.
    (bazan, 11. septembar 2017 10:46)

    # Link komentara

  41. Meni je poznat slucaj zlatne ere tenisa i RG 2016, kada su vec sad legendarni teniseri Darsis, Lu i Beden u tom momentu drzali 121, 95 i 66 mesto na listi.

    Mocni Bautista je bio 16., Tim velika nada na 15 mestu i Berdih 8.

    Morate priznati da je Del Potro za njih izmislio tenis. Ipak je on osvajac GS.
    Marej je tad imao 2 GS.
    Zlatna era.
    Moramo dodati i da je na ovaj rezultat Nadala na RG veliki uticaj imao i Pepe Imaz. Poznati spanski trojanac. Uvalise Sparti trojanskog konjica.
    Sto se tice brata, jednog dana ce biti selektor DC reprezentacije.
    Ako nista drugo zasluzio je.
    Vec sada je ozbiljan trener a tako mlad.
    (Zlatna era, 11. septembar 2017 10:46)

    # Link komentara

  42. @Sabre A koju je to konkurenciju imao Novak na putu do GS. Federer je imao par losih godina, Nadal je bio daleko od svog nivoa, cesto odsutan, Marej tu i tamo. Realno jedino je Nadal zaradio svoje slemove, igrao je protiv najboljeg Federera i protiv najboljeg Djokovica.
    (ma da, 11. septembar 2017 10:43)

    # Link komentara

  43. A gde je onaj(sto bi GOAT rek'o) sto je bio dugo zaglavljen na trecem mestu?!
    (esi mi nola?, 11. septembar 2017 10:41)

    # Link komentara

  44. @Sabre, nece se zapitati posvadjani su sa logikom, objektivnoscu, a i realnoscu. (:
    (Sasa, 11. septembar 2017 10:16)

    # Link komentara

  45. Samo me zanima da li ce iko od ovih velikih fanova Rafe i Rodzera (pogotovo nasih) ikada staviti prst na celo i zamisliti se, pa potom i priznati, koliko bi GS-ova Rodja i Rafa imali da su na putu ka svakom imali konkurenciju kakvu su Marej i Djokovic imali za svaki svoj osvojeni GS. Nadal jos i djene djene, ali Rodja je bukvalno pola GS-ova pokupio bez prave konkurencije, i onda kao pricamo o nekom GOAT-ovanju i slicno.. mah.
    (Sabre, 11. septembar 2017 09:59)

    Ti Federerovi "bez prave konkurencije" Safin,Rodik,Gonzales,Filipusis,Hjuit bi čistili ovu današnju boraniju Andersone,Dimitrove,Kirijose,Zvereve,Raoniće,Čiliće.
    (texo, 11. septembar 2017 10:11)

    # Link komentara

  46.  А ооготово када се Новак упецао на мрежи, на Роланд Гаросу, Рафа је скакао као јарац не би ли доказао Новаков испад. Од тада га баш и не волим. Роџер је ту далеко мирнији и сталоженији. Да не кажем фер.
    (Фрфљави, 11. septembar 2017 09:48)
    Skakao je kao bik, ne kao jarac, skakao bi I ti. Rodzer je mutan kao Morava po tom pitanju. Nadal pokazuje emocije.
    (anica, 11. septembar 2017 10:08)

    # Link komentara

  47. I sad hejteri pricaju kako Nadal ovo nije zasluzio jer nije igrao protiv top 20 igraca... Jel Nadal kriv sto su se povukli Djokovic, Marej, Vavrinka, Nisikori, itd... Jel Nadal kriv sto su na turniru izgubili neki od favorita tipa Gofan, Tim, Berdih, Federer, Cilic, Dimitrov... A da se ne lazemo, sudeci po igri koju je prikazao, niko od pomenutih ga ne bi pobedio...
    (THE FINAL CUT, 11. septembar 2017 10:06)

    # Link komentara

  48. Mikii, 11

    Dečkiću,

    -US 2010,polufinale Nole dobija Federera 3:2 , a Nadal Južnog??? i u finalu dobija 3:1 umornog Noleta
    -US 2013,polufinale Nole dobija Vavrinku 3:2,a Nadal Gaskea??? i u finalu dobija 3:1 umornog Noleta
    -AO 2008,polufinale Nole otresao Federera 3:0,a Conga otresao Nadala 3:0
    I O ČEMU VI PRIČATE!?
    Koliko je puta samo Nole morao da igra polufinale i finale protiv ovih Nike manekena?
    RG 2016. je Nole osvojio preko Aguta( top 15),Berdiha, Tima(top10) i Mareja 2.nosioca!!!,a ne Rafa US preko 28. najbolje rangiranog igrača.
    TUGA. Skupljači " perija"(GS).
    NOLE CAR
    .
    (Žikica-prva puška Srbije, 11. septembar 2017 10:05)

    # Link komentara

  49. Samo me zanima da li ce iko od ovih velikih fanova Rafe i Rodzera (pogotovo nasih) ikada staviti prst na celo i zamisliti se, pa potom i priznati, koliko bi GS-ova Rodja i Rafa imali da su na putu ka svakom imali konkurenciju kakvu su Marej i Djokovic imali za svaki svoj osvojeni GS. Nadal jos i djene djene, ali Rodja je bukvalno pola GS-ova pokupio bez prave konkurencije, i onda kao pricamo o nekom GOAT-ovanju i slicno.. mah.
    (Sabre, 11. septembar 2017 09:59)

    # Link komentara

  50. Не готивим нешто Рафу толико. Због његових тикова и осталих ставова које има у себи. Верујем да је као човек далеко бољи од Федерера јер се и причало о томе доста. Као тенисера, више волим Федерера између њих двојице. Али неоспоран је оут и начин на који је Рафа долазио до финала, а на који начин и какве противнике је имао Роџер. Рафа је увек имао или махом из велике тројке, плус Ендиа. А ако њих није имао онда је дефинитивно са друге стране био неко из топ 10 у финалима. Не сећам се дс је играо са неким леваторима као што је све имао онај срећковић у силним оним финалима. Филипусоси, Багдатиси и њима сличним. Зато веома, веома поштујем Надсловох 16 гренд слема које је освојио. Некако ми имају већу тежину неко Роџерових 19. Јер барем 1/3 Роџерових гренд слема су били на најлакши могући начин. Док Рафиних и Нолетових са тешким знојем и муком. Рафа је велики спортиста и драго ми је због њега да је успео. Било би лепо да је и Андерсон то урадио. И за тенис и за етику. Али и овако је добро. Заслужио је Рафа само тако. Али и даље га не волим као тенисера. Много мање од Роџера. А ооготово када се Новак упецао на мрежи, на Роланд Гаросу, Рафа је скакао као јарац не би ли доказао Новаков испад. Од тада га баш и не волим. Роџер је ту далеко мирнији и сталоженији. Да не кажем фер.
    (Фрфљави, 11. septembar 2017 09:48)

    # Link komentara

  51. Cestitke Rafi, sjajna sezona za njega kao i za Rodzera koji opet briljiraju kao nekada. Mislio sam da to vise necu videti a to je sad kao dobar dan. I zato ljudi, prestanimo malo sa nebulozama i uzivajmo u igri dvojici velikana dok mozemo. Jos kad bi se Nole vratio da gledamo uzbudljive meceve.
    (Five, 11. septembar 2017 09:45)

    # Link komentara

  52. kazu da je od srece prestao vaditi gace iz guzice
    (veljo gegelj, 11. septembar 2017 09:40)

    # Link komentara

  53. Upravo tako: Šampion bez mane! Bravo Rafa! Sve čestitke! Dobri su mi ovi koji prate tenis od 2003. šatro Rafa osvojio US open a da nije imao do završnice igrača u top 20. OK! Barem nije osvajao Gren slem titule u mečevima sa inferiornim teniserima kao onaj "mangup" iz Bazela već uvek u žestokoj i pravoj konkurenciji!
    (bariloche, 11. septembar 2017 09:34)

    # Link komentara

  54. Bas mi je milo zbog Nadal upravo zbog Noleta jer su sada vece sanse da ce se vratiti sa pobednickim elanom i mentalitetom. Velika cetvorka vlada!
    (momobrazil, 11. septembar 2017 01:55)

    Ne vidim kakve veze ima Nadalova GS titula sa Djokovicem, ali dobro...
    (Doktor, 11. septembar 2017 09:18)

    # Link komentara

  55. Zelim srecu Nadalu neka osvoji jos deset Grand Slam titula kada je nas vegan propao kao teniser.Bravo Rafa treba skinuti naduvenka sa rekordera Grand Slama.
    (alen, 11. septembar 2017 09:12)

    # Link komentara

  56. Opet ima priličan broj podcjenjivačkih komentara u vezi ove pobjede. Kao "laki" protivnici, nije bilo onih pravih na turniru,a da su oni bili tu...Pa ti koje prizivate bili su na prva tri Grand Slama-a ove sezone i šta su napravili?
    Gubili su od tih "lakih" protivnika. Nego kapa dolje trenutno najboljem, a svaka čast i Andersonu, bio je skroz dobar cijeli turnir.
    (semthegem, 11. septembar 2017 09:12)

    # Link komentara

  57. Moj je utisak da je popularnost tenisa u svetu naglo opala kada je Nole uzeo primat u tom sportu. Da bi povratili gledanost, a samim tim i zaradu sklon sam da poverujem da su zamolili Noleta i Mareja da se malo sklone kako bi Rafa i Federer osvajali malo vise ove sezone.
    (Milos, 11. septembar 2017 08:49)

    au covece, kakva paranoja!
    (zvonko_sirovina, 11. septembar 2017 09:09)

    # Link komentara

  58. (dinorg, 11. septembar 2017 07:44)

    Lakse je osvojio onaj RG gde je u finalu izgubio samo tri gema! Isto bese uzasna konkurencija...oh wait, pocistio je Federera tada
    (moralni gmizavac, 11. septembar 2017 08:56)

    # Link komentara

  59. Bravo Rafa, cestitke... Veliki sampion
    (Miki28, 11. septembar 2017 08:54)

    # Link komentara

  60. Moj je utisak da je popularnost tenisa u svetu naglo opala kada je Nole uzeo primat u tom sportu. Da bi povratili gledanost, a samim tim i zaradu sklon sam da poverujem da su zamolili Noleta i Mareja da se malo sklone kako bi Rafa i Federer osvajali malo vise ove sezone. Podela je nacinjena ravnopravno 2:2.
    Ocekujem da ce se njih dvojica od sledece godine povuci, a Nole i Marej nastaviti tamo gde su stali.
    (Milos, 11. septembar 2017 08:49)

    # Link komentara

  61. Bravo!
    Vratio si se...
    (Dejan, 11. septembar 2017 08:36)

    # Link komentara

  62. Ma Beker i Edberg su legende tenisa sa 6 slemovana na brzim podlogama, nema veze što nisu bili ni blizu finala RG, Nadal ih ima isot 6 na brzim, ali on ne zna da igra na brzim podlogma. Ma da vas nema trebalo bi vas izmisliliti . koje blente, aaahhhhhhaaaahhhh!!!!!
    (Master Stojko, 11. septembar 2017 08:32)

    # Link komentara

  63. To majstore. Nije Rafa kriv sto Dimitrov i Federer nisu stigli do njega. Najkonstantniji teniser ove sezone sa dva GS i jednim finalom. Skroz zasluzeno osvojeno prvo mesto. Zelim mu da osvoji zavrsni masters i AO sledece godine, koji mu fali da bi imao po dve titule na svakom GS.
    (RN, 11. septembar 2017 08:22)

    # Link komentara

  64. Radna etika i posvecenost profesiji bez premca i za svako postovanje! Kapa dole majstoru i svaka cast!!!
    (markoni, 11. septembar 2017 02:14) # Link komentara

    hahah, probaj jos koji put da posaljes isti komentar..

