- Komentari -

Krstajić: Nekada prokleti Hag, danas VAR

Mladen Krstajić, selektor reprezentacije Srbije, oglasio se putem svog Instgrama gde je oštro kritikovao odluku sudije Feliksa Briha da ne dosudi penal za našu reprezentaciju u 66. minutu kada je Aleksandar Mitrović oboren u kaznenom prostoru Švajcarske.

Pošaljite komentar
  1. A cudite se Albancima(Svajcarcima). Nista niste bolji. Nacionalisti vazda bili i ostali.
    (Kekec, 23. jun 2018 23:06)

    # Link komentara

  2. Mitrovic je prvo zahvatio Lihestajnera a posle su ova dvojica uhvatili njega.dakle Mitrovic je prvi napravio faul da bi kasnije ovi njega srusili,budimo jednom realni a ne gledajmo stalno kojekave zavere protiv celog naroda

    kod nas se sto godina lazi pretvori u ´istinu´
    (Srbin, 23. jun 2018 17:21)

    Nije tacno. Prvo je Mitrovic "obgrljen" od oba svajcarska igraca i tek prilikom pokusaja da se oslobodi izvlaci desnu ruku i prebacuje je preko ramena igraca ispred sebe i tu dolazi do tog kontaka o kome ti pricas, ali prekrsaj poceo ranije, kada su ga oba svajcarca uhvatila rukama.
    (bandiera rossa, 23. jun 2018 22:46)

    # Link komentara

  3. Тражи се кривац а сам крстајић је крив за пораз тактички су нас надиграли и можемо ићи кући овде против бразила немамо шанси...
    (Мане, 23. jun 2018 22:05)

    # Link komentara

  4. Nemamo mi sta da trazimo protiv Brazila izgubili smo od svajcaraca na nase greske i uvek su krivi drugi timski duh nista prvih 20 min igrali posle toga povlacenje takticki su nas nadigrali i nismo posle toga nista mogli da uradimo i bod da smo uzeli opet bi bili u problemu nazalost idemo kuci....
    (Mane, 23. jun 2018 21:08)

    # Link komentara

  5. Нема шта да се извлачимо на швајцарце лоше смо отворили утакмицу и после датог гола смо се повукли и бод нам не би помогао али шта је ту је не кривимо момке грешка је била тренерова лоша тактика лоши потези нема тимског духа швајцарци сада имају простора за пролаз испустили смо после 20 минута игре и примили голове на глупост....
    (Мане, 23. jun 2018 19:50)

    # Link komentara

  6. bolje priznaj da nemas pojma o fudbalu :) 
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 15:09) 

    Znam da si se pronasao u ovom komentaru jer si Barsin bot. Broj dodavanja ne govori da je neko bio bolji "fudbalska sveznalice". Argentinci su imali vise dodavanja od Hrvata, ali su bili pregazeni u svakom smislu. Meksikanci su imali mnogo manje dodavanja od Nemaca pa su pobedili. Poljaci mnogo vise dodavanja protiv Senegala, pa sta su uradili, nista
    (pobeda, 23. jun 2018 15:32)


    kako se u fudbalu gradi akcija, majstore? prvo to savladaj pa onda pricaj za nekoga da je bot.
    uzgred, meksiko je imao manje dodavanja od nemaca, ali vise od korejanaca... misli malo i o tome.
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 18:55)

    # Link komentara

  7. Mikula, 23. jun 2018 13:34
    Evo ti iz prve ruke, stvarno ali stvarno Nismo! Ja mora da sam bio Gebels u proslom zivotu pa da me ovo snadje da zivim u ovoj zemlji.
    (aleks, 23. jun 2018 18:15)

    # Link komentara

  8. kakav Hag? branis mladice karadzice jeli?
    (Bilino polje, 23. jun 2018 18:05)

    # Link komentara

  9. Тренер крив за пораз, уместо да сачува бод, он иде на све или ништа. Ивановић директан кривац за 2. погодак.
    (Ацо, 23. jun 2018 17:52)

    # Link komentara

  10. Ispravka, nije var kriv sto on nije trener. Meni je zao igrača, ovo se dešava već 20 godina unazad i uvek se igrači pljuju jer ljudi ne razumeju fudbal, a oni mučenici uvek igraju bez trenera, organizacije, sa menadžerima i mafijom na plećima, ne znaju gde da se kreću, gde su im saigrači, kako da postave igru, kako da stoje u odbrani u zavisnosti od protivnika i načina igre itd itd. Tom Maticu je recimo kod Murinja tačno nacrtano gde da se kreće tokom 90 min, objašnjeno mu je koga kako da čuva, tačno zna gde mu se nalaze saigrači u svakom trenutku itd. A kod nas... amaterizam, bez trenera, mučenici ne znaju gde biju. I Ronaldo i Mesi da igraju za nas isto bi bilo. Dok se ne skloni iz saveza uvek će biti ovako, kao što je i bilo i igrači su tu najmanje krivi. Ovo ko nije mogao da predvidi da će se dešavati sa Krstajicem taj ne zna ništa o fudbalu.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sub013, 23. jun 2018 16:35)

    # Link komentara

    Igraci najmanje krivi? Pa to su svaki put jedni isti igraci, svaki put se jedni isti likovi brukaju, dokle vise da ih pravdate zbog saveza, trenera itd..Sve to stoji da je trener katastrofa, ali zar je moguce da smo promenili milion trenera u zadnjih 20 godina i da nijedan ne valja i ne zna svoj posao..Da imamo trenera osvojili bi prvenstvo sa ovim starletanima?
    (aaa, 23. jun 2018 17:51)

    # Link komentara

  11. Time što Krstajić nije insistirao na VARu on je lično odgovoran za rezultat s Švajcarcima kao i za činjenicu da nema autoritet i znanje da od ekipe posle 1:0 traži dalji presing. Ako ne zna kako se vodi utakmica mogao je da vidi kako komšija hrvata kako oni to maestralno rade. Bruka nas i treba ga smeniti pre utakmice sa Brazilom !!!
    (Saša, 23. jun 2018 17:31)

    # Link komentara

  12. Mitrovic je prvo zahvatio Lihestajnera a posle su ova dvojica uhvatili njega.dakle Mitrovic je prvi napravio faul da bi kasnije ovi njega srusili,budimo jednom realni a ne gledajmo stalno kojekave zavere protiv celog naroda

    kod nas se sto godina lazi pretvori u ´istinu´
    (Srbin, 23. jun 2018 17:21)

    # Link komentara

  13. Izadjite na teren i pobjedite Brazil. Dosta je plakanja, niste djevojcice.
    (Zagreb, 23. jun 2018 17:12)

    # Link komentara

  14. Pobedićemo Brazil ako želimo,    
    ja želim a Vi?   
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 13:44)   

    Ali ne igraš!  
    (Partizan 1918, 23. jun 2018 13:52  

    ali želim a potrebno je i ti da želiš iako navijaš za partizan! 
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 14:39) 

    od samog srarta pricas metafizicke besmislice pa se posle ljutis kad ti se kaze. ti ne igras i svejedno je sta ti zelis - tvoje zelje nemaju nikakav uticaj na zbivanja na terenu. mani se afirmacijskih mudrolija sa fejsa u stilu "potrebno je da nesto zelis pa ce se ostvariti"... to vazi samo za ucesnike, uz stepen ostvarenja od 50 odsto. za publiku vazi da bude vaspitana, bez obzira za koga da navija, a ti prvi to nisi.
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 15:05)

    prestaje da bude metafizičko onog trenutka kada ti pročitaš i odgovoriš, zar ne. 
    a život ti je onakav kakve su ti misli. 
    ja sam srećan čovek.
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 16:07)



    srecni ljudi...
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 17:12)

    # Link komentara

  15. situacija je takva da više stranaca na portalu B92 komentariše nego domaćih.
    e sada bih bio zlonameran kada bi rekao da ima neka griža savesti kod njih pa da je brže bolje ugase dolaze na srpski portal da objasne kako je reprezentacija loša i da je zbog njihovog ne kvaliteta ovakav rezultat. ali nije lepo biti zlonameran prema savesti i proiznositi je u istoj rečenici sa njima. pozdrav botovi.
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 17:10)

    # Link komentara

  16. Вечити фудбалски калкуланти. Ето то смо ми у фудбалском смислу. Гледам Бел-Тун, зренутно 5-2, белгијанци су играли да дају још који гол, а нама би Тунис преузео игру и терен чим би повели са 1:0. Ето то је наш проблем. Калкуланти и рачунџије. Немамо карактер, немамо ништа. Кажу добри смо и другим спортовима, а то је зато што су ти спортови такви да не може да се калкулише. Не може се у кошарци, одбојци, ватерполу, рукомету играти на нерешено, калкулантски. У фудбалу условно речено може, али такви по правилу не остваре резултат. Срамота је како се односимо према игри, не мислим при томе на залагање. Срамота је како "тактички" приступамо игри. После сваког вођства се повучемо. Неће то тако господине Крстајићу. Историја, она фудбалска нас ничему није научила и то је поразно.
    (Влада, 23. jun 2018 16:05)

    I to, a i u ostalim sportovima nema love pa su ostali ispod radara raznoraznim lihvarima koji su uzjahali fudbal.
    (Bane, 23. jun 2018 17:07)

    # Link komentara

  17. A sto to nisi rekao posle utakmice na konferenciji za stampu
    (puma, 23. jun 2018 17:07)

    # Link komentara

  18. bolje priznaj da nemas pojma o fudbalu :) 
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 15:09) 

    Znam da si se pronasao u ovom komentaru jer si Barsin bot. Broj dodavanja ne govori da je neko bio bolji "fudbalska sveznalice". Argentinci su imali vise dodavanja od Hrvata, ali su bili pregazeni u svakom smislu. Meksikanci su imali mnogo manje dodavanja od Nemaca pa su pobedili. Poljaci mnogo vise dodavanja protiv Senegala, pa sta su uradili, nista
    (pobeda, 23. jun 2018 15:32)


    prvo, ti ne znas sta znaci izraz "bot".

    drugo, broj dodavanja ne govori da je neko bio bolji ali indirektno govori ko je bolje kontrolisao tok utakmice i indirektno pokazuje ko je imao vecu terensku inicijativu.

    ali ti si svesno ili nesvesno nabrojao vrlo specificne utakmice:
    argentini je trebala pobeda a hrvatima je odgovaralo i nereseno.
    meksiko je posle vodjstva 1:0, u drugom poluvremenu poceo da igra bunker. mada, bas meksiko ubija tvoj primer.
    zato sto je nemacka jurila meksiko i zato imala znatno veci broj pasova i posed.
    sa druge strane srbija je imala 1:0 i u drugom 1:1 i trebala je pobedu - pritom ima skoro 3 puta manje dodavanja (i tacnih i netacnih).
    ovo su grubi, osnovni parametri. o finesama u funkcionisanju veznog reda i prevlasti na terenu, neki drugi put.
    vise dodavanja ne govore koja ekipa ce pobediti na terenu, ali manje dodavanja cesto govori ko je vise bio u podredjenom polozaju. ne rezultatski nego igracki.
    poenta: normalno je da ce brazil u utakmici da bude povezaniji i da ima vise dodavanja nego npr. srbija, ali nije normalno da svajcarska uz rezultat koji njoj vise odgovara ima skoro 3 puta vise dodavanja od srbije.
    prvo to svari pa onda pricaj za nekog da je neciji bot.
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 17:01)

    # Link komentara

  19. A onda imas misljenje profi suca koji se slaze @nema nam pomoci, a ne sa RIOm. Da je Rio rekao da nije penal, jel bi ga onda isto citirao kao velicinu??? 
    Drugo, Prosinecki i Jelicic su bili sigurni da je penal, a Mateo Beusan, koji je sudac je jasno objasnio da to nije penal. Meni je misljenje profi suca mjerodavnije od igracevog, jer sudac savrseno poznaje pravila za prekrsaje. I u svakoj raspravi se vidi koliko igraci o tome malo znaju. Prvo je Mitrovic obojcu uhvatio izmedju vrata i ramena, pa tek onda oni njega. Dakle, prvo je on napravio prekrsaj i tu staje igra. Dakle, ovo poslije je nevazno, jer igra staje kod Mitrovica koji je prvi poceo. To sto se to vama ne uklapa u mitove o tome kako vas svi mrze, a vi ste zrtve i svi su protiv vas...to je drugi par cipela.
    (Mislim2, 23. jun 2018 14:58)

    Covece da li ti imas oci? Da li si slep? Kazes Mitrovic prvi poceo njih da vuce?
    Poceli su da vuku Mitrovica jos pre trenutka upucivanja centarsuta Tadica. Tek na kraju Mitrovic pokusava da se oslobodi, da proba da skoci I tu ih zakacinje rukama. Ni blizu nije bilo da je njih Mitrovic prvi vukao, tako da nema potrebe izmisljati nesto sto se jasno videlo u prenosu I na ponovljenim snimcima
    (pobeda, 23. jun 2018 16:59)

    # Link komentara

  20. Ajmo da analiziramo istorijski utakmicu. Srbija postize gol isto sto i Obilic uradi Muratu na pocetku Kosovske bitke. Umesto da krenu u totalnu ofanzivu Srbi cinculiraju i gube biku. A onda pocinje 500 godisnja kuknjava zbog izgubljene bitke a to se sada, po ko zna koji put ponavlja i u futbalu. Mi bre volimo da izgubimo kako bi kukali. Jelelekanje je sastavni deo naseg folklora i mentaliteta.
    (dexter, 23. jun 2018 16:58)

    # Link komentara

  21. sa srbijancima uvijek zabavno
    (Republika Sandzak, 23. jun 2018 16:57)

    # Link komentara

  22. Treneru, losa ti igra!
    (Drejan, 23. jun 2018 16:42)

    # Link komentara

  23. Naši se umorili trčeći za loptom, jednostavno lipsali. Teško je kad protivnik ima stalno loptu. Jednostavno uigranija ekipa, koja nas je polako lomila. Počeli smo prvih 15minuta izvanredno, ali smo kako je vreme prolazilo oni bili ti koji su kombinovali, držali loptu i bili borbeniji. Izmene koje su učinjene nisu donele neko osveženje, nego se nastavilo bezidejno igranje.
    Sada se pripremiti i skupo prodati kožu protiv brazilaca. A onda ostavka trenera i oproštaj Baneta, Stojkovića, Kolarova.
    (Pečenje prase, jare i jagnje, 23. jun 2018 16:42)

    # Link komentara

  24. Krstajicu je bolje da cuti. Svajcarci su imali opstu dominaciju u broju suteva ka golu, a posebno su dominirali u posedu lopte, i od momenta kada smo dali gol, potpuno smo se povukli i osim par sansi nista nismo pokazali. Penal i da je bio ne menja stvar, ja sam sterpeo svaki njihov napad da cemo primiti gol, to nema veze sa sudijom. Sve se nazalost vraca, trener je los i siguran sam da je Muslin vodio tim, nikada ne bi imali onako suplju odbranu i dozvolili da Svjacarci non stop prete. Muslin je doveo ovaj tim na Svetsko prvenstvo i Krstajicu je bolje da cuti nego da dan kasnije patriotise. Zasluzena pobeda Svajcaraca, nazalost boli, ali bili su bolji. Ocekujem da Brazil konacno proradi u trecoj utakmici i nas ubedljiv poraz. Da vidimo da li ce mozda Krstajic odvesti ovaj tim na EP, posle smene Antica, nije nas bilo nigde 8 godina, isto nas ceka i posle smene Muslina, treneri kojim upravljaju drugi nas nigde nece odvesti.
    (ivan, 23. jun 2018 16:39)

    # Link komentara

  25. Haha i dalje niko ne prica kako ocajno igramo,bez trcanja,damo corav gol i odmah se branimo,takav fudbal se ne igra vec 50 godina,samo o var pricate...eto primer jedan kako to da mexikanci se nisu bunili na var,ljudi izasli da ginu na teren i tacka,a ovi nasi manekeni kao neke babe koje su izasle sa pijace....uvek im drugi kriv a sebe ne vide,gde su bili milijarder SMS i najbolji zadnji vezni engleske u istoriji Matic?Pisite o tome malo i pricajte....
    (sramota kolko smo napredovali, 23. jun 2018 16:39)

    # Link komentara

  26. Fudbalski alimpijevic...
    (petarczv, 23. jun 2018 16:37)

    # Link komentara

  27. Prvo....pokradeni jesmo, naprimali smo se zutih kartona kao niko i to za neke faulove za koje niko ne daje zuti. Drugo, pokradeni smo za penal i to penal koji je itekako mogao da preokrene tok utakmice, jer nije to penal u 12 minutu posle kog ne mozes drugacije da postavis igru jer ima da se igra jos cela utakmica, to je bio penal u 66 minutu za vodstvo posle kog su se itekako mogli konsolidovati redovi, smiriti tempo i privesti utakmica kraju umesto sto smo nasrnuli na sve ili nista i primili gol cistom kontrom sa dva pasa iz njihovog sesnaesterca.
    Jedina primedba je na kondiciju nasih igraca, oni su meni vec pred kraj prvog poluvremena izgledali kao na izdisaju. To odavno nisam video u modernom fudbalu, ima boljih i losijih reprezentacija, sa kvalitetnim i manje kvalitetnim igracima, tehnicki potkovanijih i uigranijih i onih drugih ali sve do jedne igraju 90 minuta bez nekog posebnog pada u tempu, a mi pred kraj nismo imali vise snage da potrcimo. Valjda ovi iz domacih klubova nemaju snage jer se kod nas igra neki spor otuzan fudbal, starinski, pa ni ne steknu kondiciju da grizu 90 min. a ovi iz boljih klubova valjda imaju kvalitetnije saigrace pa manje moraju da trce jer svako pokriva idealno svoju poziciju i onda kada moras vise da trcis da pokrijes nedostatke u kvalitetu ili uigranosti svoje reprezentacije crknes, jer ja drugo objasnjenje nemam.
    (Bane, 23. jun 2018 16:37)

