- Tipovi -

Dan V: U plusu na Bušar, Agu, Šardi uzima set

Četvrtog dana US opena konačno smo pogodili sva četiri para, a nadamo se da ćemo u istom ritmu nastaviti i u petak.

Podeli

Kao što ćete videti, očekujemo tesne mečeve i mnogo gemova, a vi nam u komentarima kažite šta mislite i koji su vaši predlozi.

Dominika Cibulkova – Judžini Bušar

Duel dve Gren slem finalistkinje i bivše Top 10 teniserke koje ove godine ne igraju ni približno dobro koliko umeju. Bušar je vezala dve pobede prvi put od marta, a Cibulkova se, posle pobede nad Anom Ivanović, mučila sa kvalifikantkinjom Pegulom. Obe vole da igraju izuzetno agresivno, ali su i obe sklone padovima u igri, pogotovo u poslednje vreme.

Predlog: Plus gemovi.

Agnješka Radvanjska – Medison Kiz

Biće to duel suprotnih stilova igre – Amerikanka koja napada u svakoj iole povoljnoj prilici i Poljakinja koja se oslanja na brzinu, osećaj za igru i sportsku inteligenciju. Realno je očekivati da će obe u određenom delu meča uspevati da nametnu svoj stil, a to bi trebalo da znači nešto duži meč. Radvanjska vodi sa 4-0 u međusobnom skoru, ali na Vimbldonu ove godine odigrale su tri tesna seta.

Predlog: Plus gemovi.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Miloš Raonić – Felisijano Lopes

Jedan od najboljih servera na svetu do sada je jednom ušao u 'plus prvi set' i vreme bi bilo da se nešto tako desi. Svi uslovi su stvoreni jer mu je protivnik Felisijano Lopes koji se takođe dosta oslanja na početni udarac. Poeni neće biti dugi i vrlo je realno da vidimo nekoliko taj brejkova.

Predlog: Plus gemovi prvi set

David Ferer – Žeremi Šardi

Ferer je u Njujork stigao posle pauze zbog povrede lakta zbog koje je propustio i Vimbldon. Propustio je čitavu turneju po SAD pre US opena i onda relativno lako prošao u treće kolo. Sada će igrati protiv Žeremija Šardija koji igra možda i najbolje u životu, što je dokazao polufinalom na Rodžers kupu. Španac jeste favorit, ali se očekuje velika borba.

Predlog: Šardi uzima jedan set

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu