Šveđanin reketom poslao srpskog tenisera "pod nož"

Bizarna i ružna scena dogodila se na čelendžeru u italijanskom gradu Sondrio tokom koje je srpski teniser dobio nezgodan udarac.

ĐNIzvor: B92
Podeli
Photo by Lucas Dawson/Getty Images
Photo by Lucas Dawson/Getty Images

Šveđanin Patrik Rozenholm, koji trenutno zauzima 429. mesto na ATP listi, tokom trećeg seta duela sa Lukom Pankaldijem izgubio je poen i nervozno reagovao.

Rozenholm je bacio reket ka zavesi koja se nalazila iza njega, ali je tom prilikom u lice pogodio malo poznatog srpskog igrača Iliju Vučića i povredio ga.

Vučić, koji se nalazio iza cirade, momentalno je prevezen na najbližu kliniku gde je hitno operisan i ostao je bez dva zuba. Zbog povrede koju je zadobio nesrećnim slučajem morao je da se povuče sa turnira na kojem je u četvrtfinalu dubla trebalo da nastupa sa Markom Eriksonom.

Duel je prekinut pri rezultatu 1:6, 6:1, 3:1 za Italijana, Rozenholm je kažnjen sa 500 evra i oduzimanjem bodova sa čelendžera u Sondriju.

Ilija Vučić nije previše poznat široj javnosti – rođen je 1990. godine, na ATP listi zauzima 692. mesto, dok je u konkurenciji parova na 193. poziciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.