    # Link komentara

  28. I ovaj čovjek treba da pravi pobjedničku taktiku protiv Brazila!
    (STEVO, 23. jun 2018 16:36)

    # Link komentara

  29. Kakva mega blamčina od izjave.. Nije ni čudo, obzirom ko je Krstajića i kako postavio za selektora..


    Pa reče li da nećeš o politici neki dan ? Brukate nas gde stignete .
    (Zli Zo, 23. jun 2018 16:35)

    # Link komentara

  30. Nije VAR kriv što si ti loš trener.
    (BarbaDjole, 23. jun 2018 13:16)

    Ispravka, nije var kriv sto on nije trener. Meni je zao igrača, ovo se dešava već 20 godina unazad i uvek se igrači pljuju jer ljudi ne razumeju fudbal, a oni mučenici uvek igraju bez trenera, organizacije, sa menadžerima i mafijom na plećima, ne znaju gde da se kreću, gde su im saigrači, kako da postave igru, kako da stoje u odbrani u zavisnosti od protivnika i načina igre itd itd. Tom Maticu je recimo kod Murinja tačno nacrtano gde da se kreće tokom 90 min, objašnjeno mu je koga kako da čuva, tačno zna gde mu se nalaze saigrači u svakom trenutku itd. A kod nas... amaterizam, bez trenera, mučenici ne znaju gde biju. I Ronaldo i Mesi da igraju za nas isto bi bilo. Dok se ne skloni mafija iz saveza uvek će biti ovako, kao što je i bilo i igrači su tu najmanje krivi. Ovo ko nije mogao da predvidi da će se dešavati sa Krstajicem taj ne zna ništa o fudbalu.
    (Sub013, 23. jun 2018 16:35)

    # Link komentara

  31. Ja mislim također da je bio penal, ali stvarno, mislim stvarno, jeste li vi normalni?!
    Pozdrav iz Hrvatske
    (Mikula, 23. jun 2018 13:34)
    Nažalost nismo. Da jesmo, dali bi posle prvog još dva komada, kao i vi Argentini. A i nije fudbal za nas, sem na male goliće. Čak ni komentarisanje nije za nas, vidim da si za normalan komentar dobio više minusa. Pozdrav iz Srbije.
    (vedran, 23. jun 2018 16:35)

    # Link komentara

  32. odakle Krstajicu da moze da bude trener pa jos i selektor
    (nesa, 23. jun 2018 16:31)

    # Link komentara

  33. Tako je, jos jednom je otkrivena zla zapadna masinerija u nameri da ugasi pravoslavni oganj i satre nebeski srpski narod. Losa igra? Neiskusan trener? Kriminal u fudbalu? Ma jok, toga nema, i to su izmislili neprijatelji vere i casti naseg naroda.
    (Serbistan, 23. jun 2018 16:27)

    # Link komentara

  34. Jos mnogo ce vremena proci dok se oporavimo od rezima Milosevica ako se ikad oporavimo, zivim i radim evo sad ce 13 godina napolju i iskreno oci su mi se otvorile, ljudi, niko nama nije kriv nego mi sami, to sa siptarima i Kosovom smo sami krivi sto smo dosli gde smo dosli, nije to preko noci vec decenijama se stvaralo, samo sto smo to svi ignorisali, sto se tice politike i haga uvek smo bili tvrdoglavi na svoju stetu, evo sad Krstajic kuka a nevidi krivca u nama samima...tuzno tuzno tuzno.
    (voja, 23. jun 2018 16:25)

    # Link komentara

  35. protiv Brazila moramo sa Mitrovicem i Jovicem
    (Englez, 23. jun 2018 16:24)

    # Link komentara

  36. Poetican nam selektor. Hag-Var, rimuje se.
    (Vlado, 23. jun 2018 16:16)

    # Link komentara

  37. Eke, 23. jun 2018 15:07
    A sta tebe boli sta mi radimo? Muka mi je vise od ovih Hrvata sto prosipaju pamet ovuda. Imate li vi svoje forume?
    (Obucite se slojevito, 23. jun 2018 16:15)

    # Link komentara

  38. Ajde vise komsije, pokazite malo dostojanstva i muskosti, dosta zapomaganja. Cestitajte onima koji su to vece bili bolji ili srecniji od vas. Nemojte ponoviti iste greske pa mozete pobediti i Brazil. Pa ako i ne pobedite, nije smak sveta.
    (Komsija, 23. jun 2018 16:14)

    # Link komentara

  39. A zasto nigde nema snimka penala nad Mitovicem?
    (sin lovca na medvede, 23. jun 2018 16:13)

    # Link komentara

  40. Nije do VARa. Već, nekada Muslin, danas Krstajić
    (Sasha, 23. jun 2018 16:13)

    # Link komentara

  41. Samo kukate, fuj!!!
    (Harvat, 23. jun 2018 16:09)

    # Link komentara

  42. Serem se selektoru i igracima u njihovu igru. nakon postignutog gola odmah se vracaju u defanzivu da bi rezultat branili 90min. koje postavio tu taktiku????nasprem da igraju ofanzivno i pritisnu svajcarce do 2ili3:0 i jednostavno ih nokautiraju.
    Ne ne to mora po hiljaditi put biti sablon kako Srbija igra na prvenstvima. Mi smo glavni za brukanje zemlje za ismejavanje i to je to. Nikad se nece promeniti nista. Nama su menadzeri u savezu. Glumci koji ama bas nista nemaju u glavi.
    Nikad vise necu navijati i sve manje ljudi to radi. Zato sto nema svrhe, Mi nismo za fudbal i zo mi je rekao otac koji takodje negleda vise nase utakmice od 80tih godina. Sramota bruka i zalost ovo ce dokrajciti narod srpski koji se uzalud nada.
    (Matrix, 23. jun 2018 16:08)

    # Link komentara

  43. neutralni felsh, 23. jun 2018 15:05)

    prestaje da bude metafizičko onog trenutka kada ti pročitaš i odgovoriš, zar ne.
    a život ti je onakav kakve su ti misli.
    ja sam srećan čovek.
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 16:07)

    # Link komentara

  44. ...a danas Krstajic,Kokeza,Terzic,BratiJa...
    (dure, 23. jun 2018 16:06)

    # Link komentara

  45. Proguglajte malo kako je Brih svojevremeo unistio Atletiko. Colo Simeone bi imao sta da kaze.
    Objavite komentar vec jednom.
    (Boske, 23. jun 2018 16:06)

    # Link komentara

  46. Mene je sramota sto ste vi Krstajicu selektor.A jos vise me je sramota zbog ovakvih Vasih izjava.Evo da Vam kazem,pojma nemate!Snage nemate za ovo takmicenje.
    (BBC, 23. jun 2018 16:05)

    # Link komentara

  47. Вечити фудбалски калкуланти. Ето то смо ми у фудбалском смислу. Гледам Бел-Тун, зренутно 5-2, белгијанци су играли да дају још који гол, а нама би Тунис преузео игру и терен чим би повели са 1:0. Ето то је наш проблем. Калкуланти и рачунџије. Немамо карактер, немамо ништа. Кажу добри смо и другим спортовима, а то је зато што су ти спортови такви да не може да се калкулише. Не може се у кошарци, одбојци, ватерполу, рукомету играти на нерешено, калкулантски. У фудбалу условно речено може, али такви по правилу не остваре резултат. Срамота је како се односимо према игри, не мислим при томе на залагање. Срамота је како "тактички" приступамо игри. После сваког вођства се повучемо. Неће то тако господине Крстајићу. Историја, она фудбалска нас ничему није научила и то је поразно.
    (Влада, 23. jun 2018 16:05)

    # Link komentara

  48. Svako ovde moze da bude trener,predsednik,premijer i tako smo tu gde smo.
    (nele, 23. jun 2018 16:04)

    # Link komentara

  49. da da
    evo svi protiv vas
    trn u oku svima bla bla...
    sta si vi umisljate
    daj shvatite da ste nebitni
    (volimtebosno, 23. jun 2018 16:03)

    # Link komentara

  50. Po svemu i nisam očekivao pametniju izjavu.
    (Dr, 23. jun 2018 16:02)

    # Link komentara

  51. Karla del ponte ti napravila rupu u taktici.
    (Ko, 23. jun 2018 16:00)

    # Link komentara

  52. @leptirica
    Ok,imas pravo na svoje misljenje,ja cu ostati pri svom.Bilo bi glupo da moramo da mislimo isto.Ja sam zadovoljna borbenoscu svojih,nekim drugim stvarima ne.Ti si zadovoljna svojima.Neka tako ostane:)
    (b, 23. jun 2018 16:00)

    # Link komentara

  53. Za cega ti sluze izmene? 30.minuta ti gol visi u vazduhu ti nista ne menjas.
    (OYPA 4, 23. jun 2018 15:59)

    # Link komentara

  54. Gleda li netko Belgija Tunis, Tunižani gube 5-1, ali se bore, stvaraju prilike i daju još počasni gol na kraju.
    Ljudi igraju igru, a ne biju neke nacionalne bitke i bore se protiv svjetske nepravde.
    (sdr, 23. jun 2018 15:58)

    # Link komentara

  55. Bolje razrađuj taktiku i treniraj igrače nego što visiš na instagramu.
    (Kondicioni, 23. jun 2018 15:56)

    # Link komentara

  56. ... a Mateo Beusan, koji je sudac je jasno objasnio da to nije penal...
    (Mislim2, 23. jun 2018 14:58)
    Tvoj profi sudac nikako ne moze biti neutralan. To jos nije bilo da Hrvat kontrira Nemcu po nekom pitanju,... tako da to ne pije vodu...
    (bandiera rossa, 23. jun 2018 15:56)

    # Link komentara

  57. Igra ti je očajna.
    (General, 23. jun 2018 15:54)

    # Link komentara

  58. a jeli nam kriv Brih sto smo uvek gubili sve najvaznije i bitke i utakmice ???
    (Bojan, 23. jun 2018 15:53)

    # Link komentara

  59. Hajde malo dostojanstva
    (kralj, 23. jun 2018 15:52)

    # Link komentara

  60. Oooo veliki Musline.
    Gospodine od principa i proroče.
    Kako si samo sve znao.
    (tvit, 23. jun 2018 15:51)

    # Link komentara

  61. ok. izgubili smo. prestanite vise da kukate
    (lala, 23. jun 2018 15:49)

    # Link komentara

  62. Mladene, ko djeca smo se igrali fudbala na sljaci u Zenici pod budnim okom Nerke. Jos tada smo ucili da se lopta cuva kretanjem, te da je ostra kontra najbolja odbrana. To se moze objasniti klincima od 13-14 godina.
    (Sasa J, 23. jun 2018 15:49)

    # Link komentara

  63. Iz jedne recenice covek je rekao sve - i za koga glasa i koja ga je stranka dovela,a svakako i koju ideologiju zastupa
    (satelit, 23. jun 2018 15:49)

    # Link komentara

  64. @leptirica Jeste,vi Hrvati se borite,Srbi se ne bore.Ja sam na primer zadovoljan borbenoscu nasih nista se vasi vise borili.Vi ste u mec usli sa prednoscu 1-0(kao da je to pocetni rezultat),posto je Argentina morala da pobedi i igrali ste da ubijete igru i na 0-0,dali ste vodeci gol srecno i onda ste imali prostora za kontre.Mi smo usli u mec sa 0-1 i samo nas je pobeda vodila dalje i to su Svajcarci znali.Oni su isto igrali na x.Mi smo imali 3 zuta kartona u prvom poluvremenu - znaci nema agresivne igre.Ako mislite da je sve cisto,onda vam zelim sudjenje na svakom sledecem mecu kao na ovom nasem,ali nemojte onda da se zalite.Znaci zelim vam Briha na svakom sledecem mecu.
    (b, 23. jun 2018 15:04)

    Normalno da ne mislim da je sve čisto, gdi to u mom komentaru uopće stoji? Upravo o tome i pišem, da je suđenje bilo i protiv Hrvatske, a da si gledao tu utakmicu vidio bi da je samo zadnji gol bila kontra, da je Hrvatska grizla do zadnje minute i da su mogla biti još bar 2 gola više za Hrvatsku. To znaci boriti se. Opet i Hrvatska i Srbija su prvu dobile i po čemu bi Hrvatska ušla u utakmicu sa 1:0, a Srbija 0:1. Hrvatskoj je pobjeda nosila gotovo sigurno prvo mjesto u skupini, pa je itekako imala motiv za pobjediti. Drugi u skupini ide na Francusku. Meni ovo tvoje zvuči ko traženje izgovora. Ja vjerujem da je Srbija pokradena, interes da se guraju neke momčadi postoji oduvijek. Zato momčadi poput Srbije ili Hrvatske koje ne nose veliku korist FIFA-i moraju protiv momčadi poput Švicarske i Argentine koje su ili financijski moćnije ili atraktivnije davati barem 120% jer postoji taj faktor da suci naginju interesima FIFA-e. Nakon svega rečenog Srbija nije dala sve od sebe i ne igra kao momčad (isto tako je igrala Hrvatska sa izbornikom Čačićem).
    (leptirica, 23. jun 2018 15:48)

    # Link komentara

  65. Fudbal se igra kao zabava.zbog?naroda.ako ti tamo koji igraju ne maju glavu da igraju za narod koji predstavljaju setace se kao juce.u suprotnom ima da da 110 posto.a nasi to ne gledaju tako.uostalom kao i ceo fss.pa maradona je igrao za svoj narod zato ga i vole.
    (Czv, 23. jun 2018 15:47)

    # Link komentara

  66. To niko od nasih nije izjavio, posle utakmice je upucena zalba zbog kopacki i susjeda.
    (Mare, 23. jun 2018 15:46)

    # Link komentara

  67. Fudbal se igra kao zabava.zbog?naroda.ako ti tamo koji igraju ne maju glavu da igraju za narod koji predstavljaju setace se kao juce.u suprotnom ima da da 110 posto.a nasi to ne gledaju tako.uostalom kao i ceo fss.pa maradona je igrao za svoj narod zato ga i vole.
    (Czv, 23. jun 2018 15:46)

    # Link komentara

  68. Švajcarska nas je jednostavno nadvisila u svim segmentima igre i na terenu smo delovali potpuno izgubljeno i pregaženo. Sudijskih grešaka je bilo ali one nisu uticale na krajnji ishod utakmice. Realno smo dobro i prošli ne bi bilo nepravedno da smo izgubili 3:0. Ova spinovanja danas u domaćim medijima o nevidjenoj sudijskoj kradji su deo sveopšteg obmanjivanja javnosti stvaranjem lažne slike o našoj vrednosti.(nefudbalska nacija, 23. jun 2018 14:58)Da li si ti zaista odgledao utakmici ili pišeš gluposti?
    (borac, 23. jun 2018 15:46)

    # Link komentara

  69. Пенал јесте био ани нисам видио да је ико тражио од судије погледа ВАР. Друго, њихов посјед лопте је био 63% наш 37%, имали су 20 шутева на гол од тога 5 у оквир гола. Ми 12 и 3 у оквир. Имали су скоро дупло више пасова од нас са прецизношћу од 85% према наших 75%. Је ли и за то судија крив? 
    Дакле, умјесто што кмечиш, преузми одговорност на себе и растерети тим за следећи меч.(М Момо, 23. jun 2018 15:21)Na kraju se rezultat računa,a ne posed ili broj udaraca na gol.Samo na ovom prvenstvu smo imali nekoliko rezultata,koji su u potpunoj suprotnosti sa igrom pokazanom na terenu.To je fudbal.Srbija je imala povoljan rezultat od 5-og minuta i normalno je da prepusti inicijativu protivniku.Ipak imali smo mnogo prilika i poluprilika da postignemo i drugi gol.Penal je postojao i nepravda je načinjena.
    (sloga, 23. jun 2018 15:42)

    # Link komentara

  70. A onda imas misljenje profi suca koji se slaze @nema nam pomoci, a ne sa RIOm. Da je Rio rekao da nije penal, jel bi ga onda isto citirao kao velicinu??? 
    Drugo, Prosinecki i Jelicic su bili sigurni da je penal, a Mateo Beusan, koji je sudac je jasno objasnio da to nije penal. Meni je misljenje profi suca mjerodavnije od igracevog, jer sudac savrseno poznaje pravila za prekrsaje. I u svakoj raspravi se vidi koliko igraci o tome malo znaju. Prvo je Mitrovic obojcu uhvatio izmedju vrata i ramena, pa tek onda oni njega. Dakle, prvo je on napravio prekrsaj i tu staje igra. Dakle, ovo poslije je nevazno, jer igra staje kod Mitrovica koji je prvi poceo. To sto se to vama ne uklapa u mitove o tome kako vas svi mrze, a vi ste zrtve i svi su protiv vas...to je drugi par cipela. 

    ###(Mislim2, 23. jun 2018 14:58

    Pa i Brich je pro sudac jel to znaci da se njegovo misljenje ili odluka ne smije dovoditi u pitanje?Na kraju krajeva Var komisija he izjavila da je signalizirala da se pogleda snimak al je sudija odbio a ti i Beusan sad objasnite zasto?Jel bi mu pala kruna sa glave da je pogledao?
    (borky, 23. jun 2018 15:41)

    # Link komentara

  71. Ma po meni je ovo morao biti penal, iako sam cuo neke da je i Mitrovic drzao ovu dvojicu, ali mi to nije opravdanje, njega dvojica drze i ruse... A iskreno, kako ste krenuli, ja sam mislio pregazit cete Svicarsku, cemu to povlacenje i cuvanje rezultata? Sergej me razocarao jucer, Ivanovic je samo sijena igraca kakav je bio, a volio sam ga. Matica ne zelim komentirati jer sam navijac Man.Utd.-a, a ovaj Karleusin bolje da i ode u Kinu... Navijat cu za vas i protiv Brazila, neka se dobro namuce! Pozz iz HR...
    (Tomke, 23. jun 2018 15:39)

    # Link komentara

  72. pusti nas da ludimo u korist sopstvene stete... u tome smo najbolji.
    [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 23. jun 2018 15:13)

    # Link komentara

    Pisi u svoje ime.
    (Novi Sad, 23. jun 2018 15:37)

    # Link komentara

  73. Pre nekoliko godina sam rekao sebi da neću gledati srpsku reprezentaciju u fudbalu. 100 puta su me razočarali. Ne trude se, lošije igraju za Srbiju nego u klubovima, čast izuzecima. Ono što mi najviše smeta, slušaju džibersku muziku, koja izaziva najniže porive.
    Nisam gledao Srbija-Kostarika ali sam pogrešio što sam gledao utakmicu sa Švajcarskom,mnogo sam se iznervirao. Ista priča kao poslednjih 28 godina.
    Poslednja poštena utakmica je bila Yugoslavia-Argentina 1990.
    Siguran sam da bi srpski narod voleo da zamenimo sve uspehe u ostalim sportovima za jedan uspeh u fudbalu.
    Neću gledati Srbija - Brazil plašim se 0-5, od toga se ne bih oporavio.
    (Ivan, 23. jun 2018 15:37)

    # Link komentara

  74. Svi smo osecali negde duboko u sebi, jos pre pocetka Svetskog prvenstva da cemo doci u ovakvu situaciju. Odnosno da cemo morati da se vadimo bas protiv Brazila. Uvek je tako sa nama. Zasto lako, kada moze i tesko? I tako u svemu.
    (Realnost, 23. jun 2018 15:10)

    Vecina nas je imala takav osecaj. Ali gori osecaj je onaj kada znas da ce da te opljackaju. I kad moras da igras protiv fifinih planova. Ne znam zasto zaboravljamo svaki put na to.
    (Milan, 23. jun 2018 15:35)

    # Link komentara

  75. I ti si taj koji se kao ne meša u politiku? Juče nisi tako govorio. Da ti nije neko dojavio šta treba da kažeš?
    (dusandrugi, 23. jun 2018 15:33)

    # Link komentara

  76. Kako glupo poredjenje jujuju a to sto su Švajcarci imali 600 paseva a mi 300, to nema veze.  
    (Twolf, 23. jun 2018 13:10)  

    Tvoje poredjenje je jos gluplje. Kakve veze ima koliko je ko imao dodavanja?  
    Barsa uvek ima vise dodavanja od protivnika, pa ne znaci da je bila bolja zbog toga 
    (pobeda, 23. jun 2018 15:01) 


    bolje priznaj da nemas pojma o fudbalu :)
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 15:09)

    Znam da si se pronasao u ovom komentaru jer si Barsin bot. Broj dodavanja ne govori da je neko bio bolji "fudbalska sveznalice". Argentinci su imali vise dodavanja od Hrvata, ali su bili pregazeni u svakom smislu. Meksikanci su imali mnogo manje dodavanja od Nemaca pa su pobedili. Poljaci mnogo vise dodavanja protiv Senegala, pa sta su uradili, nista
    (pobeda, 23. jun 2018 15:32)

    # Link komentara

  77. ceo "svet" protiv Srba
    (faton, 23. jun 2018 15:32)

    # Link komentara

  78. A onda imas misljenje profi suca koji se slaze @nema nam pomoci, a ne sa RIOm. Da je Rio rekao da nije penal, jel bi ga onda isto citirao kao velicinu???
    Drugo, Prosinecki i Jelicic su bili sigurni da je penal, a Mateo Beusan, koji je sudac je jasno objasnio da to nije penal. Meni je misljenje profi suca mjerodavnije od igracevog, jer sudac savrseno poznaje pravila za prekrsaje. I u svakoj raspravi se vidi koliko igraci o tome malo znaju. Prvo je Mitrovic obojcu uhvatio izmedju vrata i ramena, pa tek onda oni njega. Dakle, prvo je on napravio prekrsaj i tu staje igra. Dakle, ovo poslije je nevazno, jer igra staje kod Mitrovica koji je prvi poceo. To sto se to vama ne uklapa u mitove o tome kako vas svi mrze, a vi ste zrtve i svi su protiv vas...to je drugi par cipela.

    ###(Mislim2, 23. jun 2018 14:58)


    U objektivnost vaših "sudaca" baš nešto i ne verujemo, verovatno bi nam oni bili još i gori od ovog nesretnog Briha i njegove VAR družine, na sreću danas nam je svima dostupan internet da ako treba i po 1000+ puta pregledamo snimak sporne situacije i lično se svojim očima uverimo ko je, gde je i kako načinio prvi prekršaj i kako se sve to na kraju završilo, jedino da pokušaš da nas ubediš da smo slepi i da mi ustvari ne vidimo to što vidimo.
    (nećete ni vi niđe mnogo daleko, 23. jun 2018 15:31)

    # Link komentara

  79. E moj selektore ..... da je samo VAR bio problem bilo bi super ... igra je bila nula o cemu ti pricas.Posed lopte nula sanse nula
    (Tetka Novka 011, 23. jun 2018 15:31)

    # Link komentara

  80. Ljudi shvatite da Svajcarska mora da prodje dalje ,videli ste da je i protiv Brazila bilo sumnjivo sudjenje ,ali na stranu to ,nasa igra je mora da bude bolje,pasovi su nam bili neprecizni ,vezni red bled...U najmanju ruku je trebalo da bude nereseno ...Ja i dalje verujem u njih da ce da daju sve od sebe protiv brazila ,videcemo ....
    (Stefan, 23. jun 2018 15:24)

    # Link komentara

  81. Пенал јесте био ани нисам видио да је ико тражио од судије погледа ВАР. Друго, њихов посјед лопте је био 63% наш 37%, имали су 20 шутева на гол од тога 5 у оквир гола. Ми 12 и 3 у оквир. Имали су скоро дупло више пасова од нас са прецизношћу од 85% према наших 75%. Је ли и за то судија крив?
    Дакле, умјесто што кмечиш, преузми одговорност на себе и растерети тим за следећи меч.
    (М Момо, 23. jun 2018 15:21)

    # Link komentara

  82. Ti si proklet prijetelju. Neznam ko tebe dovede da nastavis Muslinov uspeh.
    (kosovski boj na terenu, 23. jun 2018 15:21)

    # Link komentara

  83. Aman ljudi da li ste vi gledali prvih 6-7 minuta??? Da su tako igrali 5 komada bi im zabili. Kakav sudija, kakav penal...Nek selektor objasni zašto su se povukli čim su dali gol, zašto od 60 minuta jedva stoje na nogama itd, itd. Ako fudbaleri ovo čitaju, da znate da ste nas urnisali, toliko razočaranja iznova i iznova i to ne rezultatima nego krajnjim nezalaganjem. Nek nas Brazil nakanta sa 10 komada ali za Boga miloga napadajte dok se ne onesvestite, željni smo toga.
    (Bankar, 23. jun 2018 15:21)

    # Link komentara

  84. @eke Da,jeste izjava mozda i nije najprimerenija.Ipak to je nasa stvar,mene izjave vaseg "izbornika" ne interesuju.Ali samo vi Hrvati nemojte govoriti o primitivnosti,nekako to jedno sa drugim ne ide.Gledajte malo u svoje dvoriste jednom.Mi cemo sa nasima lako.
    (b, 23. jun 2018 15:17)

    # Link komentara

  85. Da li ste vi svesni kako ispadate smesni i primitivni kada vam izbornik daje ovakve politicke izjave? Da li shvatate da ste vec obiljezeni gde god se pojavite, ne samo zbog ovakvih likova, vec i zato sto ih vecina naroda podrzava u ovakvim suludim izjavama? Provocirate FIFA-u, inatite se Ratkom Mladicem osudjenim ratnim zlocincem, dok stvarno ne reagiraju pa vas izbace na par godina. Prijetite da necete izaci na teren, a onda opet izadjete i hocete jednoj velikoj FIFA-i nametat svoja pravila. Ovo sto vi radite ne radi niti jedna zemlja na natjecanju, cak ni Iran koji je prozapadno raspolozen. Onda cete opet kmecat. Shvatite da ste mali i nemojte se bahatit i inatit, jer svaki puta dobijete "batine" tamo gdje najvise boli, na terenu.
    (Eke, 23. jun 2018 15:07)


    pusti nas da ludimo u korist sopstvene stete... u tome smo najbolji.
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 15:13)

    # Link komentara

  86. Švajcarska izbacila Severnu Irsku u baražu ukupnim rezultatom 1:0 iz penala.

    Revanš u Švajcarskoj sudio niko drugi nego Brih.

    Jadno i providno, uzimajući u obzir sinoćnje događaje.

    Da li je moguće da je sudija odbio da koristi VAR tehnologiju kod dvostrukog rvačkog zahvata u šesnaestercu?
    ---
    Da, imamo luzerski mentalitet, odigrali smo kukavički, nismo imali ni snage ni igre, sve to stoji i nismo zaslužili bolje, ali ovo jednostavno nema smisla.

    Ako ovog klovna od sudije FIFA ne pošalje kući posle ovoga, onda oni i stoje iza svega.
    (Torrente, 23. jun 2018 15:12)

    # Link komentara

  87. Svi smo osecali negde duboko u sebi, jos pre pocetka Svetskog prvenstva da cemo doci u ovakvu situaciju. Odnosno da cemo morati da se vadimo bas protiv Brazila. Uvek je tako sa nama. Zasto lako, kada moze i tesko? I tako u svemu.
    (Realnost, 23. jun 2018 15:10)

    # Link komentara

  88. Kako glupo poredjenje jujuju a to sto su Švajcarci imali 600 paseva a mi 300, to nema veze. 
    (Twolf, 23. jun 2018 13:10) 

    Tvoje poredjenje je jos gluplje. Kakve veze ima koliko je ko imao dodavanja? 
    Barsa uvek ima vise dodavanja od protivnika, pa ne znaci da je bila bolja zbog toga
    (pobeda, 23. jun 2018 15:01)


    bolje priznaj da nemas pojma o fudbalu :)
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 15:09)

    # Link komentara

  89. Da li ste vi svesni kako ispadate smesni i primitivni kada vam izbornik daje ovakve politicke izjave? Da li shvatate da ste vec obiljezeni gde god se pojavite, ne samo zbog ovakvih likova, vec i zato sto ih vecina naroda podrzava u ovakvim suludim izjavama? Provocirate FIFA-u, inatite se Ratkom Mladicem osudjenim ratnim zlocincem, dok stvarno ne reagiraju pa vas izbace na par godina. Prijetite da necete izaci na teren, a onda opet izadjete i hocete jednoj velikoj FIFA-i nametat svoja pravila. Ovo sto vi radite ne radi niti jedna zemlja na natjecanju, cak ni Iran koji je prozapadno raspolozen. Onda cete opet kmecat. Shvatite da ste mali i nemojte se bahatit i inatit, jer svaki puta dobijete "batine" tamo gdje najvise boli, na terenu.
    (Eke, 23. jun 2018 15:07)

    # Link komentara

  90. Nije zaista samo taj detalj pokazatelj kako je sudio Nemac, on je potpuno oduzimao sansu Srbiji da bilo sta uradi. Podelio zute kartone. Svaki faul Svajcarske ignorisao, svaka sansa Srbije da nesto uradi - svira bez potrebe faul u napadu. Lopta se odbije od igraca Svajcarske u aut, svira da je aut za Svajcarsku. Razgovara sa igracima Svajcarske na njihovom jeziku sto je nepristojno. Itd, itd. Jasno je bilo jos pre utakmice da ce biti tako i nasi su trebali da imaju pripremljenu taktiku da se nose sa tim, predsednik FIFA je iz Svajcarske a imali smo slicne situacije i ranije. Da li mozemo da nesto naucimo za ubuduce, bar to. Da ne menjamo selektora koji nas je doveo do prvog mesta u grupi. Da se ponasamo normalnije. Da moramo da trcimo u fudbalu kao i u drugim sportovima. Kako bi to bilo u kosarci da jedan tim odluci da prestane da trci i da ne igra napad ako povede?
    (objektivno, 23. jun 2018 15:06)

    # Link komentara

  91. Javio se glavni krivac
    (Townsend, 23. jun 2018 15:06)

    # Link komentara

  92. To si mogao juče da uradiš, da udješ medju sudije i tražiš Var. Ako ništa drugo dobio bi bar malo korektnije sudjenje u nastavku, a i razbudio bi svoje momke i naterao ih da igraju ponovo bez obzira na sve. Rizikovao bi da te izbace sa terena i to je to, ali možda ne bi ovako sramno pali. Danas je sve kasno i to dobro znaš.
    (tocka, 23. jun 2018 15:05)

    # Link komentara

  93. Pobedićemo Brazil ako želimo,   
    ja želim a Vi?  
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 13:44)  

    Ali ne igraš! 
    (Partizan 1918, 23. jun 2018 13:52 

    ali želim a potrebno je i ti da želiš iako navijaš za partizan!
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 14:39)


    od samog srarta pricas metafizicke besmislice pa se posle ljutis kad ti se kaze. ti ne igras i svejedno je sta ti zelis - tvoje zelje nemaju nikakav uticaj na zbivanja na terenu. mani se afirmacijskih mudrolija sa fejsa u stilu "potrebno je da nesto zelis pa ce se ostvariti"... to vazi samo za ucesnike, uz stepen ostvarenja od 50 odsto. za publiku vazi da bude vaspitana, bez obzira za koga da navija, a ti prvi to nisi.
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 15:05)

    # Link komentara

  94. @leptirica Jeste,vi Hrvati se borite,Srbi se ne bore.Ja sam na primer zadovoljan borbenoscu nasih nista se vasi vise borili.Vi ste u mec usli sa prednoscu 1-0(kao da je to pocetni rezultat),posto je Argentina morala da pobedi i igrali ste da ubijete igru i na 0-0,dali ste vodeci gol srecno i onda ste imali prostora za kontre.Mi smo usli u mec sa 0-1 i samo nas je pobeda vodila dalje i to su Svajcarci znali.Oni su isto igrali na x.Mi smo imali 3 zuta kartona u prvom poluvremenu - znaci nema agresivne igre.Ako mislite da je sve cisto,onda vam zelim sudjenje na svakom sledecem mecu kao na ovom nasem,ali nemojte onda da se zalite.Znaci zelim vam Briha na svakom sledecem mecu.
    (b, 23. jun 2018 15:04)

    # Link komentara

  95. Ne treba se ljutiti previse na Krstajica. Covek je probao da napadne Svajcarce kada je uveo Radonjica umesto Milivojevica ali nam to nije poslo za rukom. Poraz od Svajcarske je bolan ali je takodje reflekcija nasih trenutnih mogucnosti - mi smo u stanju (skoro) bilo koga da pobedimo, ali i od bilo koga da izgubimo. Sto se tice nacina igre, mi smo najvisa (i najteza) reprezentacija na ovom prvenstvu. Sa nasim igrackim kadrom nije izvodljiv ni visok presing 90 min., ni "tiki-taka" igra na dodavanje i posed lopte, a cak nije dobro ni neko "otvaranje" igre, jer vrlo tesko krpimo visak u otvorenom prostoru. Jednostavno nemamo igrace sa fizickim i tehnickim predispozicijama za tako nesto. Nama odgovara spora i zatvorena igra.