    Rafi cestitke!
    (V, 11. septembar 2017 08:22)

    # Link komentara

  65. vozač A i vozač B podeleliše 4 GS. Više nego bratski..Interesantan je index gledanja ovog finala. Precizni ameri su izračunali da je finale u Melburnu gledalo 75 miliona više ljudi u celom svetu. Turnir u New Yorku ove godine je imao najniži index gledanja u poslednjih 10 godina. A to znači da će sledeće godine fond nagrada će biti značajno manji. Nedostatak novih imena i zvezda ove igre, preti da ova monotonija uništi kapital u tenisu. A to znači i krizu tenisa. Đeco, reket u ruke.
    (VUK, 11. septembar 2017 08:18)

    # Link komentara

  66. Nadao sam se makar jednom "tiebreak-u", ali Andersonov servis nije bio na nivou ranijih mečeva. Sve ostalo je bilo u jednom pravcu. Bravo Nadal!
    (semthegem, 11. septembar 2017 08:15)

    # Link komentara

  67. Kralj šljake sa 3 US Opena. Ako uzme AO 2018 stici ce Federeru po broju GS i postati najveci ikada.
    (Najbolje tek dolazi, 11. septembar 2017 08:02)

    # Link komentara

  68. Osvojio bez da je igrao sa nekim od top 15 !!!!
    (Sandzak, 11. septembar 2017 08:00)

    # Link komentara

  69. Osvojio je trofej a do njega nijeimao protivnika iz top 20, o čemu mi pričamo, kvalitet tenisa na US openu je bio užasan.
    (Bolje, 11. septembar 2017 07:57)

    # Link komentara

  70. Tri najbolja igrača tenisa u istoriji da igraju u isto vreme...!?! Čudo!!!
    Kakvu sreću imaju ljubitelji tenisa u današnje vreme, zaista je neverovatno, ali šta nakon njih, pitanje je?!?
    (Neko@, 11. septembar 2017 07:52)

    # Link komentara

  71. Kralj New York-a bez konkurencije
    (Лако је теби011, 11. septembar 2017 07:51)

    # Link komentara

  72. Ostalo je jos da se Djokovic vrati kao stari i opet dominacija trojke.
    (nebojsa, 11. septembar 2017 07:49)

    # Link komentara

  73. Ovo je bilo lako osvoit bez i malo muke ali on tu nije kriv nista takvi su protivnici bili....Steta za Novaka i Mareja i za malo bolju formu Federera nikad laksi osvojen neki grem slem..otkad pratim tenis zadnjih 20 god...
    (dinorg, 11. septembar 2017 07:44)

    # Link komentara

  74. Gde su sad oni sto su govorili kako je namesteno da osvoji Federer,sad pricaju Nadal dopingovan,bruka I sramota,pojede rusofile mrznja prema zapadu,ne mogu oni to da podnesu,pa izmisljaju ovakve nebuloze.
    (Aca, 11. septembar 2017 07:34)

    # Link komentara

  75. Titule u režiji čelnika atp tura i sponzora,pritisak na ostale tenisere je bio toliko veliki da je većina odustala od igranja na us openu,još pre početka sezona bile su podeljene po dva slema Nadali I Federeru i zato i nije vidjen ni jedan kvalitetan meče na sva 4 slema gde igrači grizu za svaki poen.A o velikom finalu koliko je veliki bio nisam ga ni gledao a nisam propustio zadnja 30 do sada.
    (Simpo, 11. septembar 2017 07:27)

    # Link komentara

  76. "U velikom finalu bio je bolji...."
    (Mile, 11. septembar 2017 07:24)

    # Link komentara

  77. alal vera "vamos- tamos"!!!
    (profdrmr, 11. septembar 2017 07:12)

    # Link komentara

  78. majstore
    (aleksandar, 11. septembar 2017 06:56)

    # Link komentara

  79. Nole CAR!
    (Jumko, 11. septembar 2017 06:48)

    # Link komentara

  80. ugleddaj se Novace na Rafu i Federera.. a..ne ko neka zenica da kukas da ti je tenis dosadio..to su pravi sampioni
    (donatelo, 11. septembar 2017 06:30)

    # Link komentara

  81. A Roze u Bazelu polako prihvata realnost na terenu.
    (I petlu vreme ide, 11. septembar 2017 05:16)

    # Link komentara

  82. - D.Lajovic (85) 
    2 - T.Daniel (124) 
    3 - L.Mayer (59) 
    4 - A.Dolgopolov (64) 
    1/4f - A.Rublev (53) 
    1/2f - DelPotro (28) 
    F - K.Anderson (32) 
    Put do GS titule... !? Ok, svaka cast Nadalu, veliki je borac i sampion, igrao je dobro, ali ova titula je vise splet srecnih okolnosti.
    (Aces, 11. septembar 2017 02:02)

    Dobro,ajde sad ti meni kazi kako je Djokovic dosao do RG-a? Reci mi zasto su nosioci koji su bili projektovani na njegovoj strani zreba ispali? Je l' Nadal kriv za to? Nije on kriv sto su drugi nesposobni da pobede ove pacere i dodju do njega...Tako da bolje da pokazete bar beki respect za ovakvog sampiona i velicinu umesto da ostavljate glupe komentare o zaverama,srecama,srecnim okolnostima....
    (HyperX, 11. septembar 2017 05:08)

    # Link komentara

  83. Svaka cast maestro...rad, red, upornost indisciplina! Zelim ti jos mnogo uspeh@
    (gordan, 11. septembar 2017 04:44)

    # Link komentara

  84. Za sve vas Srbe koji umanjujete poraz nadala, dovoljno je reci: Lu, Darcis, Bedene, Agut, Berdih, Tim
    (Nmm, 11. septembar 2017 03:39)

    # Link komentara

  85. @Mikii

    Da si gledao nekada Rodika, Hjuita i Safina ne bi ti palo na pamet da ovakvu glupost kazes. Cestitke Rafi za slem, slemu se u zube ne gleda.
    (dunav, 11. septembar 2017 03:31)

    # Link komentara

  86. Nadalov put do finala :) Tipsina titula u Cenaju je od ove jaca. ?
    1 - D.Lajovic (85)
    2 - T.Daniel (124)
    3 - L.Mayer (59)
    4 - A.Dolgopolov (64)
    1/4f - A.Rublev (53)
    1/2f - DelPotro (28)
    F - K.Anderson (32)
    (stef007, 11. septembar 2017 01:34)

    Ok, recimo da tvoj komentar ima poentu. Ajde, koga to nije bilo na turniru, a pobedio bi Nadala? Djokovic? Raonic? Nisikori? Marej? Poslag'o bi ih svu cetvoricu ko metar drva. Cuti i placi.
    (Mikii, 11. septembar 2017 03:23)

    # Link komentara

  87. Nadalova, Marejeva i Federova zlatna medalja ne vrede kao Nolova bronza! Njihova titule nemaju tezinu, ali zato ja tezinu celog sveta kod Nola. Pre Nola nije bilo tenisa i nece ga ni biti!
    Nolo = tenis
    (Nije zlato sve sto sija, 11. septembar 2017 01:51)

    Ma da, jedino ako je tako.
    (Zoran, 11. septembar 2017 02:54)

    # Link komentara

  88. Vise me cude ta njegova kolena..covek se krece bolje sad nego pre 10 godina a stalno kao uf moja kolena..covek jednostavno folira.kad je u losoj formi onda kolena,ali klay zezonu je uvek top..cudno malo
    (Marko, 11. septembar 2017 02:42)

    # Link komentara

  89. Gace, nos, uvo, nos, uvo, gace ...pa opet ... uvek se unervozim kad ga gledam tog mrguda ...
    (Simela Strahitrepet, 11. septembar 2017 02:27)

    # Link komentara

  90. Radna etika i posvecenost profesiji bez premca i za svako postovanje! Kapa dole majstoru i svaka cast!!!
    (markoni, 11. septembar 2017 02:14)

    # Link komentara

  91. Radna etika i posvecenost profesiji bez premca i za svako postovanje! Kapa dole majstoru i svaka cast!!!
    (markoni, 11. septembar 2017 02:13)

    # Link komentara

  92. Steroidko gutnuo ujkin novi tajni napitak pa se napuvao. A kosa sto otpada, nema veze.
    (Djoka Fleger, 11. septembar 2017 02:11)

    # Link komentara

  93. Radna etika i posvecenost profesiji bez premca i za svako postovanje! Kapa dole majstoru i svaka cast!!!
    (markoni, 11. septembar 2017 02:11)

    # Link komentara

  94. Droga je uzela primat sportu.
    (Basket beton, 11. septembar 2017 02:06)

    # Link komentara

  95. 1 - D.Lajovic (85)
    2 - T.Daniel (124)
    3 - L.Mayer (59)
    4 - A.Dolgopolov (64)
    1/4f - A.Rublev (53)
    1/2f - DelPotro (28)
    F - K.Anderson (32)
    Put do GS titule... !? Ok, svaka cast Nadalu, veliki je borac i sampion, igrao je dobro, ali ova titula je vise splet srecnih okolnosti.
    (Aces, 11. septembar 2017 02:02)

    # Link komentara

  96. Bas mi je milo zbog Nadal upravo zbog Noleta jer su sada vece sanse da ce se vratiti sa pobednickim elanom i mentalitetom. Velika cetvorka vlada!
    (momobrazil, 11. septembar 2017 01:55)

    # Link komentara

  97. Nadalova, Marejeva i Federova zlatna medalja ne vrede kao Nolova bronza! Njihova titule nemaju tezinu, ali zato ja tezinu celog sveta kod Nola. Pre Nola nije bilo tenisa i nece ga ni biti!
    Nolo = tenis
    (Nije zlato sve sto sija, 11. septembar 2017 01:51)

    # Link komentara

  98. Ucesce u Londonu je obezbedio i Zverev. Ima 4220 a crta je 4160, za sad, svakim narednim turnirom crta se smanjuje, sve do Pariza.
    U Londonu ce igrati pored njih i Tim, Dimitrov, Cilic, Karenjo Busta. 8 mesto ima vise kandidata. Anderson, Kveri, Gofan...
    90% da je Nadal obezbedio atp No1 za kraj godine. Treba Rodja da osvoji sve a Rafa da kiksne.

    Sto se tice Laureusa, poznat je slucaj da sa osvojena 2 slema i br 1, Nadal nije dobio, dok je jedan teniser sa nasih prostora dobio za samo 1 osvojen slem.
    Te godine Uniqlo je bio glavni sponzor Laureusa a Beker je standardni clan zirija.

    Spavas li mirno Pepe???
    (Akapulko, 11. septembar 2017 01:50)

    # Link komentara

  99. Ovde više komentara ima o virtuelnom teniseru sa virtuelnim timom i virtuelnom povredom nego o pravom teniseru sa pravim timom koji se cele karijere borio sa pravim povredama. Smešno.
    (BigVik, 11. septembar 2017 01:45)

    # Link komentara

  100. Zikice, zaboravio si da je Novak igrao polufinala na tih 12 osvojenih protiv Tima, Cilica, Gulbisa, Ferera, Dimitrova, Gaskea. Kad bi krenuo da ti nabrajam 1/4 i 1/8 plakao bi ko su sve bili protivnici.
    Finale sa Congom si zaboravio???
    Za sve njih, Huan Martin Del Potro je pojam.

    Od 4 u nizu do 0/6.
    Zasluzili ste.
    Sta ste sve pisali, koliko ste samo ponizavali i likovali. Koliko ste sprdali.
    Ni sam ne verujem da on umesto da rastura, grli drvece, jede cia semenke, Jelena, Pepe i Volkova vode drze glavnu rec.
    Ponavljam jos jednom:
    Iz navijackog ugla, sportski ste zasluzili. Mnogo ste se izivljavali iako su Nadal, Federer i Del Potro bili u ogromnim problemima.
    Zbog Delpa mi je jako drago, sto je za godinu dana pobedio Noleta i Federera u veoma vaznim mecevima.
    (Al se nekad dobro jelo, 11. septembar 2017 01:39)

    # Link komentara

  101. Cestitke Rafi,a Boga mi i Pepe Imazu,ovo ste Spanci odradili majstorski!
    (milovan, 11. septembar 2017 01:37)

    # Link komentara

  102. Ovde više komentara ima o virtuelnom teniseru sa virtuelnim timom i virtuelnom povredom nego o pravom teniseru sa pravim timom koji se cele karijere borio sa pravim povredama. Smešno.
    (BigVik, 11. septembar 2017 01:34)

    # Link komentara

  103. Nadalov put do finala :) Tipsina titula u Cenaju je od ove jaca. ?
    1 - D.Lajovic (85)
    2 - T.Daniel (124)
    3 - L.Mayer (59)
    4 - A.Dolgopolov (64)
    1/4f - A.Rublev (53)
    1/2f - DelPotro (28)
    F - K.Anderson (32)
    (stef007, 11. septembar 2017 01:34)

    # Link komentara

  104. Toliko o onim nazovimo ih strucnjacima da je Nadal samo sljakas, covek kad igra ovako dobro prosto je brutalan bilo gde da igra i na bilo kojoj podlozi!
    (Petar, 11. septembar 2017 01:33)

