- Tipovi -

Dan III: Rafa ubedljivo, Kiki muči Bušar

Trećeg dana Rolan Garosa u staroj smo postavi na “Tipovima“, pošto nam se pridružio i Nikola Đukić.

Podeli

Saša se vrlo dobro snašao prva dva dana, videćemo kako će nam ići od sada, a vi nas svojim predlozima dopunite u komentarima.

Judžini Bušar – Kristina Mladenović

Prošle godine Kristina je pobedila Li Na i Alison Risk, da bi ispala u trećem kolu od Andree Petković u tri seta. Igra se na stadionu Suzan Lenglen i Kristina će imati veliku podršku domaće publike, što bi trebalo da je inspiriše. Sa druge strane, Bušar igra loše ove sezone, u poslednje vreme pokazuje znake poboljšanja, ali i dalje nije u pravoj formi.

Predlog: Kristina bi mogla da namuči Kanađanku. Plus gemovi (21 i više).

Nikolas Almagro – Aleksandr Dolgopolov

Duel dvojice tenisera koji umeju da odigraju fantastično kada su nadahnuti, ali i da budu očajni kada u u minus fazi. Igra se na tri dobijena seta, dovoljno vremena da vidimo od svega pomalo, a to bi trebaloda nam garantuje dug meč. Do sada su igrali četiri puta, skor je 2-2.

Predlog: Plus gemovi, 40 i više.

Saša Ozmo (ozmo_sasa)

Rafael Nadal – Kventin Hali

Aktuelni šampion Rolan Garosa put ka novoj tituli počinje posle veoma loše sezone na šljaci, tokom koje je osvojio samo jedan turnir iz serije 250, uz još jedno finale i dva polufinala. Međutim, kompleks u Parizu predstavlja njegov drugi dom i na drugom Gren slemu sezone uvek igra najbolje. Kventin Hali je momak rođen 1996. godine i trenutno je 296. teniser sveta. Na Rolan Garosu debitovaće na nekom od Gren slemova, a do sada je osvojio tri fjučersa. Odigrao je samo jedan meč na nekom od turnira i predstavlja idealnog protivnika za Rafu na startu turnira.

Predlog: Minus gemovi, pobeda Nadala u hendikepu ili kombinacija navedenih predloga.

Andreas Sepi – Džon Izner

Dvojica tenisera koji mogu svakoga da iznenade kada im je dan, a uloga favorita ovoga puta može se dodeliti Izneru, iako se igra na šljaci. Izner je jedan od najboljih servera na ATP Turu, ali njegov je njegov početni udarac mnogo efikasniji na betonu ili travi. Italijan je u poslednja dva i po meseca odigrao samo dva meča, pa nema određenu prednost pred meč u Parizu. Ipak, i pored svega navedenog, očekuje se velika borba.

Predlog: Plus gemovi prvi set (u prvom setu će biti 10 i više gemova)

Izvinjavam se što sam u početku bio odsutan, verujte mi, bilo je opravdano. Zbog toga ću pokušati da odmah opravdam odsustvo, nadam se, dobrim predlozima.

Nikola Đukić (@NikolaDjukic43)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu