Virtuelni selektor, 13. izdanje!

Mnogi smatraju da je 13 baksuzan broj, ali mi smo sigurni da će nekome doneti sreću.

Komentari: 46

Dobro došli u trinaesto izdanje naše i vase omiljene igere – Virtuelni selektor.

Igra je debitovala na šampionatu sveta u Indijanapolisu pre 12 godina, a od tada je kroz nju prošlo znatno više od 100 hiljada timova.

Ove sezone posao je jednostavan: imate na raspolaganju budžet iz koga birate 10 igrača, i to je tim koji vam ostaje do kraja turnira, naknadnih izmena nema.

Izbor je donekle ograničen – sa svake pozicije morate da odaberete najmanje jednog, a najviše tri igrača, a ni iz jednog tima ne možete da uzmete više od jednog košarkaša.

S obzirom na to da od 24 tima koji ulaze u takmičenje trećinu očekuje pet, trećinu šest mečeva, dok po četiri ekipe igraju 7 i 9 utakmica, vodite računa o tome koga birate.

Učešće u igri je gotovo neograničeno, svako može da pošalje desetak ekipa, a verovatno ćete želeti da pokušate sa više timova, da biste obezbedili da budete što konkurentniji tokom turnira (pogotovo ako znate da kasnije ne morate ništa da kalkulišete, već samo da pratite rezultate).

Brzo posle svake utakmice videćete kakav je učinak svakog vašeg igrača i cele vaše ekipe.

Posle Karijevog čudesnog tima iz 2002. naši najbolji “selektori” po pravilu su bolje obavljali posao od našeg pravog selektora. Možete li vi da pobedite Saleta ove sezone?

prethodna strana 1 / 8 sledeca idi na stranu