Novak Đoković

Beker: Kad se Federer i Nadal povuku…

Trener Novaka Đokovića Boris Beker rekao je da tenis neće biti jednako zanimljiv kao što je slučaj sada kada se Rodžer Federer i Rafael Nadal povuku.

JTIzvor: B92
Podeli

Federer i Nadal su godinama dominirali svetskim tenisom, da bi im se pre nekoliko godina pridružio Đoković, a potom i Endi Mari.

Švajcarca mnogi već godinama šalju u penziju, Nadal ima problema sa povredama, a iako mnogi pričaju o tome da tenis ima blistavu budućnost, Beker se ne slaže u potpunosti.

U ovom trenutku, tenis je zdrav. Ali, mislim da bi za sport bilo nemoguće da preživi samo sa Novakom Đokovićem i Endijem Marijem dve ili tri sezone. Imamo Nika Kirjosa i Tanasija Kokinakisa, koji su mladi i sjajni, ali je velika razlika između najboljih i njih”, rekao je Beker.

Legendarni nemački teniser je istakao i da se mnogo toga promenilo od vremena kada je on bio igrač.

Sada svi sve prate i svi mogu da komentarišu. Kada sam ja igrao, bilo je dozvoljeno pokazati emocije, kako na terenu, tako i van njega. Divim se igračima koji trenutno igraju, a posebno ‘velikoj četvorki’. Oni imaju sjajne ličnosti, koje je se ne plaše da pokažu, a i ne plaše se da kažu šta misle”, naglasio je Beker.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.