Novak Đoković

Zimonjić: Đoković želi da igra protiv Španije

Nenad Zimonjić, selekor Dejvis Kup reprezentacije Srbije, kaže da Novak Đoković želi da igra u četvrtini finala protiv Španije.

Izvor: B92, zurnal.rs
Podeli
Getty Images
Getty Images

Duel Srbije i Španije, za koju neće igrati Rafael Nadal, na programu je od sedmog do devetog aprila u beogradskom Pioniru.

Zimonjić ističe da najbolji teniser naše zemlje najbolje zna u kakvom je fizičkom stanju, dodajući da je siguran da će Novak uraditi sve kako bi se na vreme oporavio da igra protiv 'Furije'.

"Verujem da će Novak biti spreman za četvrtfinale. On najbolje zna kako mu je telo i shodno tome mislim da će praviti plan za Dejvis kup i ostale turnire. Svakako želi da igra protiv Španije. Uradiće sve da se oporavi i bude spreman", poručio je Zimonjić za 'Sportski žurnal' sa Floride.

Đoković, posle gubitka prvog mesta u finišu prošle sezone, igra veoma loše ove godine – posle titule u Dohi, rano je eliminisan na prvom grend slemu sezone Australian Openu, u Akapulku je zaustavljen od stran Nika Kirjosa u četvrtini finala, dok je Australijanac bio bolji od njega i na nedavno završenom Mastersu u Indijan Velsu.

Na sve to, Novak ima problema s povredama, pošto je otkazao učešće na Mastersu u Majamiju zbog problema sa laktom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.