Košarka
Izvor: B92 |

Teova povreda, zasad se ne zna ništa VIDEO

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić povredio je šaku desne ruke pet minuta pre kraja utakmice sa Argentinom.

Komentari 46
Foto: B92
Foto: B92

Zasad nema informacija o težini povrede, ali Teo ima samo šest dana da se oporavi do početka olimpijskog košarkaškog turnira.

Teodosić je povredu zadobio tokom naizgled bezazlenog duela sa Fakundom Kampacom na polovini terena. Mačvan je preneo loptu i predao je srpskom plejmejkeru, a kada je Teodosić krenuo u dribling, Argentinac ga je udario po ruci.

Teodosić je odmah istrčao sa terena sa bolnom grimasom na licu i nakon što mu je ukazana lekarska pomoć se nije vraćao u igru.

Srpska reprezentacija je već oslabljena zbog povrede Nemanje Bjelice, koji neće ići u Rio, a poslednje mečeve propušta i Nemanja Nedović, pretpostavlja se zbog lakše povrede.

Srbija je izgubila od Argentine sa 79:74, a sledeći meč u Kordobi na turniru "Super 4" igra protiv Hrvatske u ponedeljak u 23h.

Košarkaški turnir na Olimpijskim igrama na programu je od 6. do 21. avgusta, a Srbija će prvi meč igrati protiv Venecuele.

prethodna strana 1 / 4 sledeca idi na stranu