    Kapiram da navijaci zele lepu igru i znaju da imamo dobre ofanzivne vezne igrace, pa se pitaju zasto ne igramo bolje? Zato sto nemamo pravog zadnjeg veznog za prvu distribuciju lopte, koji je u stanju da poveze odbranu i napad! Mi u najboljem slucaju mozemo da odigramo kompaktno i bez gresaka u odbrani, a onda da trazimo SMS-a i Mitrovica (visokim loptama) ili Tadica (po zemlji), pa sta bude, uz dodatne sanse iz prekida. To je otprilike to. Ostatak je stvar ukusa: Krstajicev 4-2-3-1 ili Muslinov 3-4-3 (kvazi 5-2-2-1 sa tri stopera, dva beka, i dva defanzivna vezna)? Krstajicev pristup je na prvi pogled lepsi jer ima mesta za nase najtalentovanije igrace, ali je potrebna ogromna disciplina da se na ovom nivou (SP) odigra kako treba sa tom formacijom. Svajcarska nas je kaznila iz kontre upravo kad smo izgubili disciplinu (Bane srljao napred, odbrana lose postavljena). Muslin je sve to prepoznao i zato je igrao sa tri stopera i dva beka, ali bi on na ovom SP igrao bunkercinu i ne bi pozvao SMS. To bi drasticno promenilo utakmicu protiv Kosta Rike gde je SMS kreirao dosta prostora i sansi za saigrace, a samim tim olaksao posao kolegama u odbrani jer je koliko-toliko gurnuo Kosta Riku nazad. Verujem da bi sa Muslinom sad imali dva remija, sto bi opet bilo problematicno jer bi nam opet trebala pobeda protiv Brazila za garantovan prolaz dalje. Naravno, tada bi svi kukali da je igra grozna i da je Muslin dinosaurus sa staromodnom taktikom.

    Mi smo otprilike gde bi trebali da budemo - "tu negde", OK reprezentacija sa sansom da prodje grupu u zadnjoj utakmici. Hajde da imamo realna ocekivanja o stilu igre i da podrzimo nase momke protiv Brazila. Kakvi god da su, nasi su. Idemo napred!!!
    (UM, 23. jun 2018 15:03)

    # Link komentara

  96. .
    Kako glupo poredjenje jujuju a to sto su Švajcarci imali 600 paseva a mi 300, to nema veze.
    (Twolf, 23. jun 2018 13:10)

    Tvoje poredjenje je jos gluplje. Kakve veze ima koliko je ko imao dodavanja?
    Barsa uvek ima vise dodavanja od protivnika, pa ne znaci da je bila bolja zbog toga
    (pobeda, 23. jun 2018 15:01)

    # Link komentara

  97. @(trivajuve, 23. jun 2018 14:46)

    Saciri je,kao sto ti kazes, fantastican i prekreativan igrac samo kada igra protiv pacera kao sto smo mi. Protiv Brazila ga nije bilo nigde.
    (Slobodni Klikeri, 23. jun 2018 15:00)

    # Link komentara

  98. Nema nam pomoći. 
    1. Penal na Mitroviću. Prvi prekršaj u duelu je napravio Mitrović i sudija je to vidio i dosudio. Potpuno ispravna odluka. ... Sve ostalo su priče... 
    (Nema nam pomoći, 23. jun 2018 13:57) 

    Jedan dogadjaj i dva razlicita misljenja. Jedno misljenje tvoje a drugo je misljenje Ria Ferdinanda. I koji ja zakljucak mogu da izvedem iz toga, i to ne samo ja nego bilo ko... Ti si NIKO a on je NEKO. I on je neko ko nema interes da kaze ovo ili ono, a ti se verovatno bavis nekim samolecenjem ili ko zna cim. Nema tebi pomoci, a mi ostali cemo i bez pomoci, bilo cije...
    (bandiera rossa, 23. jun 2018 14:33) 

    A onda imas misljenje profi suca koji se slaze @nema nam pomoci, a ne sa RIOm. Da je Rio rekao da nije penal, jel bi ga onda isto citirao kao velicinu???
    Drugo, Prosinecki i Jelicic su bili sigurni da je penal, a Mateo Beusan, koji je sudac je jasno objasnio da to nije penal. Meni je misljenje profi suca mjerodavnije od igracevog, jer sudac savrseno poznaje pravila za prekrsaje. I u svakoj raspravi se vidi koliko igraci o tome malo znaju. Prvo je Mitrovic obojcu uhvatio izmedju vrata i ramena, pa tek onda oni njega. Dakle, prvo je on napravio prekrsaj i tu staje igra. Dakle, ovo poslije je nevazno, jer igra staje kod Mitrovica koji je prvi poceo. To sto se to vama ne uklapa u mitove o tome kako vas svi mrze, a vi ste zrtve i svi su protiv vas...to je drugi par cipela.
    (Mislim2, 23. jun 2018 14:58)

    # Link komentara

  99. Švajcarska nas je jednostavno nadvisila u svim segmentima igre i na terenu smo delovali potpuno izgubljeno i pregaženo. Sudijskih grešaka je bilo ali one nisu uticale na krajnji ishod utakmice. Realno smo dobro i prošli ne bi bilo nepravedno da smo izgubili 3:0. Ova spinovanja danas u domaćim medijima o nevidjenoj sudijskoj kradji su deo sveopšteg obmanjivanja javnosti stvaranjem lažne slike o našoj vrednosti.
    (nefudbalska nacija, 23. jun 2018 14:58)

    # Link komentara

  100. Mozemo da kukamo na sudjenje i da smo osteceni ali to nece promeniti ishod utakmice. Ako su Svajcarci bili protezirani protiv Brazila (tolerisana gruba igra na Nejmaru i gol posle ociglednog faula) sta smo mi mogli da ocekujemo? Kada smo saznali ko je delegiran da sudi zasto se niko iz strucnog staba nije video da je u pitanju sudija koji u karijeri ima citav niz timova koje je direktno ostetio svojim sudjenjem? Zasto igraci nisu pripremljeni na moguce dogadjaje? Zbog cega su ljudi iz saveza pasivno posmatrali sve politicke provokacije takozvanih Svajcaraca dok smo mi zbog neke kretenske zastave kaznjeni? Zasto se ne vrsi pritisak (pretnjom napustanja SP-a) ukoliko se drasticno ne kazne igraci Svajcarske zbog gestova kojim su proslavljali golove a koji koriste zagovornici velike Albanije sto je direktno uplitanje politike.
    Pusti ti Hag, Krstajicu. Zapitaj se sta si ti uradio ili si propustio da uradis? Zasto su ti igraci beskrvni na terenu? Zasto ne postoji vezni red? Kako si uspeo da na dve utakmice izvrsis izmene koje na terenu ne donesu nikakvu promenu? Cak si drugom izmenom protiv Svajcaraca uspeo da razbijes ionako ocajan vezni red? Sta ces da promenis u sastavu pred utakmicu sa Brazilom ili neces da promenis jer ne smes? Ne bi me cudilo da si covek zadatka a ne selektor.
    (ArtuDitu, 23. jun 2018 14:55)

    # Link komentara

  101. Srmota je ziveti u zemlju sa ovolikim brojem autosovinista,zalosno je koliko pljujete , idite molim vas iz ove zemlje kad vam smeta i isticanje srpske zastace i navjaci u Rusiji,vi ste rak rana naseg drustva,vi sve ismevate a u stvari ste mali i beznacajni,sram vas bilo
    (Domacin, 23. jun 2018 14:54)

    # Link komentara

  102. Fudbalska reprezentacija Srbije je uvek bila sportska nacionalna sramota. Uvek su se blamirali na velikim takmičenjima nekim katastrofalnim porazima,a evo sad smo dočekali i da su ih Albanci ponizili. Biće dobro ako dožive barem neki častan poraz od Brazila i odu kući. Ono što je za nas kao naciju ipak mnogo važnije je da nismo ogrezli u mržnji i pakosti. Pogledati samo najčitanije portale u BiH i Hrvatskoj da biste razameli šta je mržnja. Draže mi je što nismo takvi nego da osvojimo sva zlata i sve šampionske titule ovog sveta.
    (gfdgfg, 23. jun 2018 14:53)

    # Link komentara

  103. Amerikanci i Hag su krivi, to svaki dobronameran čovek vidi, jel tako? E moj Krstajiću, bolje ćuti...
    (mihajlo, 23. jun 2018 14:53)

    # Link komentara

  104. I uvek neki izgovori... Vreme, komarci, sudije, lopta, stucne...
    (dipl. ing, 23. jun 2018 14:40)

    Ma jok,
    nije sudija, kakvi.
    (marija, dipl.ing., 23. jun 2018 14:53)

    # Link komentara

  105. 1. Битно је да сте одиграли срцем и поштено, ја сам задовољан вашим досадашњим резултатима и играма, уз вас је народ. 

    2. Такође, свака част на спомињању навијача из Српске и Црне Горе, пошто нас нико никад не спомене, а навијамо срчаније него Срби из Србије. 
    Срећно против Бразила!
    (ХЕРЦЕГОВАЦ__РС, 23. jun 2018 13:37)

    Najbolji komentar danas. Ništa dodati, ništa oduzeti. Tačka.
    (David, 23. jun 2018 14:52)

    # Link komentara

  106. Prvi covek FIFA Svajcarac Gianni Infantino nam se konacno obratio - This VAR is not available in your country.Sorry Serbia
    (Pasic, 23. jun 2018 14:51)

    # Link komentara

  107. Samo Saciri i
    Dzaka mesaju sport i politiku!
    (Mehmed,Sandzak-beg., 23. jun 2018 14:50)

    # Link komentara

  108. Jedan od dva krivca za poraz od Švajcarske je Krstajić. Drugi je onaj koji ga je doveo.
    (Jeremija, 23. jun 2018 14:50)

    # Link komentara

  109. Sve je namesteno, sad će Svajcarska povući priznanje Kosova.
    (Uskoro i Brazil, 23. jun 2018 14:47)

    # Link komentara

  110. Da se ne lazemo...onaj Saciri je jedan fantastican i prekreativan fudbaler...pa moze biti i marsovac ali je imao taj kvalitet i energiju da nosi svoju reprezentaciju ka pobedi, nigde se njegova trzisna cena cak i ne pominje.Gde su nasi asovi ove igre bili u 90 minuta...panika a o igri do noge da i ne pricamo a kao imamo najbolje veznjake u najavi,bitno je ko je i koliko placen i za koliko ce se prodati u najavi...sudija Nemac...sta ocekivati...pa da su Mitra upucali na terenu sviran bi bio faul za Svajcarce...ajd uzdravlje...
    (trivajuve, 23. jun 2018 14:46)

    # Link komentara

  111. I taktika Krstajicu, povlacenje posle datog gola.
    (ljovisna, 23. jun 2018 14:46)

    # Link komentara

  112. Nemogu da verujem da ljudi ovde veruju da smo mi krivi pa samim time sto penal nije dosudjen daljni tok igre je poremecen a o zutim i da nepricam Ja sam bre sudija bio i znam da treba da opomenes igraca pa tek onda drugi put zuti ovaj samo sto im nije izdelio zute u svlacionici pre igre. Sudija je unakazio igru.
    (Aleksandar, 23. jun 2018 14:42)

    # Link komentara

  113. SLAVOLJUB MUSLIN !
    (GM, 23. jun 2018 14:42)

    # Link komentara

  114. I uvek neki izgovori... Vreme, komarci, sudije, lopta, stucne...
    (dipl. ing, 23. jun 2018 14:40)

    # Link komentara

  115. Dugo pratim fudbal, nisam klinac i secam se mnogih stvari...
    Uvek oko nasih ekipa ima nekih intriga, neslaganja, problema. Retko smo igrali muski i vratili se dignute glave. Italija 90 je mozda izuzetak. Skoro nikada nismo dobili utakmicu odluke. Imamo gubitnicki mentalitet, sve ima uticaja na ekipu sem struke i ovo je rezultat.
    Inace, da Krstajic ima obraza, dao bi otkaz kada su smenili Muslina. To je etika.
    Albanci iz Svajcarske su pokazali m.da i kako se izgra srcem kada je potrebno.
    (dipl. ing, 23. jun 2018 14:39)

    # Link komentara

  116. Pobedićemo Brazil ako želimo,  
    ja želim a Vi? 
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 13:44) 

    Ali ne igraš!
    (Partizan 1918, 23. jun 2018 13:52

    ali želim a potrebno je i ti da želiš iako navijaš za partizan!
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 14:39)

    # Link komentara

  117. i da nam je dosudjen penal, i da smo dali gol iz istog, opet bi se povukli i izgubili 3:2
    (Marko9, 23. jun 2018 14:38)

    # Link komentara

  118. Glavni problem je što nam pada nivo igre čim damo jedan gol. O tome bih se trebao više da se baviš kao trener, iako je sudija bio loš za nas.
    (Gogo, 23. jun 2018 14:38)

    # Link komentara

  119. Gospodin Muslin nikada sebe ne bi doveo u ovu situaciju
    (Komentator, 23. jun 2018 14:38)

    # Link komentara

  120. Nekad Djora i Petko a sad TI! Isti nam djavo
    (Otac Makarije, 23. jun 2018 14:38)

    # Link komentara

  121. (Nema nam pomoći, 23. jun 2018 13:57)
    Vidi ovako, ili si provokator ili nemaš pojma o sportu uopšte.

    Prvo, Švajcarska je bila po meni bolja 60% utakmice, pre svega zato što su trkački potentniji od nas, ali stavljati to u prvi plan, ne znači ništa drugo nego relativizovati ulogu sudije ili provocirati po netu kako bi privukao pažnju.

    Drugo, pratim fudbal dosta dugo i mislim da je ovo jedan od najočiglednijih penala koji nisu svirani. Zašto? Zato što igra zvana fudbal ne poznaje držanje protivničkog igrača sa obe ruke na način kako je to radio desni bek Švajcarske. Pored toga Mitrovića je držao još jedan igrač. Video sam kratka držanja, povlačenja, ali da neko nekoga drži sa dve ruke na takav način i da pri tome ne gleda šta se dešava i gde je lopta to nisam video. Sudija je trebao pored penala da dodeli Švajcarcu direktan crveni karton.
    Treće, to što je lako delio žute kartone za one startove (bar u dva slučaja nije bilo kontakta) je očigledno bilo sa namerom da nas oslabi (pri takvom kriterijumu suđenja, igrači su bili rezervisaniji zbog straha od isključenja). Za takve startove igrač obično prvo dobije opomenu, nekad i dve, pre žutog kartona.

    Četvrto, da je dosuđen penal, 90% Srbija bi povela 2:1, 70% bi pobedila i izvesno je da ne bi izgubila.

    Peto, treba uporediti suđenja na prve dve utakmice Švajcarske.
    U prvoj utakmici je Švajcarcima dozvoljena grublja igra protiv Brazila (po kriterijumu nemačkog specijalca trebalo je biti bar 3 crvena kartona nad Neimarom). Takođe, dali su gol posle guranja sa leđa odbrambenog igrača u prvoj, a u drugoj utakmici im je dozvoljeno rvanje u odbrani (nezabeleženo, bar ja do sada tako nešto nisam video).
    Znači, kriterijumi se prilagođavaju kako Švajcarskoj treba.
    Kako objasniti da je specijalcu signalizirano iz VAR-a da treba pogledati snimak kod sporne situacije, ali je on odbio?
    (jackie, 23. jun 2018 14:38)

    # Link komentara

  122. Zar niko vise nema toliko svesti, da ume da preuzme odgovornost? Nije toliko VAR kriv, koliko je vasa pogresna taktika posle datog gola g. Krstajicu.
    (Zokara, 23. jun 2018 14:38)

    # Link komentara

  123. Ostavis Mijata Gacinovica ?
    (tomo, 23. jun 2018 14:37)

    # Link komentara

  124. Oni su trebali kolektivno da zaustavw utakmicu i da traze da sudija i svet pogledaju snimak ili da napuste utakmicu.
    (Aleksandar, 23. jun 2018 14:36)

    # Link komentara

  125. Hag je koristio VAR
    (za neupucenog, 23. jun 2018 14:36)

    # Link komentara

  126. Da li možete da zamislite gospodina Muslina da napiše/izjavi tako nešto?
    (Predrag, 23. jun 2018 14:35)

    # Link komentara

  127. Nema nam pomoći.
    1. Penal na Mitroviću. Prvi prekršaj u duelu je napravio Mitrović i sudija je to vidio i dosudio. Potpuno ispravna odluka. ... Sve ostalo su priče...
    (Nema nam pomoći, 23. jun 2018 13:57)

    Jedan dogadjaj i dva razlicita misljenja. Jedno misljenje tvoje a drugo je misljenje Ria Ferdinanda. I koji ja zakljucak mogu da izvedem iz toga, i to ne samo ja nego bilo ko... Ti si NIKO a on je NEKO. I on je neko ko nema interes da kaze ovo ili ono, a ti se verovatno bavis nekim samolecenjem ili ko zna cim. Nema tebi pomoci, a mi ostali cemo i bez pomoci, bilo cije...
    (bandiera rossa, 23. jun 2018 14:33)

    # Link komentara

  128. Juče čovek sporta a danas politike...

    Bolje da je ćutao i ostao gospodin nego što je progovorio pa otklonio sumnje.
    (Djordje NS, 23. jun 2018 14:33)

    # Link komentara

  129. Zaboravio Vatikan i latine.
    (zoran, 23. jun 2018 14:32)

    # Link komentara

  130. Ne možemo sad mi znati tačno šta je njima Krstajić rekao da bi sudili, da li je kriv trener ili igrači...Činjenica je pak, da smo stajali nedopustivo za jednu ozbiljnu ekipu sa velikim razmakom između linija, a upravo je to bila ideja Švajcaraca, uz ulazak Šaćirija u sredinu gde su nas razorili...samo mi nije jasno da li je to posledica sumnje u mogućnosti našeg zadnjeg reda pa nismo izlazili kada se krene u visoki presing...sam podatak da je Šaćiri nakon prvog poluvremena pretrčao 4,3 a SERGEJ 6,2 km..a prosečan gledalac ima utisak da je lopta non stop bila kod Đaćirija, a da se SERGEJ nije video..loše Krstajiću loše, pusti Hag, preuzmi krivicu
    (KozaNostradaus, 23. jun 2018 14:32)

    # Link komentara

  131. Nema nam pomoći.
    1. Penal na Mitroviću. Prvi prekršaj u duelu je napravio Mitrović i sudija je to vidio i dosudio. Potpuno ispravna odluka.
    Sudija je bio izvrstan, Švajcarska je bila još bolja a Srbija loša. Ne može se pobediti ako igraš 20 minuta a utakmica traje 90.
    Sve ostalo su priče...
    (Nema nam pomoći, 23. jun 2018 13:57)

    Ajde bre ne se.. Ocigledan faul, jasan kao dan, oni leze na zemlji on izmedju njih. Pa i da nije sudija video sve mogao je zakljuci samo po tome. Tebi nema pomoci brale, znas ima situacija, dana, sata, minuta kada nije Srbija apsolutno kriva za bilo sta sto se lose desava po svetu, nekad je znas stvarno kriv i neko drugi. U ovom slucaju sudija. Druga polemika moze da se vodi na temu nase igre, nisu igrali dovoljno dobro, to je tacno, ali to apsolutno nikakve veze nema sa sudijskom odlukom da ne svira penal koji je ponavljam cist kao suza.
    (svasta, 23. jun 2018 14:32)

    # Link komentara

  132. U covece sve se zaista vratilo u 1999...
    (Mark, 23. jun 2018 14:32)

    # Link komentara

  133. U buduce da znas, kad povedes 1:0, nema razloga da parkiras autobus.
    (THE FINAL CUT, 23. jun 2018 14:32)

    # Link komentara

  134. Ja mislim da je sada najradosniji Muslin.
    (Još jedan, 23. jun 2018 14:32)

    # Link komentara

  135. Ni sudija na Montevudeu u Urugvaju nije bio taki.
    Ako se ne otkačimo od Evrope, čeka nas pakao.
    Najmanje što bi Evropa mogla da uradi da ovaj sudija više ne sudi nikad na medjunarodnim utakmicama.
    Ukoliko mu sama to i naredila?
    (eurofob, 23. jun 2018 14:31)

    # Link komentara

  136. Тако вам-нам и треба!!! Отералисте господина Радомира Антића...
    (Фрфљави, 23. jun 2018 14:31)

    # Link komentara

  137. Nije "VAR", nego i Brih i "VAR"! Glavni i sve "VAR" sudije su bili Nemci, dobitna kombinacija za SCH 100%

    Nije naš poraz u tome što smo izgubili meč, već što nemamo pravo da nam se pšošteno sudi čak ni u fudbalu!
    (Fudbalinjo, 23. jun 2018 14:31)

    # Link komentara

  138. Matic je kriv....Napao celu klupu Kostarike,pa sad ko veli sudija sta je na ovog Mitrovica samo dvojica....
    (CZ99, 23. jun 2018 14:31)

    # Link komentara

  139. @(only fools and horses, 23. jun 2018 13:59)

    Zbog ovakvih komentara uglavnom prolazimo lose u svim sferama zivota. Kada imas iskrivljeno vidjenje stvari, nikad neces da napredujes. Tapkas u mesto misleci da si sve uradio kako treba, okrivljujes druge, a ti nastavljas po starom. I onda ponovo ista prica, i tako u krug, nikakav pomak 30+ godina.
    E to je pravi razlog, jer kada bi igrao drasticno bolje, bas bi te bilo briga da li je, ili nije bio penal.
    Ne pamtim bitnu utakmicu na kojoj nas nije "pokrao" sudija.
    (mr.wolf, 23. jun 2018 14:30)

    # Link komentara

  140. @Ma Sta Ja Zanm
    "Brate Srbine", rodjeni sam Niksicanin, iz Drobnjackog plemena porijeklom. Starohercegovac, ako ti je lakse. U NK sam zivio do svoje 18. godine.
    Srbin sam, kao i svi moji preci, a danas i moji potomci.
    Moja zemlja je Srbija, narod srpski, jezik srpski, pa samim tim i navijam za SVOJU SRBIJU!
    Crnu Goru ne pratim, niti je smatram svojom, u bilo kom kontekstu i obliku.
    E sad, "brate Srbine", stavi malo prst na celo. Zamisli se.
    A ja ti oprastam tvoju glupost, bratski ti oprastam.
    (Никшићанин, 23. jun 2018 14:30)

    # Link komentara

  141. Vidi ovog... ti bolje idi spremaj ekipu za tekmu sa Brazilom, i dosta vise sa sudjenjem i sa svim... jeste, cist penal, istina, ali sad je gotovo, i nista ne dobijamo vise time sto se stalno vracamo na kradju. Niti ce fifa da kazni sudiju, niti ovu dvojicu zbog proslave golova... sve to znamo. Bolje da se okrenemo poslednjoj tekmi, i pokusamo da zapravo odemo dalje tako sto cemo zaista odigrati savrseno svih 90 minuta, jer to mozemo i jer to moramo.
    (bleja, 23. jun 2018 14:30)

    # Link komentara

  142. Da smo sami u grupi opet bi sami sebe izbacili,realno nemamo igru,selektor neki igrači su zalutali na teren.
    (Ćira, 23. jun 2018 14:29)

    # Link komentara

  143. Да ли је могуће да један селектор овакве глупости прича и помиње???? Да ли је ово заиста могуће?????
    (Фрфљави, 23. jun 2018 14:29)

    # Link komentara

  144. Крстајићу је најбоље да ћути. Кад је већ ту где је.
    (Коља, 23. jun 2018 14:28)

    # Link komentara

  145. jao samo jos jedna utakmica sa brazilom pa da vas vise ne gledamo... jos da hoce i svajcarci da ispadnu u plej ofu pa da najzad gledamo fudbal a ne ova nasa balkanska prepucavanja.
    jeste, bio je penal, ali trebalo je da skoci cela klupa i igraci na terenu, na celu sa selektorom, da zbirno izvrse pritisak na sudiju... tako rade uigrane selekcije koje misle na sve. nasi su mislili samo "da ostave srce na terenu" - zato je na terenu ostao samo njihov donji ves.
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 14:27)

    # Link komentara

  146. Da li se neko seca kada je Čavić bio diskvalifikovan sa EP zbog majice Kosovo je Srbija?! E sad bi Fifa po istom principu morala da istera Švajcarsku sa SP, jer su dozvolili njihovom igraču da izađe na teren sa političkim obeležjem na opremi- i to sa jasnim ciljem da isprovocira protivnika. Ako se to ne desi, onda naši protiv Brazila da izađu sa amblemima na opremi Kosovo je srce Srbije, jer je onda po stavu Fifa to dozvoljeno...
    (Doktor - objavite komentar!!!!, 23. jun 2018 14:25)

    # Link komentara

  147. preVARa...
    (miloš, 23. jun 2018 14:24)

    # Link komentara

  148. Vidi da ubacis Rodica protiv Brazila a Radonjic se vec podrazumeva. Kao slag ubaci Rukavinu i Jovica pa da se bar smejemo ko ljudi.
    Trebalo je da bude penal ali to ne umanjuje menadzerski potez sa ubacivanjem malog sa pasnjaka u najvaznijoj utakmici u 10 godina za reprezentaciju...
    (ej bre, 23. jun 2018 14:23)

    # Link komentara

  149. Hag, Shaqiriji kopacke, auu kakva nepravda.
    (Oki, 23. jun 2018 14:22)

    # Link komentara

  150. Majko mila svi su krivi samo mi nismo nista.Tipicno.
    (Milan, 23. jun 2018 14:22)

    # Link komentara

  151. Penal je bio, ali je Krstajic lose vodio utakmicu. Od 85 minuta je morao da cuva nereseno jer je bilo ocigledno da smo izgubili i snagu i igru.
    (Milutin, 23. jun 2018 14:22)

    # Link komentara

  152. Dovoljna je bila jedna noc da covek sam sebi skoci u usta. Sinoc je glumio gospodina, a danas umesto analize svojih gresaka on se setio Haga. Kakav hronicni nedostatak samokritike i samospoznaje. Uostalom sta i ocekivati od coveka koji nema nikakvu karijeru iza sebe i bez blama prihvati ulogu selektora reprezentacije na Svetskom prvenstvu, valjda verujuci da on to zasluzuje.
    (Dno, 23. jun 2018 14:22)

    # Link komentara

  153. Da je sudjenje bilo ocajno, bez ikakve dileme jeste. Samo mi nije jasno kakve Hag (ili bilo kakva politika) ima veze sa: Povlacenjem u sesnesterac istog momenta kada smo dali gol, posedom lopte (u jednom momentu 62% - 38%), Izgubljenim duelima (SMS 0:4 u drugom poluvremenu), postavom sa jednim spicem, pogresnim i kasnim izmenama... Svaka cast momcima ali se jos jednom pokazalo da je FSS menadzerska agencija, a nametnuti selektor (koji inace nema absolutno nikakav rezultat u svojoj nepostojecoj trenerskoj karijeri) pion koji osim sto kao vetrenjaca mase rukama ima malo sta da kaze i prikaze. Jedina dobra strana u svemu ovome je to sto penzioneri mogu da odahnu... 10 miliona je sigurno ;-)
    (Nemanja, 23. jun 2018 14:20)

    # Link komentara

  154. samo vas gledam.
    (muslin, 23. jun 2018 14:20)

    # Link komentara

  155. Bez obzira da li je penal bio ili ne, pravedno smo izgubili. Prvo poluvreme smo bili bolji, odlicni, mozda i najbolje poljuvreme poslednjh godina. Nazalost nismo dali vise od jednog gola u prvom. U drugom smo opet jurili da povecamo prednost i kako to biva dobili gol. Posle smo jurili pobedu medjutim svremenom nasi stariji igraci nisu mogli da se nose sa tim tempom i brzinom svajcaraca. Trebali smo u drugom poluvremenu prilagoditi igru nasim mogucnostima, nemamo mi 11 igraca koji mogu izdrzati jurnjavu svih 90 minuta. Pohvala momcica za borbu i pozrtvanost i lep fudbal u prvom poluvremenu. Takticki lose odradjeno drugo poluvreme i to je vec pitanje strucnog staba. A to sto se krivi sidija moze da se okaci macku o rep, i da je bio protiv nas opet smo sami krivi. Morali smo takticki bolje da odradimo i da sacuvamo prednost.
    (sasha, 23. jun 2018 14:20)

    # Link komentara

  156. idi placi voljenom predsedniku...
    (grucho, 23. jun 2018 14:20)

    # Link komentara

  157. ajde samo da se sjetimo Eura 2008. kada jeHrvatska ispala posle onog gola Turske, nije ih direktno izbacio ali je utakmicu odveo u penal seriju i tu je bio kraj...na konferenciji za novinare, gdje bi svaki trener sa naših prostora izašao da kuka zbog suđenja, osim Ćire Blaževića, tada Bilić izlazi i ladno kaže "au ljudi kakav smo gol primili, ono je jedan od boljih sa ovog prvenstva"...i to je to, jesu bili oštećeni ali su nastavili dalje...Kratajić sada treba apsolutno da se fokusira na Brazil i da se tu izvuče maksimum pa šta bude...posle SP ćemo o tome da li je Krstajić dobar ili ne...moje mišljenje je da jeste ali je samo neiskusan ibtreba mu vremena da nauči zanat a to se ne radi za mjesec dana...
    (lorenzo, 23. jun 2018 14:20)

    # Link komentara

  158. nije bio penal, selektor nam je najlosija karika
    (tigres, 23. jun 2018 14:18)

    # Link komentara

  159. (Bilal, 23. jun 2018 13:29)

    Sve si lepo rekao i sve mogu da potpišem, samo promeni ovu godinu utakmice sa Urugvajom. Inače si potpuno u pravu.

    Najveći problem i nevolja je nedostatak vođe i kreativca na terenu. U košarci smo uvek imali genijalne plejmejkere i vođe pa smo imali rezultate. U odbojci smo imali jednog od najboljih tehničara sveta, imali smo jednog Vanju ili Ivana i bili među najboljima. O vaterpolu da ne pričamo. U fudbalu i rukometu toga nema. Nema koncepcije, nema kreativnosti i nema vođe. Svi se samo gledaju i šapuću.
    (Gde ja živim, 23. jun 2018 14:18)

    # Link komentara

  160. Krstajicu... vrati se u senku iz koje si i isplivao. Kakav Hag bre o cemu ti pricas???? Postavi tim i napravi taktiku ako znas sta je to uopste. Kakve veze ima Hag sa tvojom nesposobnoscu. Osteceni smo za penal, da, a sta je ostalih 80 minuta naseg teturanja i nesposobnosti na terenu. Primili smo 2 gola, a ti pricas o penalu....
    (jovan, 23. jun 2018 14:17)

    # Link komentara

  161. Krle nema iskustvo, kad otpustiš dobrog trener kao što je Muslin onda dovedeš Radomira Antića ili u najmanju ruku Mihajlovića, Stojanovića, Paunovića, Milojevića, itd. Nekog ko je bar nešto osvojio, promenio par klubova, radip u najjačim ligama...
    (Salvatore_Dante, 23. jun 2018 14:17)

    # Link komentara

  162. U znak protesta, odmah napustiti Svetsko prvenstvo, pa neka igraju sudije sa Brazilom.
    (Bojan, 23. jun 2018 14:16)

    # Link komentara

  163. (Vuk, 23. jun 2018 14:00)

    Neću da branim našu igru pošto nije bila dobra. Ali pazi sitaciju naš kompletan vezni red je imao žuti karton. Znaš šta to u praksi znači da prevlast dobija protivnik jer naši ne smeju biti agresivni na loptu. Naravno to nije nikako opravdanje jer menjanjem dvojice to bi neutralisao ali ipak je jedan od faktora. Nismo igrali dobro jer nismo fizički odgovorili protivniku. Onaj drugi gol koji smo primili je plod naše gluposti koje se videlo još u meču sa Bolivijom. Nikad ali nikad ne sme samo jedan igrač bude pozadi prilikom kontre ili kornera.

    Što se tiče VAR-a pokazao se stepen u dobrom pravcu jer je igra postala pravednija ali opet ima jedan ogroman propust u tome da sudija na terenu taj koji odlučuje da li će da koristi ili ne. Treba da se uvdede da ekipe imaju recimo čelendž po poluvremenu i sudija nema druge nego da ispoštuje. Da li bi on promenio odluku ne verujem ali bi onda ceo svet video da je bio pristrasan. Jer kad kažu ljudi neki sastrane koji nemaju nikakvih emocija da je bio penal pa buraz onda je bio penal. Šta vodi Ferdinanda da to priča ako negleda stvari sa fudbalskog aspekta.
    (Bane, 23. jun 2018 14:16)

    # Link komentara

  164. (Nema nam pomoći, 23. jun 2018 13:57)

    Slusaj kralju, ipak je cela situacija pretuzna da bi trolovao svoje. Albanci u dresu Svajcarske nam u kameru pokazuju crnog orla nakon golova a onda ce proveriti koliko miliona imaju na racunu u nekoj banci i koju ce lindt da kupe.
    A ako si ozbiljan, potrazi pomoc u tumacenju fudbala a to ti kazem ja koga skoro svaki sport sem kosarke uspava...
    (sryugos, 23. jun 2018 14:15)

    # Link komentara

  165. Vi Hrvati ste takodje dosadni.Vi kao da ste osvojili prvenstvo i kao da ste igrali "atomski fudbal"? Kabaljero pravi onu gresku jednom u zivotu,posle se Argentina predala.Ispada da ste "kampovali" pred golom Argentine ceo mec,a igrali ste na 0-0.Argentina je promasila prazan gol u prvom poluvremenu.Imali ste srece i verovatno da ste je zasluzili.Preterujete.Da,mi imamo probleme,da losije smo odigrali,ali cinjenica je da smo osteceni.Takodje da je sudio vama ovaj Brih,a ne onaj u prvom poluvremnu bi imali igraca manje.
    (b, 23. jun 2018 13:50)

    Pa i sudili su suci za Argentinu. Bila je ruka i nisu svirali, kasnije ono napucavanje Rakitica na tlu, čisti crveni i nije ga dao. Hrvatskim igračima je podijelio jedno 4 žuta, je bila gruba igra i sa jedne i sa druge strane, ali sudi isti prekršaj Hrvat dobije žuti, Argentinac ništa...
    Inače bila je i greda Rakitica i još par prilika koje smo mogli realizirati i tu dolazimo do razlike između Srpskog i Hrvatskog tima, unatoč suđenju jedni su se borili, bili toliko bolji da sudac nije donio prevagu, a drugima je bilo lakše tražiti alibi za svoj neangažman u suđenju. Uvjek su postojali dvostruki kriteriji u suđenju, Argentina je atraktivnija od Hrvatske i Švicarska je utjecajnija i bogatija od Srbije... FIFA-i je veći interes da prođu Švicarska i Argentina od Srbije i Hrvatske, stvar je da daš sve od sebe, a Srbija to jučer eto nije.
    (leptirica, 23. jun 2018 14:15)

