Tomić: Džabe bacate pare, gledajte moj meč na TV

Bernard Tomić poznat je po svojim stavovima u vezi tenisa, za koji je rekao da ga nikada nije voleo i da je na to uvek gledao kao na posao.

PTIzvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

"Dosadno je, obezbedio sam se, nek Rodžer vrati 500 miliona"

"Sanjajte o kolima i kućama koje ću ja da kupim"

"Nikada nisam voleo tenis. Uvek sam gledao na to kao na posao. Mislim da sam tokom karijere bio na 50 odsto svojih mogućnosti i nikada nisam pokušavao da nešto postignem, tako da je ovo što sam ostvario u karijeri prilično impresivno", rekao je Tomić za "Sunday night".

Australijanac je takođe kazao da bi svako na svetu prihvatio opciju, da daje 50 ili 60 odsto sebe, a da pritom može da zaradi milione dolara.

Tomić je na Vimbldonu imao nekoliko "ispada", a u prvom kolu je eliminisan od Miše Zvereva. Trenutno 69. igrač sveta priznao je da ima problema sa motivacijom.

"Prethodnih pet meseci nisam bio motivisan uopšte i trebalo bi da nađem balans. Ne žalim šta sam rekao i činjenica je da sam u lošoj poziciji. Jako malo stvari može na svetu da me učini super srećnim, možda kada bi ih imao šansu da osvojim Grend slem bi nešto promenilo", kazao je iskreno Australjianac.

Onda je usledio odgovor u skladu sa karakterom, pošto je pitan, šta da kaže navijačima koji dođu i plate da gledaju meč, a vide nezainteresovanog Tomića.

"Nemojte da dolazite, ostanite kod kuće da gledate na TV", rekao je Tomić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.