    # Link komentara

  105. Rafa rutinski. Samo steta sto je zreb bio onakav kakav jeste da gledamo uzbudljivije finale. Anderson postaje najslabiji finalista jos od Conge koji je bio 38. kad ga je Novak pobedio 2008. u Australiji, ali opet sve cestitke na uspehu i posle tolikih povreda zasluzio je da odigra bar jedno finale.
    (VR1, 11. septembar 2017 01:31)

    # Link komentara

  106. Najgori GS u poslednjih 20-tak godina
    (Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 10. septembar 2017 22:08)

    Darsis, Lu, Bedene, Batistuta...Oh, wait, ti si Federerovac. Aha, onda Rodik, Filipusis, Hjuit, Safin...
    (Mikii, 11. septembar 2017 01:30)

    # Link komentara

  107. Bravo za kralja šljake
    (Garo, 11. septembar 2017 01:29)

    # Link komentara

  108. Pričajte šta želite, ovo je onaj pravi Nadal, i verujte mi gaziće i sledeće sezone.
    (Loki, 11. septembar 2017 01:28)

    # Link komentara

  109. Kako mu stoji oprema kao salivena, sve na svom mestu popunjeno...toraks, abdomen, gluteus.
    (anica, 10. septembar 2017 23:01)

    Da te nema, trebalo bi te izmisliti. Zastitni znak ovog foruma. Kad citam ove tvoje hvalospeve na racun fizickog izgleda pojedinih sportista, slatko se ismejem :))
    (Mikii, 11. septembar 2017 01:28)

    # Link komentara

  110. Da, da... kad nema Noleta turnir ne valja nista, to nije to, sramota da ga Rafa osvoji... a kad Rodzer i on nisu igrali sve je bilo ok...
    Kakvih gluposti ovdje covjek moze da procita...
    (Nebojsa, 11. septembar 2017 01:27)

    # Link komentara

  111. Nadal i Federer podelili po dva Grend slema ove godine.

    I pored svih osvojenih titula, grizu za svaki poen dok ih porodice
    frenetično bodre sa tribina.

    Izgeda da ih uopšte ne interesuje da postanu bolji ljudi nego što jesu.

    Pitam se šta naš gospodin kaže na sve ovo?
    (Torrente, 11. septembar 2017 01:26)

    # Link komentara

  112. Bruka finale! 0 tenis. Anderson zalutao, drvoseča. I onda kazu Rafa i Rodja imaju više GS od Noleta. Skupljači " perija"! Protiv koga? 23. igrač na ATP. Smejurija.
    Noletovih 12.GS zlata vrednih naspram njihovih Bagdatis,Anderson... GS-mova.
    SPARTA...NOLE CAR.
    (Žikica-prva puška Srbije, 10. septembar 2017 23:43)

    Decak, ukoliko se dobro secam, Nadal je upravo na ovom turniru dva puta tuk'o Djokovica u finalima. 2010. ga je razneo sa terena. Je l' i za to treba da ga bude sramota? Mislim, cisto da pitam...
    (Mikii, 11. septembar 2017 01:25)

    # Link komentara

  113. I dalje tvrdim da je uzeo AO ove godine gde je imao realnu sansu on bi vec sledece godine stigao Rodzera po broju GS mada i ovako ce imati sansu svakako, veliki je to borac!
    (Vuk, 11. septembar 2017 01:23)

    # Link komentara

  114. Zar je moguce, prvi set završio finale US Opena nema komentara..teniserska nacija..gde nestadoše ljubitelji tenisa..
    (Makedonce, 10. septembar 2017 23:31)

    Sta to tebe muci, jel imate vi teniski teren?
    (vidla zaba, 11. septembar 2017 01:21)

    # Link komentara

  115. Titula za sve one koji kažu da "nekompletni, netalentovani Nadal koji zna dobro igrati jedino na sljaci" ima "samo" 5 GS van sljake. Evo, sad ih ima "samo" 6.
    Inače 16. GS u karijeri. Malo li je?
    Čestitke Rafa.
    (Ado, 11. septembar 2017 01:20)

    # Link komentara

  116. Nadal ovom titulom ima sad van sljake 6GS a Nole van svoje omiljene podloge betona ima 4GS, toliko o onima koji pricaju kako je Nadal sljakas samo, covek je sampion u svakom smislu te reci!
    (Mare, 11. septembar 2017 01:20)

    # Link komentara

  117. Rafaaa…aa caaaaaaarrrr! Vamoooooooooossssss!!!
    No 16!!!!!!!!!!
    (Sasha, 11. septembar 2017 01:19)

    # Link komentara

  118. @ Nadal je najbolji svih vremena
    (PFC, 10. septembar 2017 23:52)

    Nemoj tako, kosica-botovi ce zavrsiti na patosu.
    (SrkiFL, 11. septembar 2017 01:18)

    # Link komentara

  119. Najveca namestaljka u tenisu ikada,covek koji nije osvojio titulu na betonu od Dohe 2014 dobije najlaksi zreb ikada,a ovde se prica da Federer ima lake zrebove...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja,


    Ahahahahahahahahhaha, ajde malo opet proveri zreb, pa ces videti da su Nadal i Federer bili na istoj strani .. Niko nije kriv Federeru sto je ispao da izbegne Nadala .. Ne zaboravlja se 23-13 nikada ..
    (Djone, 11. septembar 2017 01:18)

    # Link komentara

  120. Razočaravajući turnir, rszočaravajuče finale. Ako ovako nadtavi teniski hod onda ljubitelji tenisa mogu "kupiti prnje".
    Rafa "napumpan",nesmije mu sr reći, a narod reče /ne ja/ da najviše laže onaj kome se nesmije reći. Razočarsvajuće..
    (milutin, 11. septembar 2017 01:16)

    # Link komentara

  121. Cirkus
    (tvmazohista, 11. septembar 2017 01:16)

    # Link komentara

  122. Izveštaj sa USO 2017:
    Glavna premija: 3.700.000$
    Izvučeni brojevi: 85, 121, 59, 64, 53, 28, 32
    Jedan srećni dobitnik: Nadal
    Čestitamo!
    (Bećarac, 11. septembar 2017 01:15)

    # Link komentara

  123. kiklop
    Može, na pr da u finale igra jedan koji je tu stigao sa smešnim žrebom ali i sa jedno 2-3 predaje.
    (Dabome, 11. septembar 2017 01:14)

    # Link komentara

  124. Anderson odigrao kao amater u finalu,iako zna da mu je ova prva i poslednja prilika kada će igrati ovakav meč.....Realno bi ga i naš Nole u ovakvoj formi pobedio 3-0 mada bi bilo teže u gemovima.
    (atp, 11. septembar 2017 01:14)

    # Link komentara

  125. Vrv najslabiji slem u istoriji
    (Walter White, 11. septembar 2017 01:10)

    # Link komentara

  126. Gotovo je, kraj meča i Nadal je sasvim zasluženo opet šampion US Opena po treći put! Ovoga puta najubedljivije do sada, bio je na težoj strani žreba a sve svoje protivnike je pobeđivao ubedljivo, dominantnom igrom! U ovom finalu je rutinski pobedio, sa 50% svojih mogućnosti, lagano držao svoj servis svo vreme meča, ne dopustivši Andersonu ni jednu jedinu brejk loptu svo vreme i brejknuvši Andersona onda kada je bilo potrebno i koliko puta je bilo potrebno, te rutinski lagano priveo meč kraju! Čestitke velikom Nadalu zasluženo je osvojio i 16. Gren Slem i želim mu da osvaja još Gren Slemova! Ja sam veliki navijač Novaka ali Nadalu želim još mnogo osvojenih Slemova bez obzira što bi time pobegao Novaku još više po toj statistici osvojenih Slemova ali jednostavno Bik sa Majorke zaslužuje sve te titule, ljudina je, korektan, fer plej sportista i veliki veliki borac, milina ga je gledati na terenu! Kapa dole Nadale ljudino!
    (Ivan, 11. septembar 2017 01:08)

    # Link komentara

  127. Bedno i dosadno finale!!!
    (Roman, 11. septembar 2017 01:08)

    # Link komentara

  128. Rodjobotovi na aparatima hahahaha. Stize Nadal na -3 slema od Federera, a mladji je 5 godina. RG skoro zagarantovan svake godine. Ako ostane zdrav, bude cuvao snagu i koncentrisao se samo na Slemove, vrlo lako moze se desi da prestigne Rogera do kraja karijere.
    (Jovan, 11. septembar 2017 01:03)

    # Link komentara

  129. Gorane, ti tvrdiš da čovjek koji cijeli život svakodnevno divljački trenira može "napredovati" u snazi i brzini u 32-oj godini života, kad dobro znamo da je Rafa taj maksimum dostigao prije dvadesete. Ispašće na kraju da je on Sajonac iz Dragon Ball serijala, poput Gokua i Vegete, pa može neograničeno napredovati i nema biološki limit.
    Kad ATP već pravi ove predstave, neka ih barem ljepše i vjerodostojnije izrežira. Ovo je tako providno da vrijeđa zdrav razum.
    (Wong, 11. septembar 2017 01:02)

    # Link komentara

  130. 16. GS za jednog od trojice najboljih igraca u istoriji ove igre... I da jos jednom da odgovorim pljuvacima koji kazu da samo na sljaci zna da igra... Covek je osvojio 3 USO, 2 WB i 1 AO uz jos 7 finala! Dakle 6 GS van sljake, sto je ekvivalent GS koje imaju Marej i Vavrinka zajedno! Naravno treba pomenuti i 8 mastersa na betonu... I za kraj godine mu zelim da osvoji Zavrsni Masters, jer je zasluzio!
    (realnost, 11. septembar 2017 01:02)

    # Link komentara

  131. Ovo je dokaz da Rafa i Rodzer mogu do titule samo kad Nole nije tu....zato i nije tu!
    (sasa jokic, 11. septembar 2017 01:00)

    # Link komentara

  132. Tako to radi majstor! BRAVO RAFA CARE! !!
    (Dabome, 11. septembar 2017 00:59)

    # Link komentara

  133. @Žikica-prva puška Srbije

    pa zasto nole car nije igrao? jer ne bi prosao ni 3. kolo, tako da bi krajnji rezultat opet bio isti.

    Bravo za Rafu.
    (dr. Roddick, 11. septembar 2017 00:56)

    # Link komentara

  134. Nadal djokovic marej federer masine ovog sporta bazda cemo ih upamtiti a vi sto se svadjate oko toga ko je bolji treba da vas bude sramota trebali bi ste da se zabvalite bogu sto zivite u njihovoj eri pozz iz cg.
    (Zmurio sm, 11. septembar 2017 00:56)

    # Link komentara

  135. mene bi bilo sramota da osvojim ovaj i ovakav turnir ... ovogodišnji us open nebi trebalo da se računa u zbir osvojenih turnira!
    (komentator, 10. septembar 2017 23:55)
    hahahah ali zato proslogodisnji RG bi trebalo da se racuna,jel?!
    (xxx7, 11. septembar 2017 00:56)

    # Link komentara

  136. Skromnih 16 titula ,,nekompletnog,,igraca,6 sa tvrdih i 10 sa sljake..Federer 18 sa tvrdih i 1 sa sljake..ko je nekompletan?!Vamooos Rafa!!!
    (Sasa, 11. septembar 2017 00:48)

    # Link komentara

  137. da li je jos nekome Anderson iritantan,sa konstantim radovanjem i stiskanjem pesnice,poslee bukvalnooo svakog poena koji dobije!
    (xxx7, 11. septembar 2017 00:38)

    # Link komentara

  138. Igra se treci set a Nadal se jos nije oznojio...toliko o neizvesnosti.
    (maxim, 11. septembar 2017 00:37)

    # Link komentara

  139. Red je bio ds i Rafa ima jednu "laku" titulu.. s obzirom da ih Roger ima bar 6 a Novak bar 3... Svaka Rafina je bila u zlatnoj eri tenisa
    (Logen, 11. septembar 2017 00:37)

    # Link komentara

  140. Pre 2 godine bi Rafa imao tezi posao da osvoji Dubai nego Us open ali dobro sta je tu je. On koristi svoje sanse kao i Rodja. Po 2 GS-a za obojicu ove godine. Pravi borci. Svaka im cast.
    (Liverpool Man, 11. septembar 2017 00:36)