    # Link komentara

  166. Nekada Radomir Antic, sada Mladen Krstajic...
    (Vojvodjanin, 23. jun 2018 14:12)

    # Link komentara

  167. Sve je tačno u komentarima da smo u skoro svemu bili slabiji tim od Švajcaraca....ali ljudi, penal je bio čist kao suza. Mitrovića rvačkim zahvatom obaraju dvojica koji i ne pokušavaju da skaču. Jedan spreda ga grli, sa ledja drugi vuče oko pasa. Mitrović u padu desnom rukom hvata za glavu i vrat ovog spreda, pokušavajući da se održi na nogama. Potpuno prirodna reakcija čoveka koga dvijica obaraju! Dakle prvo je bio faul dvojice Švajcaraca...
    Nije to ni prvi ni poslednji čist penal koji nije dosudjen , ne samo nama. A nije ni razlog zbog kog smo izgubili...Tačka!
    (Čiča Miloje®, 23. jun 2018 14:11)

    # Link komentara

  168. Kakva patetika! Nama je stalno neko drugi kriv a ne gledamo u svoje dvoriste da vidimo sta treba popraviti. Narod je prosto vise umoran od kalimero kompleksa i slabih ljudi koji ne preuzimaju odgovornost (pricam o moralnoj, nema potrebe za ostavkom).
    (G, 23. jun 2018 14:11)

    # Link komentara

  169. Nema veze,njih dvojca su digli coveka od zemlje i eto nije bio penal,al sad gazite sve po redu a Mazic nek im vrati dug,nek rizikuje i karijeru :)
    (Tutlo, 23. jun 2018 14:11)

    # Link komentara

  170. Jesu li ti sudije krive i zato sto tvoji igraci ne mogu da povezu dva kratka pasa na terenu ? Jesu li ti sudije krive zato sto ti igraci bez ikakve zelje kaskaju po terenu kao gomila penzionera ? Jesu li ti sudije krive sto nemas niti jednu akciju vec ti se sve svodi na duge lopte i preskakanje sredine ? Jesu li ti sudije krive sto si se povukao posle 10 minuta igre i sto si prepustio sredinu terena Svajcarskoj koji su imali 70% posed lopte ? Stoji da je nad Mitrovicem bio penal ali dokle vise trazenje alibija za uzasno los fudbal koji smo gledali sinoc od strane reprezentacije Srbije. Frustriran sam nacinom i stilom na koji "igra" nasa reprezentacija!
    (Milinkovic, 23. jun 2018 14:09)

    # Link komentara

  171. Krstajicu ovo ti nije trebalo. Da, to je mogao biti penal, ali mec je izgubljen takticki. I treba da izgubimo sve jednu utakmicu gde igramo bunker nakon postignutog gola. Steta sto nam i Kostarika nije uvalila gol, a Brazil ce da nas napuni ko papriku. I samo zato sto igramo sramotan fudbal.
    (Dule, 23. jun 2018 14:09)

    # Link komentara

  172. Umesto utakmice između Srbije i Švajcarske dobili smo primitivna nacionalistička prepucavanja i ispade Bosanaca i Kosovara.
    (Boba, 23. jun 2018 14:08)

    # Link komentara

  173. @Никшићанин
    A zasto bih, ni ja nepratim tvoju...
    (Ma Sta Ja Zanm, 23. jun 2018 14:07)

    # Link komentara

  174. Zasto nisi protestovao kod cetvrtog sudije da se pregleda snimak, zasto nisi trazio VAR kada je Mitrovic srusen, zasto nisi skako, psovao, bacao po travi!? Zamislite Zeljka Obradovica ili Mutu Nikolica u takvoj situaciju!? E to je posledica neiskustva, samo preskupo placena cena...
    (hm?, 23. jun 2018 14:06)

    # Link komentara

  175. Stidim se...nazalost, sve smo zasluzili
    (Klis, 23. jun 2018 14:06)

    # Link komentara

  176. Prvih 30 minuta u bila odlucujuca. 3:0 pa odbrana (mogli su). Ovo sa Mitrovicom - da se nije gurkao (a kao Ronaldo dramaticno pao) 100% bi dobio penal.
    (Hajde ljudi, 23. jun 2018 14:06)

    # Link komentara

  177. Ahahaha, dajte malo spustite se na zemlju, nemate kvalitetu i tu prica zavrsava.Kad ste vi pobjedili ozbiljnu reprezentaciju. Njemacku 2010 alooo 2010.
    (LMX, 23. jun 2018 14:03)

    # Link komentara

  178. Ne mješaj politiku u fudbal..., imao si šansu i sta se desilo..., otjerali Muslina, a doveli ovog...
    (almir, 23. jun 2018 14:02)

    # Link komentara

  179. Stalno je neko drugi kriv
    (to je to, 23. jun 2018 14:01)

    # Link komentara

  180. завера
    (You do, 23. jun 2018 14:01)

    # Link komentara

  181. E da je ovaj war postojao u Brazilu moja Bosna bi prosla grupu,i jos nismo kukali koliko vi zbog penala koji moze i ne mora da se sudi.
    Odigrati muski protiv Brazila i to je to.
    (fanaticos, 23. jun 2018 14:01)

    # Link komentara

  182. realno da smo izvukli 1:1 to bi bila puna kapa za nas obzirom na igru
    (eto, 23. jun 2018 14:00)

    # Link komentara

  183. A sta bi sa onim da se ne mesa sporta ili politika?
    Prijatelju, sve sto je potrebno za uspeh je da radite svoj posao, a ne da se prepucavate preko medija ili uzivo i da posle 60. minuta utakmice deluje kao da imaju 4 igraca vise.
    (Vuk, 23. jun 2018 14:00)

    # Link komentara

  184. Ahahahahaha
    (Zoran, 23. jun 2018 14:00)

    # Link komentara

  185. Pa bre rek'o si da neces da komentarises sudjenje!Ostani dosledan!Nije mi jasno sta ste ocekivali od albanaca osim provokacija?Sta je tu novo?
    (Ultimate draft, 23. jun 2018 14:00)

    # Link komentara

  186. Dobro bre botovi, jeste li vi normalni? Pa ovde ni trunke sumnje nema da je bio penal. Pa dvoje ga drže sa obe ruke. Obaraju rvačkim zahvatom. Lopta ih uopšte ne interesuje. A vi spominjete njegove ruke. A gde su ruke trebale da mu budu? Gde? Ruke su mu u prirodnom položaju čoveka koji je u sendviču, blokiran od dva protivnika, šta treba da ih sakrije nekako, da ih odseče.
    I dosta više da su nas odučili od fudbala. Imali smo isto, ako ne i više šansi od njih, udaraca na gol. Bili su bolji u zadnjih 20 minuta kad su naši fizički posustali. A da je svirao penal, kako je i morao i da smo poveli 2:1 bila bi druga situacija. Oni bi morali da napadnu, ne bismo mi morali da ih jurimo po terenu.
    Uostalom krađa je krađa, nema nikakvog opravdanja za to.
    (only fools and horses, 23. jun 2018 13:59)

    # Link komentara

  187. Znaci dno! Napredno dno. A da se zahvalis predsedniku?!
    (Leskovcanin, 23. jun 2018 13:59)

    # Link komentara

  188. Da li može neko iz fss da zamoli Sašu Đorđevića da dođe i da objasni neke stvari ovim fudbalerima?! Na primer- izgubili ste, ok, imate priliku za revanš ovoj finoj gospodi, u finalu. Do finala imate 4 utakmice koje MOŽETE da dobijete, ako igrate muški od početka do kraja svake utakmice, kao da je pitanje života i smrti! Ako ne, bar ćete dati sve od sebe i ljudi će to ceniti, a ne ovako, daju gol pa se stisnu i brane 85 min od onog malog...
    (Doktor - objavite komentar!!!!, 23. jun 2018 13:57)

    # Link komentara

  189. Nema nam pomoći.
    1. Penal na Mitroviću. Prvi prekršaj u duelu je napravio Mitrović i sudija je to vidio i dosudio. Potpuno ispravna odluka.
    2. Žuti kartoni na Matiću, Sergeju i Milivojeviću. Čisti da čišći ne mogu biti. Pogledajte snimak.
    3. Konstatno suđenje za Švajcarsku??? Gdje? Kada?...ajde neka neko to dokaže.
    Sudija je bio izvrstan, Švajcarska je bila još bolja a Srbija loša. Ne može se pobediti ako igraš 20 minuta a utakmica traje 90.
    Sve ostalo su priče...
    (Nema nam pomoći, 23. jun 2018 13:57)

    # Link komentara

  190. Pa i Mitar je prvog igraca faulirao
    (Dean, 23. jun 2018 13:57)

    # Link komentara

  191. Nezrela smo nacija. Bili su bolji tim, tacka!
    (vf, 23. jun 2018 13:56)

    # Link komentara

  192. Jeste, uvek je neko/nesto (drugo) kriv/o.
    (Zare, 23. jun 2018 13:55)

    # Link komentara

  193. Pozdravi Kokezu i ekipu iz FSS. Dokle ćete nad sramotiti.
    Ne izvlači se, nemaš pojma.
    (Bogoljub, 23. jun 2018 13:54)

    # Link komentara

  194. koliko se trazi izgovor za poraz...svaka vest danas sa nekim izgovorom..cak i Rio Ferdinand se ukljucio..u zadnje vreme toliko dosadan inace
    (gratis, 23. jun 2018 13:54)

    # Link komentara

  195. Nije selektivna pravda samo u Hagu i fudbalu. Selektivna pravda je i po našim sudovima što je i najstrašnije.
    (mladen, 23. jun 2018 13:54)

    # Link komentara

  196. Mora na svakom polozaju da budu kompetentni ljudi. Dok srpsko drustvo zo ne shvati nikad necemo ici napred i ako odemo to ce biti samo spletom okolnosti.
    (Sale, 23. jun 2018 13:53)

    # Link komentara

  197. Krstajicu, sve i da su nam svirali penal. sa onakvom igrom, pa izgubili bi svakako. Bar 3 komada bi nam dali!
    I jos ovo... Sve i da dobijemo Brazilce, ono sinoc je poslednja utakmica reprezentacije da sam ja gledao. Srecno. ali ja... Nikad vise!
    (Никшићанин, 23. jun 2018 13:52)

    # Link komentara

  198. Pobedićemo Brazil ako želimo, 
    ja želim a Vi?
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 13:44)

    Ali ne igraš!
    (Partizan 1918, 23. jun 2018 13:52)

    # Link komentara

  199. @ Ljilja
    neka,pusti ih,danas su makar zabavni;)
    (tica trkacica, 23. jun 2018 13:51)

    # Link komentara

  200. oy oy sta ti je covece. kakav hag. o cemu pricas? igraj fudbal, bori se...mani druge stvari i populizam.
    (basketas, 23. jun 2018 13:51)

    # Link komentara

  201. SMS dobio 4 od 23 duela, igrac manje na terenu
    (Lazni Brkajlo, 23. jun 2018 13:50)

    # Link komentara

  202. Cisto se vidi kako Mitrovic rukama gazi dva defenzivca.. i pravi faul.. naucio ga Harry Kane..
    (Sandzak, 23. jun 2018 13:50)

    # Link komentara

  203. Samo zamislite kako bi Gatuzo, Kantona ili Kin reagovali na onaj najblaže rečeno sendvič u koji su Švajcarci strpali Mitrovića poput šunke. Onda prosudite je li bio penal za nas ili ne.
    (MENI ONAJ ŠVAJCARSKI RAGBI-DŽUDO NIJE NORMALAN!, 23. jun 2018 13:50)

    # Link komentara

  204. Vi Hrvati ste takodje dosadni.Vi kao da ste osvojili prvenstvo i kao da ste igrali "atomski fudbal"? Kabaljero pravi onu gresku jednom u zivotu,posle se Argentina predala.Ispada da ste "kampovali" pred golom Argentine ceo mec,a igrali ste na 0-0.Argentina je promasila prazan gol u prvom poluvremenu.Imali ste srece i verovatno da ste je zasluzili.Preterujete.Da,mi imamo probleme,da losije smo odigrali,ali cinjenica je da smo osteceni.Takodje da je sudio vama ovaj Brih,a ne onaj u prvom poluvremnu bi imali igraca manje.
    (b, 23. jun 2018 13:50)

    # Link komentara

  205. Ma nemoj, karton zbog jednog starta ?znaci 11 faula moze od svakog po jedan da nebude zuti?
    Vi mislite sudija racuna ko koliko ima faulova?
    (Sandzak, 23. jun 2018 13:49)

    # Link komentara

  206. U Hrvatskoj se do prije 15 godina isto znalo tražiti opravdanje za poraze kod sudaca, ali tada su svi počeli govoriti da samo dobrom igrom možeš pobijediti i protivnika i suca, prvo kod rukometaša je to počelo pa se proširilo i na ostale sportove.
    Danas se kod takvih situacija kaže da se žali zbog odluke suca, ali igrači nisu bili dovoljno dobri i to pokazuje rezultate, jer se zna da se samo na sebe možeš osloniti u suprotnom dobiješ gubitnički mentalitet sa mišlju da ne ovisi sve o tebi i neke svjetske nepravde prema sebi.
    (Nec, 23. jun 2018 13:49)

    # Link komentara

  207. Sramota me ovog "selektora"
    (Milun, 23. jun 2018 13:48)

    # Link komentara

  208. Tako je Krstajicu Srbineeee!
    (Dante, 23. jun 2018 13:48)

    # Link komentara

  209. Kakav bre Hag? Menjajte ga pre nego sto nas kazne zbog mesanja politike i sporta. Ionako se zna da nam selektor ne sastavlja tim.
    (joca, 23. jun 2018 13:47)

    # Link komentara

  210. Ovaj Tosic umesto da pravi crveni da uzmemo makar bod, on ga pusta da izadje 1 na 1 sa golmanom... Ne znam kakav on fudbal trenira...
    (the_chox, 23. jun 2018 13:47)

    # Link komentara

  211. Gospodine Krstajicu, ne znam za penal, verovatno je i bio, ali da postavite ovakvu "bunkericu" to nema smisla i to je igra za proslo vreme. Kad kod smo igrali tako uvek smo izgubili u proteklih 20-30 godina. To nije nikakva postavka igre, ali ne cudi me posto ste i vi bili odbrambeni igrac i verovatno ste dobri samo u odbrani....
    (sitno, 23. jun 2018 13:47)

    # Link komentara

  212. Super sudjenje.. bio je faul u napad.. Cista pobjeda
    (Sandzak, 23. jun 2018 13:47)

    # Link komentara

  213. [link]

    [link]

    Ako neko prica o Mitrovoj ruci a gde ona treba da bude u skoku, uz telo?? A pogledajte sta rade ova dvojica?? Sa obe ruke ga oko tela jedan drzi da ne moze da skoci na loptu? A ovaj drugi?
    (123, 23. jun 2018 13:47)

    # Link komentara

  214. je l’ moguce da je covek ovo izjavio?
    (x, 23. jun 2018 13:28)

    Знаш како, "небески народ" се увек жали сам себи. Сећам се када је телевизија Београд пуштала тајне снимке пре 27 година и говорила људима у Србији "погледајте шта нам раде ови", онда су пуштали снимке људима у Србији пре 20 година и поново говорили "погледајте шта нам раде ови". Шта год да се деси - "погледајте шта нам раде ови". Свет иде напред, развија се, а Балкан се бави тривијалним стварима.
    (Марвин тхе Мартиан, 23. jun 2018 13:47)

    # Link komentara

  215. Pošteno bi bilo da ubuduće konferencije za štampu drži, kao i da utakmice vodi, pravi selektor reprezentacije - Mateja Kežman.
    (Pera, 23. jun 2018 13:46)

    # Link komentara

  216. Svajcarci 58%:42% posed lopte, 547:309 pasova, 87% preciznost pasova, mi 78%, eeee 88% ima Spanija i Brazil! 20:12 suteva na gol, 7:3 kornera. Jedina kategorija sem kartona gde smo bolji je trcanje 115.5km, Svajcarci 112.5km!!! S tim sto veliki "genije" i dalje ne shvata da mu tim trckara (ne trci) u prazno, pojedinacno, nema pritiska tri igraca na loptu, trce samo po jedan (Tadic, Mitrovic) koji se umaraju dzabe. Sam je izabrao da se povuce posle gola, kada je protivnik bio na kolenima sa timom koji je daleko bolji u napadu nego odbrani, NIKADA nije uspela, koliko ogranice treba da budes da bi ponovo probao?!?! 45 min je samo bilo pitanje kada cemo da primimo gol, on ne reaguje, primamo gol on ne reaguje jos pola sata. Tadic mu vileni sve vreme, besan na igru, on ne reaguje. Imao je jednog igraca da zaustavi -Shacirija, nije bio u stanju to da uradi, sada ce da zaustavi 5 u Brazilu, da neces, Murinjo, 20 da ih izvedes na teren? Stavis 2 lika od +191cm jednog ispred drugog i onda ides u defanzivu sa protivnikom koji je brzi..., a mogao je da stavi Ljajica umesto SMS da kompenzuje brzinu. Izvodi Milivojevica koji je sredinu krpio trcanjem. Ide na gol glavom a bekovi nam pola nisu presli, centarfor i kreator mu lipsali od trcanja u prazno... 3 zuta mu dobije sredina, on ne reaguje, ne menja, ne pojacava, brani se sa 4:2:3:1... like je klovn. Pri tome ja nemam pojma o fudbalu, ne gledam ga pa mi je sve ovo jasno. Jednostavno covek nema intelekt ni za "sportskog radnika".
    (RX, 23. jun 2018 13:46)

