Košarka
Izvor: B92 |

Teo na snimanju, više detalja za "nekoliko sati"

Povreda kapitena reprezentacije Srbije Miloša Teodosića zahteva snimanje u Argentini, pa se još ne zna mnogo o tome koliko su mu stradali prsti desne šake.

Komentari 60
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Prema informacijama B92, o težini povrede i detaljima će se više znati tek za nekoliko sati, kada se obave svi neophodni lekarski pregledi i Teodosić prođe skener.

Teodosić je ruku povredio pet minuta pre kraja utakmice sa Argentinom, nakon naizgled bezazlenog duela sa Fakundom Kampacom.

Srpski plej je krenuo u dribling, Argentinac je "poklopio" loptu i udario ga po prstima, nakon čega je Teodosić istrčao sa terena sa bolnom grimasom na licu.

Nakon otkazivanja Nemanje Bjelice zbog povrede, problemi za selektora Đorđevića se nižu, a osim Teodosića povredu je zaradio i Nemanja Nedović - ne u igri, već dok se radovao na klupi.

Srbija je izgubila od Argentine sa 79:74, a sledeći meč u Kordobi na turniru "Super 4" igra protiv Hrvatske u ponedeljak u 23h.

Košarkaški turnir na Olimpijskim igrama na programu je od 6. do 21. avgusta, a Srbija će prvi meč igrati protiv Venecuele.

prethodna strana 1 / 4 sledeca idi na stranu