Tenis

Federer ne igra do kraja 2016!

Švajcarski teniser Rodžer Federer saopštio je da neće nastupati na Olimpijskim igrama, ali i da će propustiti ostatak sezone!

Komentari 150
Getty images
Getty images

On je otkrio da je posle razgovora sa doktorima odlučio da zaleči operisano koleno i vrati se potpuno spreman 2017. godine.

„Dragi navijači, ekstremno sam razočaran što objavljujem da neću predstavljati Švajcarsku na Olimpijskim igrama u Riju, kao i da ću propustiti ostatak sezone. Razmatrajući sve opcije posle konsultacija sa doktorima i mojim timom, doneo sam veoma tešku odluku da okončam 2016. jer mi je potrebna intenzivnija rehabilitacija zbog operacije kolena. Doktori su me savetovali da ako želim da igram još nekokliko godina, onda moram da zalečim koleno i telo kako treba. Teško mi je što ću propustiti ostatak sezone. Ipak, pozitivna stvar je što sam shvatio koliko sam imao sreće kroz karijeru sa tako malo povreda. Ljubav koju imam prema tenisu, takmičenje, turniri i vi navijači, to ostaje netaknuto. Motivisan sam kao i uvek i nadam se da ću se vratiti snažan i zdrav igrajući napadački tenis u 2017. Hvala na podršci“, napisao je Federer.

prethodna strana 1 / 3 sledeca idi na stranu