    # Link komentara

  217. Sto si se samo nasmejao i rasirio ruke.Sto niko nije sem Mitra od igraca izvrsio pritisak na sudiju.Sto klupa nije skocila svi do jednog i krenula ka cetvrtom sudiji.Nego si se samo nasmejao i slegnuo ramenima.Da ste skocili svi i izvrsili pritisak morao bi smrad da ode da pogleda situaciju.A ako posle pregledanja snimka koji gleda milijardu ljudi nebi svirao penal onda bi to bila minuscina za var.Kasno je sad za kukanje
    (duledudule, 23. jun 2018 13:46)

    # Link komentara

  218. 70:30 posed lopte, tečna i brza igra, brzo prebacivanje iz odbrane u napad, tehnički potkovaniji, u zadnjih nekoliko godina izgubili samo jednu utakmicu, to su bili švajcarci Mladene Krstajiću, opravdanja nema, mi jednostavno nismo za ovaj sport i tu je kraj svake priče.
    (Delije Čikago, 23. jun 2018 13:46)

    # Link komentara

  219. Nije problem u Var-u, problem je SMS sto mora da igra.
    (mrki, 23. jun 2018 13:46)

    # Link komentara

  220. Vi ste utakmicu izgubili kukavickom igrom u zadnjih 20minuta i to je jedina istina. Umjesto da ste ih jos u prvom poluvremenu napunili (a mogli ste) onda moze bunkerica pa nek i primite gol, vi od polovice prvog poluvremena cuvate rezultat, a jednom od sto puta ste ga i sacuvali.
    Oko penala, sudac je bio siguran u odluku da je bio kontrafaul. VAR suci u kabini mu NE SMIJU ukazivati da je mozdaa i bio penal jer on to nije ni trazio od njih. Nakaradno pravilo, ali tako je.
    Na hrt iza utakmice prosinecki je rekao da bi on svirao penal, ali oko sokolovo beusan je nedvojbeno rekao da je brich dobro dosudio, a i objasnio. Kod medjusobnog povlacenja i laktarenja uvijek se prednost daje obrani. Jest da su dvojica drzala mitrovica no ocito intenziteet drzanja nije bio jak cim se on mogao osloboditi i laktarenjem stvoriti poziciju pa i udariti loptu, a tad pravi klasicni kontrafaul. Da je bio mudar i na vrijeme mozda i znalacki pao bio bi penal, ovako potpuno ispravna odluka suca. Neiskustvo.
    (croata, 23. jun 2018 13:45)

    # Link komentara

  221. Oprostice ti Vucic...
    (tigar, 23. jun 2018 13:45)

    # Link komentara

  222. Ma ok, svi si krivi, samo mi nismo...
    (Uzicanin, 23. jun 2018 13:45)

    # Link komentara

  223. Pobedićemo Brazil ako želimo,
    ja želim a Vi?
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 13:44)

    # Link komentara

  224. A nije neiskustvo kao trener. Ne, nikako.
    (Pečenje prase, jare i jagnje, 23. jun 2018 13:43)

    # Link komentara

  225. Sramota!
    Nadam se da ce biti kaznjen!
    (Bosanac, 23. jun 2018 13:42)

    # Link komentara

  226. E moj Krastajiću danas kukađ a sinoć na press konferenciji posle tekme si rekao da nije tvoj posao da tumačiš sudijske odluke.Drugi treneri odmah kod pomoćnog insistiraju na VARu !!!
    (Aleksandar, 23. jun 2018 13:42)

    # Link komentara

  227. Place mi se od nepravde
    (Tales, 23. jun 2018 13:41)

    # Link komentara

  228. pa sta se sada bunis?sudije iz nemacke na terenu,a var sudije dva nemca od kojih je jedan glavni ,francuz...sve glavni jezici u svajcarskoj..i cetvrti var sudija cileanac koji je tu dosao da izbleji...znali ste ko ce suditi pre meca sto niste trazili izuzece i promenu sudija nego sad kao to je isto kao kada bi nama sudio crnogorac i sad kukate...neozbiljnost od naseg saveza kao i uvek.
    (maconii, 23. jun 2018 13:40)

    # Link komentara

  229. BOTOVI odmorite malo.
    (Ljilja, 23. jun 2018 13:40)

    # Link komentara

  230. Kakve veze imaju pasovi sa time ko je bolji? Iz tri poteza gol, a ne iz XXX pasova. Pali su i to je to, a ako su imali nedoumica, odmah pritisak na sudije i izlaz sa terena.
    (vojkan85, 23. jun 2018 13:39)

    # Link komentara

  231. Ja ne znam,kako ovi nasi bivsi fudbaleri misle da mogu tek tako da budu treneri,gledam gomilu njih bez harizme pritom kad pricaju ljudi imaju govornu manu ne mogu recenicu da spoje....I takvi hoce da se bave trenerskim poslom.....
    (Juelz Santana, 23. jun 2018 13:39)

    # Link komentara

  232. Hag! Brate, ajde kuci i ne brukaj se.
    (aleks, 23. jun 2018 13:39)

    # Link komentara

  233. Muski je priznati poraz, kukavicki je kukati.
    (Znaci da smo..., 23. jun 2018 13:39)

    # Link komentara

  234. Davno nisam video ovako teško mirenje sa porazom. Uništila nas Švajcarska 70:30 u posedu, visi go u vazduhu celo drugo poluvreme jer nam igrači šetaju bez energije, ulaze jalove izmene i onda ti je kriv sudija zbog jedne sporne odluke. Jeste ovo bio penal, ali nije ni Mitrović baš balerina, nego razgrće čuvare kad se gradi i to je uvek napola i faul u napadu koji mu ovde i odsuđen. Ni ne krivim posebno Krstajića za juče, ali kada se smiri, prespava i analizira statistika i snimak, onda se sledeći dan čestita boljem na pobedi umesto da se bulazni o Hagu po Instagramu.
    (Petar, 23. jun 2018 13:39)

    # Link komentara

  235. ako ništa Šimunić nam je usred beograda objasnio kako se stvar rešava i spašava blamaža kad mali brzi u 90 min juri prema golu ...
    (dare slovenac, 23. jun 2018 13:38)

    # Link komentara

  236. Jedini problem nase reprezentacije si ti i tvoje neznanje.I da su nam svirali penal mi ne bi pobedili
    (lala, 23. jun 2018 13:38)

    # Link komentara

  237. Ako misli da je ostecen zasto nije povukao ekipu sa terena?
    (mile, 23. jun 2018 13:37)

    # Link komentara

  238. 1. Битно је да сте одиграли срцем и поштено, ја сам задовољан вашим досадашњим резултатима и играма, уз вас је народ.

    2. Такође, свака част на спомињању навијача из Српске и Црне Горе, пошто нас нико никад не спомене, а навијамо срчаније него Срби из Србије.
    Срећно против Бразила!
    (ХЕРЦЕГОВАЦ__РС, 23. jun 2018 13:37)

    # Link komentara

  239. Jel smo dotle stigli? Ajde ti brate kući pa plači! Užas!!!!
    (roMi, 23. jun 2018 13:36)

    # Link komentara

  240. Ovaj prica kao veliki vodja.
    (Zum, 23. jun 2018 13:36)

    # Link komentara

  241. Pa i da bi bio penal,sugurno bi jos xhemajli zabio jos jedan gol!!
    (jusufipr, 23. jun 2018 13:35)

    # Link komentara

  242. Nije srpski cutati! Srbin je uvek imao petlju da kaze sta misli, za razliku od drugih! Ako zbog nicega drugog, zbog toga sam ponosan.
    (Mile, 23. jun 2018 13:35)

    # Link komentara

  243. Ja mislim također da je bio penal, ali stvarno, mislim stvarno, jeste li vi normalni?!
    Pozdrav iz Hrvatske
    (Mikula, 23. jun 2018 13:34)

    # Link komentara

  244. Nek ga kazne zbog ovog
    (Filip, 23. jun 2018 13:34)

    # Link komentara

  245. Toliko o Krstajicu koji "se ne bavi politikom".
    (Jovana, 23. jun 2018 13:34)

    # Link komentara

  246. Kokeza da izađe pred novinare i da se izvini Muslinu.
    (SMS prevara, 23. jun 2018 13:33)

    # Link komentara

  247. @ Saska.e moja Saska,gde sada ljubav naska;)
    (pravi gospdin, 23. jun 2018 13:33)

    # Link komentara

  248. Zamislite da Krstajic izjavi: Ne mogu zamjeriti nista svojim igračima ali su švicarci sinoć jednostavno bili bolji. Nakon vodstva nismo dobro reagirali i ja snosim dio odgovornosti zbog toga.Nismo se trebali povlačiti i mozda je trebalo ranije reagirati sa zamjenama.
    Jedva čekam dan kad ću pročitat sličnu izjavu od bilo kog igrača , trenera, funkcionera sa ovih prostora. Ovako se vadi na sudiju pokušavajući sakriti vlastite greške i lošu igru svoje ekipe. Neutralni sam promatrač i po meni Krstajić najveći krivac .
    Sportski pozdrav iz Hr
    (alexxx, 23. jun 2018 13:33)

    # Link komentara

  249. Prvo, na osnovu cega je ovaj uopste dosao u poziciju da vodi jednu ekipu na SP? Sudija jeste navlacio za Svajcarce ali to smo svi znali i pre pocetka meca, uostalom navlacili su za njih i protiv jednog Brazila. Gde je psiholoska priprema igraca da se na to adekvatno reaguje, gde su izmene kada je vec svima bilo jasno da na ovaj nacin ne mozemo da izdrzimo do kraja? Zasto Sergej nije izvucen koji nista osim zutog kartona nije napravio i zasto je Luka izvucen a jedini je koliko toliko drzao sredinu terena? Mnogo je pitanja, malo odgovora (izuzev Tadicevog, decku svaka cast), lako je sad vaditi se na VAR i sudije, a u sustini smo izgubili ko prokleti amateri.

    Vec decenijama se pojavljujemo na tim takmicenjima i na njima uvek, ali uvek, ispadamo na najgluplji moguci nacin. Na tom planu se nista ne menja, a ne verujem da ce se ikad i promeniti.

    I kakve sad Hag ima veze sa ovim?
    (Gajetano, 23. jun 2018 13:33)

    # Link komentara

  250. Pusti Hag Krstajicu. Evo i Hrvati se zale isto na taj Hag ali su svojim pristupom utakmicama i majstorstvom zasluzili i da ih pogleda sreca kakvu jos niko nije imao na ovom turniru. Kako je pocela hrvatska fudbalska saga na ovom prvenstvu? Autogol, penal, katastrofalna geska protivnickog golmana. Ali nikog na planeti neces naci da ce i pomisliti, a kamo izreci da se oni trenutno nalaze u poziciji koju ne zaluzuju. Dok za nama niko nece pustiti suzu jer umesto da dokusurimo Kostarikance i sinoc Svajcarse kada smo za to imali priliku mi smo kalkulisali do 85'i onda takve sreca obicno napusta sto se i desilo kada nas je Saciri kaznio.
    (DAVOR, 23. jun 2018 13:33)

    # Link komentara

  251. da sudija nije u pravu dokazuju nemački izveštaji sa utakmice gde se sporni momenat uopšte ne prikazuje kao da se nije desilo.
    Pobedićemo Brazil!
    (nisamneznamkakosamzavrsioosnovnuskolu, 23. jun 2018 13:32)

    # Link komentara

  252. Krsto, jeste u pravu si ali nije to problem vec to sto se uvek povucemo kada povedemo i prepustimo igru protivniku i to sto nisi branio 1:1 poslednjih par minuta! Onakav gol na kraju je nedopustiv, tvoja greska! Sad glavu gore i nema lozenja protiv brazila, samo cvrsto 90min i na kontru i prekid, ako poginete mora da nam se vrati! Srbija i Brazil idu dalje!!!
    (Citizen011, 23. jun 2018 13:32)

    # Link komentara

  253. Moze li neko zamisliti Sasu Djordjevica kako posle poraza od Slovenije spominje Hag i svetsku zaveru?! E, moj Krstajicu, nekad je pametnije cutati...
    (Dejan, 23. jun 2018 13:32)

    # Link komentara

  254. To nije za penal
    (Boža Zec, 23. jun 2018 13:32)

    # Link komentara

  255. Verovatno ni ovo nisi sam napisao.Neko ko ima smisla je pisao.No dobro ko nam je trener,kakav nam je stručni stab,kakav nam je savez,kakva nam je liga,za bolje i nismo.Realno niti si ti za trenera,niti je Kokeza za predsednika saveza,niti je 70% igrača za reprezentaciju.Npr.Kolarov i Ivanović su odigrali jednu revijalnu utakmicu kao da je karijera pred njima a ne da je završavaju.Ne razumem taj mentalni sklop naših igraca(dobro nemaju trenera),da bez obzira na to sto dosta njih završava karijeru ne želi da istrči punog srca celu jednu utakmicu?Za jedno 20-30 godina kada ostare da ne kažu:”Ja sam učestvovao u toj i toj utakmici”.Nego ovako cela zemlja će ih pamtiti kao vecne gubitnike,...A za Krstajica ne bi komentarisao.Mogao je i Kokeza biti selektor,posto nam je fudbal na amaterskom nivou,..
    (room 1408, 23. jun 2018 13:31)

    # Link komentara

  256. Brih je VARao!
    (Pjotr, 23. jun 2018 13:31)

    # Link komentara

  257. Čoveče, vidi ih "Švajcarci", kao neka dečica.
    (Šta je Wolfich obećao pre dve godine?, 23. jun 2018 13:31)

    # Link komentara

  258. Ugasiti fudbal na 5 god. i preusmeriti sve pare u odbojku, vaterpolo, rukomet, kosarku, ateltiku... za 2 godine IO u Tokiju.
    (Srbijanac, 23. jun 2018 13:17)

    Ne znam kako drugačije da objasnim, ali tvoj predlog je ekonomska apokalipsa... Ne znam kako bi vaterpolo i rukomet pa čak i košarka mogli da vrate uložene pare. A pare se ulažu da bi se vratile... A ako ti nešto nije jasno, samo sračunaj koliko se novca vrti oko jedne tekme na SP u fudbalu i kakve su nagrade, pa uporedi to sa nekim sportom...
    (Samo ja, 23. jun 2018 13:31)

    # Link komentara

  259. A REKAO JENA KONF. DA NIJE ON TAJ KOJI TREBA DA KRITIKUJE SUDIJE. STA SAD BI JAKI SMO SAMO NA DRUSTVENIM MREZAMA. KVAZI SRBI
    (jaja, 23. jun 2018 13:30)

    # Link komentara

  260. Kako neki ovde pametuju, i kritikuju coveka. Ako precuti nakon takvog sudjenja kriv je, ako kaze nesto, kriv je. Sta bre vi hocete? Nakon takve odluka o vezi penala, i takvog sudjenja, je nemoguce precutati. Srbija je tu gde jeste zbog pametnjakovica kao mnogi ovde koji samo znaju da kritikuju a nista u zivotu nisu postigli.
    (nikola, 23. jun 2018 13:30)

    # Link komentara

  261. ma nikakav hag ni sudija nece promeniti cinjenicu da su nas oducili od fudbala kao ni tvoje neznanje i amaterstvo u vodjenju utakmice....a ti botuj po tviteru i instagramu posto te u buducnosti to i ceka od posla
    (hajduk, 23. jun 2018 13:30)

    # Link komentara

  262. VAR grupa je javila sudija da je sporno i da se pogleda snimak ali je on odbio i rekao da nema potrebe
    (Profesor, 23. jun 2018 13:30)

    # Link komentara

  263. Nama se to u fudbalu prečesto dešava. Od 1932 do danas nas su sudije oštetile nekoliko puta. Prvo protiv Urugvaja 1932, pa protiv Italije u finalu EP 1968 (čuveni švbajcarski sudija, Dinst) pa onda 1982 u Španiji kad je sudija svirao penal za Španiju iako je Zajec napravio faul ceo metar izvan kaznenog prostora. Da bi bili rešpektovani mi moramo, napokon, napraviti neki rezultat u fudbalu ili bar biti konstantni učesnici evropskih i svetskih prvenstava. I za kraj daj jednom da igramo i navijamo trezveno, hladne glave a ne srcem nabijenim emocijama. Stavimo ruku na scre i priznajmo da je sudija u utakmici Argentina: Hrvatska (0:3) debelo navlačio za gaučose al' im ni to nije pomoglo protiv furioznih vatrenih.
    (Bilal, 23. jun 2018 13:29)

    # Link komentara

  264. Sve što Brazilci treba da urade je da nas puste da damo taj jedan gol, i onda imaju sigurnu pobedu, jer će naši da se povuku iza stativa!
    (Vaše ime*, 23. jun 2018 13:29)

    # Link komentara

  265. Dali smo gol i povukli se, umesto da dotučemo protivnika. Penal je bio nije sporno ali da smo mi do tog penala vodili 2:0 niko ga ne bi pominjao danas. Zar je neko ocekivao da nemac sudi za nas???
    (Kgl, 23. jun 2018 13:28)

    # Link komentara

  266. je l’ moguce da je covek ovo izjavio?
    (x, 23. jun 2018 13:28)