    # Link komentara

  141. Najbolji u historiji bijelog sporta - Rafael Nadal.
    (DragonSlayer, 11. septembar 2017 00:31)

    # Link komentara

  142. koliko pravih fanova tenisa je ostalo kad ne igra Novak? 0 inace Nadal lagano rešava kao sto se i ocekivalo,osim ako Anderson ne ponovi Delpovo cudo od pre 7,8 godina.
    (aleksa, 11. septembar 2017 00:29)

    # Link komentara

  143. Dosadnije finale nije moglo biti i da su birali finaliste.
    (Puhavac, 11. septembar 2017 00:27)

    # Link komentara

  144. Kako se uplase ovi teniseri koji nenadano dodju u finale GS(osim Vavrinke) i igraju protiv Nadala ili Federera: Cilic, Ferer, Soderling, Berdih...sada Anderson. Niko jaci otpor da pruzi. Steta zbog samog finala, jer kako to prsti kad u njemu igraju jedan protiv drugog Federer, Nadal, Djokovic pa i Marej. Kad se povuku ova cetvorica nece biti vise drazi ali videcemo...ko zna mozda dodje neka nova velika cetvorka.
    (milomir, 11. septembar 2017 00:23)

    # Link komentara

  145. Zna se ko je najbolji.. Bravo!!!
    (Pa, 11. septembar 2017 00:21)

    # Link komentara

  146. Kakvo dosadno i bezvezno finale. Nema Đokovića da Amerikanci od mržnje polude. Jedu kokice i zijevaju.
    (Bejn, 11. septembar 2017 00:20)

    # Link komentara

  147. Kakva igra Nadala. Ovo je savršeno. Kada se udje u bilo kakvu razmjenu Anderson nema sanse. Samo servisom i to je to.
    (Zmaku, 11. septembar 2017 00:18)

    # Link komentara

  148. Koliko je Rafa promenio stil, sipa vinere..
    (eto, 11. septembar 2017 00:16)

    # Link komentara

  149. Vamoooos
    (Mara, 11. septembar 2017 00:15)

    # Link komentara

  150. Nije to Irma,to je Rafael Nadal! Vamos Rafa!!
    (Sasa Kg, 11. septembar 2017 00:12)

    # Link komentara

  151. Anderson teska boranija...
    (Che, 11. septembar 2017 00:12)

    # Link komentara

  152. Ovom Nadalu ne bi mogao da parira ni Djokovic...
    (Igor, 11. septembar 2017 00:09)

    # Link komentara

  153. Nemam snage vise da navijam protiv Novakovih rivala, naravno da i dalje navijam za Djoleta ali moram da kazem
    da je ovaj Nadal zver od igraca. A meni ostaje samo da mu skinem kapu i da se nadam da ce ovaj nas asketa da se prizove pameti i da opet gledamo epske meceve izmedju dva velikana.
    (Cole, 11. septembar 2017 00:08)

    # Link komentara

  154. Rafa zgazi ih sve! Jos malo i najbolji u istoriji tenisa! Besmrtni Rafael Nadal!!!
    (marco, 11. septembar 2017 00:07)

    # Link komentara

  155. VAMOS RAFAA
    (djox, 11. septembar 2017 00:06)

    # Link komentara

  156. 'Ajmo nacijo, odjednom vas ne zanima tenis! Do juce ste svi bili strucnjaci, cak i babe i dede su se budile nocu da gledaju!
    (marco, 11. septembar 2017 00:05)

    # Link komentara

  157. Vamos Rafa
    (:), 11. septembar 2017 00:04)

    # Link komentara

  158. Rutina.
    (Mikii, 10. septembar 2017 23:57)

    # Link komentara

  159. Pa koga ovo još interesuje ??? Nema Noleta i prve lige tenisa , naši basketaši ( 3-4 petorka ) redom delje ... croasani pregoreli u sopstvenoj rerni ( mada Ruje podgrejali ... ) , Jumko ne šalje paljevine ... Mislim , stvarno ...
    (Ikac Jagodinac, 10. septembar 2017 23:56)

    # Link komentara

  160. mene bi bilo sramota da osvojim ovaj i ovakav turnir ... ovogodišnji us open nebi trebalo da se računa u zbir osvojenih turnira!
    (komentator, 10. septembar 2017 23:55)

    # Link komentara

  161. Nadal je najbolji svih vremena
    (PFC, 10. septembar 2017 23:52)

    # Link komentara

  162. Bruka finale! 0 tenis. Anderson zalutao, drvoseča. I onda kazu Rafa i Rodja imaju više GS od Noleta. Skupljači " perija"! Protiv koga? 23. igrač na ATP. Smejurija.
    Noletovih 12.GS zlata vrednih naspram njihovih Bagdatis,Anderson... GS-mova.
    SPARTA...NOLE CAR.
    (Žikica-prva puška Srbije, 10. septembar 2017 23:43)

    # Link komentara

  163. Nadal igracina
    (milan, 10. septembar 2017 23:40)

    # Link komentara

  164. Svestan je Nadal da je dobio oriliku da osvoji jos jedan gren slem i nece da propusti to tako lako!
    (Jovan, 10. septembar 2017 23:38)

    # Link komentara

  165. Oni ruski hakeri bi trebalo ponovo da posete WADA-in server. Da saznamo da li je ponovo WADA izdala dozvolu Rafi za korišćenje nedozvoljenih sredstva zbog nekakve terapije. Ceo svet je tako saznao da su Rafa, Venus, i ona zlatna USA gimnastičarka, i ko zna ko još, već imali dozvolu za doping zbog nekakve “bolesti“. I sve se slaže, matora Venus igra kao nikad, Rafa dominira na betonu, a do pre par meseci prvo kolo nije mogao da prođe, mlatili ga razni Šapovalovi.
    (.., 10. septembar 2017 23:36)

    # Link komentara

  166. ЕЛ МАТАДОР. КАКВА ЈЕ ОВО МАШИНА ЉУДИ МОЈИ. ПОТЕРА ЗА ГОАТа СЕ НАСТАВЉА.
    (МАТАДОРОВ ФАН, 10. septembar 2017 23:35)

    # Link komentara

  167. Nadal cisti braca 220 kmh loptice
    (Zmurio sm, 10. septembar 2017 23:34)

    # Link komentara

  168. Zar je moguce, prvi set završio finale US Opena nema komentara..teniserska nacija..gde nestadoše ljubitelji tenisa..
    (Makedonce, 10. septembar 2017 23:31)

    # Link komentara

  169. kako igra rafa to je cudo Anderson igra odlicno s obzirom da je server pretezno ali poceo je da promasuje prvi servis I to je odmah veliki problem
    (aaaaaa, 10. septembar 2017 23:26)

    # Link komentara

  170. Svaka cast Rafa!
    (Petar J, 10. septembar 2017 23:20)

    # Link komentara

  171. bas bih voleo da osvoji kevin, jer ce rafa jos igrati finala i osvajati a kevinu je ovo prva i poslednja sansa za osvajanje gs.
    (zvezda, 10. septembar 2017 23:06)

    # Link komentara

  172. Kako mu stoji oprema kao salivena, sve na svom mestu popunjeno...toraks, abdomen, gluteus.
    (anica, 10. septembar 2017 23:01)

    # Link komentara

  173. Katastrofa od kvaliteta (ne)igre
    (Nmm, 10. septembar 2017 23:01)

    # Link komentara

  174. Bez obzira kako zavrsi danasnji mec. dal je jos jednom dokazao da je nevjerovatan igrac i covjek. Na ovim syranicama su ga OSTRO kritikovali i zahtijevali da otpusti ujaka a on je svo vrijeme govorio da nije problem u ujaku nego da on mora trenirati bolje i vise. Sacivao je porodicu, dosao na prvo mjesto i na putu je da ugrozava Federerovih 19 titula. Bravo majstore!
    (Goran, 10. septembar 2017 22:47)

    # Link komentara

  175. Андерсон је очајан у разменама..
    (sunčane skale, 10. septembar 2017 22:41)

    # Link komentara

  176. Da li je ikada Afrički kontinent imao pobednika u grend slemu?
    Ako nije noćas možda i dobije,takva je godina.Gledajući ko je osvojio ženski open,ne bi me čudilo da Anderson osvoji US Open.
    (sasho, 10. septembar 2017 22:33)

    # Link komentara

  177. U slučaju da Rafa u uvodnom delu meča zaustavi Andersonov servis onda biće rutine od strane Rafe i laganog osvajanja 16.Gren Slema. Ali ne treba nipošto otpisati Andersona ovo mu je meč karijere i pitanje kada će mu se opet namestiti ovakva prilika kakvu ima večeras, da igra finale jednog Gren Slema. Znači Nadal jeste veliki favorit, u slučaju da odigra i 80% od one igre protiv Del Potra onda pitanje pobednika ne postoji, to je Nadal naravno, ali da malo sačekamo da vidimo kako će se kretati tok meča, nipošto ne otpisivati Andersona naravno!
    (Ivan, 10. septembar 2017 22:33)

    # Link komentara

  178. Veliko iskustvo i kvalitet na strani Rafe. Nevezano sto je beton on jednostavno pokazao da ovde ume da igra odnosno da mu lezi ovaj GS. Verujem da osvaja 16 gremslem !
    (Posmatrac, 10. septembar 2017 22:29)

    # Link komentara

  179. Nadal mi je skroz ok, nije najdrazi ali postujem sve sto je postigao, trud, zelju, rad, sve. Ali u ovom slucaju bih volio da Anderson osvoji titulu. Za njega vazi da je skroz pristojan i kulturan momak i mnogi teniseri su, kada su pitani ko je najprijatniji na turu, pominjali njega. Pa eto, neka momak ostvari svoj san.
    (Srdjan, 10. septembar 2017 22:25)

    # Link komentara

  180. Ne bi to bila senzacija godine, već decenije, a možda i jedna od najvećih u istoriji tenisa.
    Kevin je u 32. godini, 32. je na svetu a do sada je imao samo jedan plasman u 1/4 na GS-ovima u celoj karijeri.
    Protiv Rafe ima 0:4.
    Može dobiti ako Rafa bude povređen ili ako servira svetski rekord u broju asova na jednom meču.
    Drugačije, ne vidim kako.
    Mada kladionice Kevinu daju sasvim lepih 5,2 a Rafi 1,12?!
    To ipak pokazuje da stvari nisu tako sigurne?
    (Danilo, 10. septembar 2017 22:24)

    # Link komentara

  181. Nadal se sa klinike za odvikavanje vraca u punom stilu,a kako i ne kad su Marej i Djokovic vece dede od Federera.Kamo srece da je Nole onaj od pre par godina,bila bi to lepa šetnja do titule...
    (Blackadder, 10. septembar 2017 22:21)

    # Link komentara

  182. Banjac spominje Federika Delbonisa, na čemu li je večeras...
    (Marko, 10. septembar 2017 22:21)

    # Link komentara

  183. Бик са Мајорке не губи овакве мечеве, не сећам се кад је као апсолутни фаворит изгубио у неком финалу
    (Рико, 10. septembar 2017 22:19)

    # Link komentara

  184. Nadal rutinski to osvaja.
    (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 10. septembar 2017 22:17)

    # Link komentara

  185. Idemo Kralju! Vamos!
    (anica, 10. septembar 2017 22:15)

    # Link komentara

  186. Ипак рутина. Само да питам све Ноломрсце (да их не набрајам, нема их много, ал' да не поганим тастатуру)... Је л' ово та ,,златна" ера тениса...?
    (Ћезо рца, 10. septembar 2017 22:12)

    # Link komentara

  187. Daj Boze Anderson da osvoji
    (Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 10. septembar 2017 22:12)

    # Link komentara

  188. Najveca namestaljka u tenisu ikada,covek koji nije osvojio titulu na betonu od Dohe 2014 dobije najlaksi zreb ikada,a ovde se prica da Federer ima lake zrebove...
    (Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 10. septembar 2017 22:11)

    # Link komentara

  189. Rafa 3:0 i to je to
    (Grobari Jug, 10. septembar 2017 22:09)

    # Link komentara

  190. Da sam na Nadalovom mestu ako pobedim vratio bih pehar jer ga ne zasluzuje
    (Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 10. septembar 2017 22:09)

    # Link komentara

  191. Najgori GS u poslednjih 20-tak godina
    (Rodžer Federer-Nikad ne otpisujte Kralja, 10. septembar 2017 22:08)

    # Link komentara

  192. Moze li biti smesnije finale...
    (Kiklop, 10. septembar 2017 22:07)

    # Link komentara