Košarka
Izvor: KSS.rs | MN

KSS: O Nedoviću za dva dana, Teov snimak dobar

KSS je saopštio da je kontrolni snimak povrede Miloša Teodosića dobar, a stanje Nemanje Nedovića će biti poznato u naredna dva dana.

Komentari 26
Getty Images
Getty Images

Kapiten reprezentacije Miloš Teodosić doživeo je povredu prsta ruke tokom utakmice sa Argentinom. On je u Kordobi obavio neophodne preglede, a lekar je izneo optimistične prognoze.

"Miloš Teodosić je na utakmici protiv Argentine doživeo luksaciju zgloba domalog prsta desne šake. Isti zglob je i ranije povređivao. Odmah je urađena repozicija i imobilizacija. Kontrolni snimak koji je urađen tokom dana je dobar. Sada radimo na tome da što ranije smanjimo bolove", rekao je dr Milan Mirković, lekar reprezentacije Srbije koji se nalazi sa našim košarkašima u Kordobi.

Nemanja Nedović je prilikom proslave koša nezgodno doskočio i povredio tetivu.

„Nemanja Nedović je osetio bol u stopalu, na klupi tokom utakmice sa Francuskom i taj bol i dalje postoji. Urađena je sva neophodna dijagnostika i utvrđeno je da nema preloma i da je uklješteno tkivo u stopalu. Sada se sprovode analgetske terapije, kako bi se što pre rasteretile mekotkivne strukture sa unutrašnje strane stopala“, rekao je Milan Mirković.

prethodna strana 1 / 4 sledeca idi na stranu