    # Link komentara

  267. Ja ovakvo kmečanje nisam odavno čuo
    (12, 23. jun 2018 13:28)

    # Link komentara

  268. Bas na ovim fotografijama, sto je ovaj nazovi selektor objavio, vidi se da Mitar levom rukom nabija igracu ispred glavu dole, a igraca sa strane udara laktom. Sudija jeste pogresio, ali zato sto nije sudio faul u napadu.
    Dosta kuknjave, odrzali su nam cas fudbala, a Brazlci ce vec da nas oduce od istog.
    Treba celo rukovodstvo FSS da izadje u javnost, da ponese odgovornost za ocajan potez smenjivanja selektora koji nas je doveo do SP i za postavljanje ovog neznavaoca i sarlatana na tu poziciju. I da podnesu svi ostavke.
    (TT001, 23. jun 2018 13:27)

    # Link komentara

  269. Treba da damo svi podrsku momcima i kazemo idemo dalje... Sta je tu je...
    (petar pan, 23. jun 2018 13:27)

    # Link komentara

  270. Trebalo je da damo dva-tri gola pa da nas bole kopulativni organ za VAR i kako sudija sudi!!!
    Jadno smo igrali!!!
    (Maksa Novi Sad, 23. jun 2018 13:27)

    # Link komentara

  271. U pravu je g.Krstajic, ocigledna nepravda prema Srbiji.
    (snsPodmladak, 23. jun 2018 13:26)

    # Link komentara

  272. Ma sve dok ga politika ne zanima je ok....strašno
    (nvm, 23. jun 2018 13:26)

    # Link komentara

  273. Baš sam pomislila, to je taj čovek dobronameran pravi gospodin ali sam se duboko prevarila
    (Saška, 23. jun 2018 13:25)

    # Link komentara

  274. Da li je Predsednikov naslednik bodrio Srbiju sa prijateljima?
    (Henry Chinasky, 23. jun 2018 13:25)

    # Link komentara

  275. Jel ovo sigurno njegov lični profil?
    (zzzz, 23. jun 2018 13:25)

    # Link komentara

  276. sad si jos vise pao Mladene...a do juce si drugacije mislio,pricao i ponasao
    (kuku end lele, 23. jun 2018 13:24)

    # Link komentara

  277. Ma da mi smo smo nebeski narod i sve mracne sile su se udruzile protiv nas ali ima dvojica cika koji nas ne daju silama mraka.Svi znamo da je jedan onaj sto nikad ne spava a drugi je onaj sto brani Siriju i pitanje je momenta kad ce je osloboditi.
    Bas me cudi da Mladen nije spomenuo svoju trenersku vestinu kao razlog poraza jer ga je Petkovic uradio kao ....
    (BgHQ, 23. jun 2018 13:24)

    # Link komentara

  278. Inteligentno porjedjenje, a prije meca govorio da ne treba mjesati politiku i sport.
    (HARIS, 23. jun 2018 13:24)

    # Link komentara

  279. Druze ti si trebao napraviti skandal tamo i tad na utakmici. Onakvu kradju si ispratio sirenjem ruku. Pritisak na cetvrtog sudiju da se pregleda VAR je morao biti a izostao je. Komentarisanje posle utakmice ima vrednost koliko i komentarisanje ovde na sajtu. Pored toga, izvrsio si 2 izmene u pogresno vreme na pogresnom mestu. Trecu nisi ni iskoristio u ovako intenzivnoj utakmici. To govori da nemas poverenje u klupu koju si opet ti izabrao.
    Imamo tim a nemamo menadzera, to je jasno kao dan.
    (Miki, 23. jun 2018 13:24)

    # Link komentara

  280. Podrska selentoru I igracima,napred Srbija a ovima sto govore sve najgore o repenzetaciji moram reci da su smesni.
    (Igor, 23. jun 2018 13:23)

    # Link komentara

  281. Kako je došao na mesto selektora tako će i otići.
    (Henry Chinasky, 23. jun 2018 13:23)

    # Link komentara

  282. Aj u 500 marke da ce da ga kazne zbog ove izjave?!
    (Drazo Kv-Minhen, 23. jun 2018 13:09)

    Neka kosta koliko kosta. Budi covek pa kazi istinu, a ne ponizavaj se da bi se dodvorio. Kaznjavaju nas i kad nismo krivi.
    (Mile, 23. jun 2018 13:22)

    # Link komentara

  283. Juce kaze ne mesa politiku i sport i tako ce biti dok je ziv...strasno ko nas vodi
    (petarczv, 23. jun 2018 13:22)

    # Link komentara

  284. Moram priznat da se ja ne sjećam ni jedne utakmice u kojoj ste izgubili da vam sudac nije bio kriv. Sigurno svjetska zavjera.
    (panzer general, 23. jun 2018 13:22)

    # Link komentara

  285. Ne razumem Krstajica!Juce je rekao da se ne mesa u politiku i da nece komentarisati sudjenje.Sad obrnuto.Trebao je juce da to kaze na konferenciji i bilo bi posteno tako.Ovako cini se da je napisao ovo "po naredbi". Ja mislim da je sudija katastrofalno sudio i da smo osteceni,ali cemu promena stava za 12 sati?
    (b, 23. jun 2018 13:22)

    # Link komentara

  286. I da je bio penal ne biste pobedili, nije vam kriv niko drugi vec samo vi sami.
    (Mr. Wolf, 23. jun 2018 13:21)

    # Link komentara

  287. Brih je VARao!
    (kacika, 23. jun 2018 13:21)

    # Link komentara

  288. Demagogija tipicna za napredne bajke.
    (Vlado, 23. jun 2018 13:21)

    # Link komentara

  289. Idi bre napravi ekipu i taktiku a manje pricaj okolo...to ti je posao.
    (drnda, 23. jun 2018 13:21)

    # Link komentara

  290. Trebalo bi povući reprezentaciju sa prvenstva, bez obzira što i dalje postoji šansa (kakva-takva) za prolaz u sledeću fazu. Nakon otvorene pljačke i neverovatne pristrasnosti sudija učešće je izgubilo svaki smisao.

    Čemu dalja igra posle onih faaulova koji su nam sinoć svirani, kartona, nedosuđenog penala...
    (Mihailo, 23. jun 2018 13:21)

    # Link komentara

  291. Ugasiti fudbal na 5 god. i preusmeriti sve pare u odbojku, vaterpolo, rukomet, kosarku, ateltiku... za 2 godine IO u Tokiju.
    (Srbijanac, 23. jun 2018 13:17)

    Zasto, da bi se nesto osvojilo u sportovima gde ima manje konkurencije? Samo fudbal.
    (Adriano_Galliani, 23. jun 2018 13:20)

    # Link komentara

  292. Kakva izjava, čovek stavlja u isti koš Mitrovića i Milosevića!
    (Mamer N'goj, 23. jun 2018 13:20)

    # Link komentara

  293. Je li ovo onaj lik od juce koji je rekao da ne mesa politiku i sport???
    (Milan, 23. jun 2018 13:20)

    # Link komentara

  294. Svaka cast Krtajicu na uzdrzanosti. Mogao si da budes i precizniji i direktniji ali neka si precutao. Nije nas FIFA ubila samo sa ne sviranjem jednog penala nego sa sakacenjem sredine terena sa zutim kartonima.
    (Milan, 23. jun 2018 13:20)

    # Link komentara

  295. Pa kakve veze ima taj Hag sa sa utakmicom , covece ...
    (Rio, 23. jun 2018 13:20)

    # Link komentara

  296. A od juče ti
    (Djordje, 23. jun 2018 13:19)

    # Link komentara

  297. ali imao si penal mladene... što si morao hag da pomeneš...
    (Treba Betmen, 23. jun 2018 13:19)

    # Link komentara

  298. Slažem se da je bio penal, ali isto tako i da su nas šiptari nadigrali, natrčali, a i taktički su nas dobili. A ti uopšte nisi kriv, na kraju krajeva u tvoj twenty više ne ulazim jer da imaš morala ne bih nasledio Muslina na takav način.
    (dr neša, 23. jun 2018 13:19)

    # Link komentara

  299. Nikada nismo umeli da priznamo poraz. Bili su bolji a mi klasika - snage za 60 minuta. Ko zna po koji put u istoriji.
    (Adriano_Galliani, 23. jun 2018 13:19)

    # Link komentara

  300. sad sudije krive,a nasi igraci spremni za 25min igre...to je sramota nasa najveca a penal ko ti garantuje da bi ga dali.
    (kevin gar, 23. jun 2018 13:19)

    # Link komentara

  301. Sudija je takav kakav je i sudio je kako je sudio. Drugo poluvreme smo odigrali lose i bili su bolji. Posigli smo utakmicu na nivo "biti ili ne biti" i to se svima osvetilo. Sto se tice selektora - nije moje da sudim, ali je sve to ogledalo nas kao naroda.
    (pedja, 23. jun 2018 13:18)

    # Link komentara

  302. To je čovek koji ne meša sport sa politikom?
    (Milan, 23. jun 2018 13:18)

    # Link komentara

  303. Dakle, sad moramo kao Nemci,
    da sav svoj bes iskalimo na,
    nit krivom, niti duznom Brazilu.

    P.S.
    Po izjavama koje slede nista lakse.
    (Cole, 23. jun 2018 13:18)

    # Link komentara

  304. E sad smo ga ugasili...
    (fancy, 23. jun 2018 13:17)

    # Link komentara

  305. A ustvari smo sami krivi, kao i uvek.
    (Ljubisa livac, 23. jun 2018 13:17)

    # Link komentara

  306. cim selektor skuplja lajkove na tviteru, mora da mu se drma klupa.
    (neutralni felsh, 23. jun 2018 13:17)

    # Link komentara

  307. Ugasiti fudbal na 5 god. i preusmeriti sve pare u odbojku, vaterpolo, rukomet, kosarku, ateltiku... za 2 godine IO u Tokiju.
    (Srbijanac, 23. jun 2018 13:17)

    # Link komentara

  308. Eh, sta bi bilo kad bi bilo. Mi imamo tu jednu situaciju za kojom kukamo toliko. U pravu smo, osteceni jesmo. Ali na primer sta bi bilo kada bi bilo, da Bane nije krenuo da pada pri sutu Dzake ili kako vec, ili sta bi bilo da je Stojke npr. odbranio onaj sut Sacirija? Moje misljenje je da bi oni nama svakako dali te golove, i da se ovo nije desilo ovako. A mi drugu sansu osim tog penala imali nismo. U tome je razlika. Njihovi golovi su se samo cekali. Odgledajte utakmicu pa vidite kako to izgleda kada je jedan tim mrtav umoran u 50-om minutu, a vodi.
    (St.Srematz, 23. jun 2018 13:17)

    # Link komentara

  309. Juce si bio covek iz sporta, bez politike. Jel te sef naterao da se danas oglasis politicki.
    (baden, 23. jun 2018 13:16)

    # Link komentara

  310. Nije VAR kriv što si ti loš trener.
    (BarbaDjole, 23. jun 2018 13:16)

    # Link komentara

  311. Nikad od tebe trenera ...
    (Ante, 23. jun 2018 13:16)

    # Link komentara

  312. Jao cuti druze, kako te nije sramota.Penal je bio, ali sto se niko osim Mitrovica nije bunio, Sergej je bio odmah pored njega i video je sve, Kolarov kapiten nikakav pritisak da izvrsi na sudiju var da pogleda, da nam je Ramos kapiten 100% bi ga sudija pogledao.Igra vam je bila sramna, ono je bilo mucno gledati, ni sest nedosudjenih penala nas ne bi opralo.Ima jos reprezentacija koje su ostecene na prvenstvu, zamisli nismo mi jedini, nisu uvek svi protiv nas itd.
    (Janko, 23. jun 2018 13:15)

    # Link komentara

  313. A juce je reka’ da ga politika ne interesuje, danas pominje Hag. Zaista ima stav haha
    (filep, 23. jun 2018 13:15)

    # Link komentara

  314. Prvo objasni tvom igracu da skloni ruke a ne da se rva sa njima
    (zvezda, 23. jun 2018 13:15)

    # Link komentara

  315. Hahahaha, nebeski narod...
    (Jumko, 23. jun 2018 13:15)

    # Link komentara

  316. Krstajicu, brate......
    (Andrej, 23. jun 2018 13:14)

    # Link komentara

  317. лол и Крстајић се ухватио завера и политике. Е зато Балкан треба заобилазити у широком луку. То је као магнет за национализам, мржњу, гледање у прошлост, прљавштину и комплексе. Ја Балкан само прелетим авионом када путујем по свету, па ми и тад нешто непријатно лол
    (Марвин тхе Мартиан, 23. jun 2018 13:14)

    # Link komentara

  318. sto nisi protestovao agresivno na utakmici ćutao si gledajuci pljačku....
    (Dejan, 23. jun 2018 13:13)

    # Link komentara

  319. Pogledao sam gif sporne situacije preko dve stotine puta, i ovo je, manje-više moje viđenje stvari. Mitrović je bio u sendviču, u klinču između dvojice koja su ga veoma neprirodno i neprijatno držala. Od toga jedan a zatim i obojica nisu gledali u putanju lopte već u Mitrovića! Kada su ga stisnuli u klinč ruke su mu ostale gore, a kad je lopta krenula da pada ka njima, on je rukama razgrnuo ovu dvojicu (jednog po licu, istina!) jer drugo ništa nije mogao - svezali su ga kao salamu! U trenutku kada ih on razgrće i bori se za vazduh, Lihtštajner na njegovim leđima ga povlači na dole kako bi izgledalo kao da je Mitrović taj koji ih baca i gura, dok se onaj drugi, Šar, pripija uz njega i drži za glavu praveći se da je povređen, a to što su ga obojica hvatali kao pubertetlije sise, to nikom ništa! Način na koji su ga usendvičili je izgledao vrlo neprijatno i to se ne viđa tako često na utakmicama. Biće tek podrobnijih analiza. Uglavnom, meni i celom kafiću je bilo neprijatno i mučno gledati to maltretiranje Mitrovića koje je, što je skandalozno, okarakterisano kao faul u napadu! Sudija je inače bio glavom okrenut ka Tadiću koji upućuje centaršut i nije video (ili nije hteo da vidi) šta se prethodno desilo - tri sekunde tokom kojih se Švice pripijaju uz njega i drže ga oko struka i za dres.
    (Analiza moje malenkosti, 23. jun 2018 13:13)

    # Link komentara

  320. a,sutra,sutra dusmani i domaci izdajnici?
    (navali narode, 23. jun 2018 13:13)

    # Link komentara

  321. Hajde da jednom mirno i dostojno prihvatimo poraz.
    Borili smo se protivnik je bio bolji. Izgubili smo. Niko nije kriv do nas. Bićemo bolji naredni put i pobedićemo. Zar je tako teško normalno podneti poraz? Ljudi smo, gresimo, ponekad pobedimo, ponekad izgubimo. To je život.
    Kada naučimo da gubimo - svi ćemo biti srećniji i uspešniji.
    L.p.
    (Ćupi, 23. jun 2018 13:13)

    # Link komentara

  322. Krstajiću, ili komentarišeš suđenje ili ne komentarišeš.
    (Kosta, 23. jun 2018 13:12)

    # Link komentara

  323. krstajicu malo si mi šaćiri danas hahahaah
    (Zigzag, 23. jun 2018 13:12)

    # Link komentara

  324. Čovek sporta nije izdržao...
    (Judge, 23. jun 2018 13:12)

    # Link komentara

  325. mani var kazi ti veliki treneru zasto ekipa fuzicki nesprema taktika nula zasto sms u prvoj postavi kad nije ni igrao kvalifikacije zasto i svilara nisi zvao posle brazila sredice vam vodja sletanje na niski aerodrom posto na teslu od sramote necete smeti
    (igor, 23. jun 2018 13:12)

    # Link komentara

  326. Teska demagogija u vodjinom maniru.
    (Vlado, 23. jun 2018 13:11)

    # Link komentara

  327. Kako glupo poredjenje jujuju a to sto su Švajcarci imali 600 paseva a mi 300, to nema veze.
    (Twolf, 23. jun 2018 13:10)

    # Link komentara

  328. Aj u 500 marke da ce da ga kazne zbog ove izjave?!
    (Drazo Kv-Minhen, 23. jun 2018 13:09)

    # Link komentara

  329. Transfer blam.
    Radomi Antic je gospodin covek kakav ti neces nikada biti.
    (Marko, 23. jun 2018 13:09)

    # Link komentara

  330. stvarno mi nismo jasni.

    umesto da juce posle utakmice osuje drvlje i kamenje na sudjenje, on se pravi fin, nece da komentarise, da bi to danas radio kada se stvar ohladila???????
    (Dusan, 23. jun 2018 13:08)

    # Link komentara

  331. Ajde idi se divi malo vucicu!
    (Antibot, 23. jun 2018 13:07)

    # Link komentara

  332. Pravdu treba zaslužiti hrabrošću.
    (Sibirac, 23. jun 2018 13:07)

    # Link komentara

  333. Upravu je covek 1000%
    (gogi bre, 23. jun 2018 13:06)

    # Link komentara

  334. Ispostavilo se da nije VAR nego Brih.
    (Chris T-Rex BOSH, 23. jun 2018 13:06)

    # Link komentara