- Vesti -

Mari: Ledena kupka, masaža, san

Treći teniser sveta Endi Mari ponosan je na način na koji je pobedio Adrijana Manarina u drugom kolu US opena, iako je gubio sa 2-0 u setovima.

SO
Podeli

“Ovakvi mečevi mogu da utiču na samopouzdanje – kada ne igraš najbolje, a ipak pobediš. Malo sam srećan jer sam i dalje u turniru i možda ću malo opuštenije igrati u sledećem mečevima. Pomoglo mi je to što sam već mnogo puta bio u sličnim situacijama u karijeri“, kazao je Škot.

Mari je slavio sa 5:7, 4:6, 6:1, 6:3, 6:1 u meču koji je trajao skoro tri i po sata.

“Ne osećam olakšanje, već sam ponosan na način na koji sam se borio. Nije bilo lako, on mi je baš otežao posao. Odigrao je vrlo dobro, ima neobičnu igru i mogu da kažem da se uopšte nisam osećao prijatno u nekim trenucima“.

Sledeći Marijev protivnik biće Tomaž Beluči, koji je u prve dve runde savladao Džejmsa Vorda i Jošihita Nišioku.

“Očekujem težak meč, dobro igra ove godine i blizu je svojg najboljeg plasmana u karijeri. Poseduje dobar servis, voli da igra agresivno sa osnove linije i da odatle diktira poene“.

Na pitanje kako će teći oporavak posle napornog meča, Endi je odgovorio:

“Sada se osećam u redu, ali obično posledice dođu dan posle meča, kada se probudiš, onda mišići bole. Ipak, zato sam okružen timom koji se brine o mom oporavku. Već sam bio u ledenoj kupki, malo sam se istegao, a otići ću i na masažu po dolasku u hotel. Pokuđaču sutra ranije da treniram kako bih posle imao više vremena i možda odspavao malo popodne“.

Mari je prošle godine ispao u četvrtfinalu u Njujorku, ali je 2012. godine osvojio titulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 33 idi na stranu