Košarka
AK

Hrvati: Dok se naš Bogdanović muči, srpski uživa

Veliku pažnju u Hrvatskoj ovih dana izazvala je reakcija košarkaškog reprezentativca Bojana Bogdanovića koji se žalio na loše uslove na putu za Olimpijske igre.

Komentari 113

Najbolji hrvatski igrač se "zahvalio" Košarkaškom savezu (HKS) i Olimpijskom komitetu Hrvatske (HOO) na "komforu" koji su im obezbedili na putu od 32 sata.

Bogdanović je na Fejsbuku objavio sliku na kojoj se vide njegova i kolena saigrača sabijena zbog malog prostora između sedišta u avionu.

HKS je na to odgovorio da je učinjeno sve kako bi se sportistima omogućio najbolji mogući komfor, s obzirom na daljinu putovanja, ali da njihova volja i angažman nisu bili dovoljni da to i u potpunosti omoguće mestima u poslovnoj klasi, jer zbog kasnog plasmana selekcije u Rio nisu mogli da pronađu bolje karte.

U međuvremenu, srpski košarkaši nisu imali razloga za nezadovoljstvo, iako su istog dana kada i Hrvati izborili mesto na Olimpijskim igrama.

To su hrvatski mediji posebno naglasili uz fotografiju "Orlova" koji imaju i više nego dovoljno prostora za svoje duge noge na svom letu na američkom kontinentu.

Srbija i Hrvatska će biti rivali na pripremnom turniru u Argentini narednih dana, a osim domaćina u Kodrobi će učestvovati i Francuska.

✈️

A photo posted by Bogdan Bogdanovic (@bogdan.bogdanovic13) on

prethodna strana 1 / 4 sledeca idi na stranu