U derbiju između Mladosti i Hedonista nerešeno

U Pančevu je počeo sedmi turnir u malom fudbalu u okviru Jelen KUP 2016 takmičenja.

Podeli

Prvog dana turnira odigrano je pet utakmica i postignuto je mnogo golova. Navijači su imali svoje favorite a naglasnije bodrenje dobile su ekipe Restoran Mladost i Hedonist.

Takmičenje je otvorio meč između prošlogodišnjeg pobednika tima Fešn klub i ekipe Bar Udarnik. Branioci titule pokazli su smireniju i taktičniju igru što je dovelo do toga da prvo poluvreme završe sa tri gola prednosti. U drugom poluvremenu nastavljaju svoju dominaciju ne dozvoljavajući ekipi Bar Udarnik da izjednači rezultat. Nakon trideset minuta konačan rezultat ovog meča bio je 6:1 u korist Fešn Kluba.

Druga utakmica odigrana je između timova Borac i Pan Ledi. I dok se mreža Borca u prvom poluvremenu zatresla samo dva puta u drugom delu igre fudbaleri Pan Ledija preuzimaju igru u potpunosti i uspevaju da probiju odbranu Borca još pet puta, dovodeci svoj tim do pobede od 7:0.

Meč broj tri donosi i prvo isključenje kao i prvi zatražen tajmaut, ekipa Gejt je pokušala da se u trideset minuta izbori sa brzim i spretnim fudbalerima Narcisa ali na kraju utakmice rezultat je bio u 5:1 u korist ekipe Narcis. Početak drugog poluvremena kao i razlika od dva gola dovela je do nervoze u timu Gejt što je prouzrokovalo isključenje golmana zbog faula.

Četvrta utakmica kao a sudeći po gromoglasnom bodrenju sa tribina je i lokalni derbi između ekipa Restoran Mladost i Hedonist. U tridesetominutnom napetom meču ova dva tima pokazala su upornost i taktičku igru, dobro organizovan napad tima Mladost doveo je do vođstva u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme donosi bolje organizovane napade Hedonista što tera Mladost da se pregrupiše u odbrani. Hedonisti golovima Skokana i Đukanovića dolaze prvo do izjednačenja a zatim i do vođstva u drugom poluvremenu. Međutim nekoliko minuta pre kraja utakmice fudbaler Šuput iz ekipe Mladost postiže gol za nerešenih 2:2.

Poslednji meč dana odigrao se između ekipa Kafe Petica i Saga. Početak utakmice i siloviti napadi Petice obećavali su dobar meč, međutim nakon nekoliko šuteva van okvira gola Saga brzim napadom dolazi do prednosti. Posle Tepavičevića, Živić probija odbranu Petice dovodeći Sagu u vođstvo od dva gola. Drugo poluvrme protiče u stalnim napadima Petice na gol protivničkog tima, ali jedino je Segnjaja uspeo da se upiše u listu strelaca, dovodeći do konačnog reuzultata ove utakmice Kafe Petica, Saga 1:2.

Do kraja avgusta održavaće se turniri u 16 gradova naravno uz veliku pomoć Jelen piva koje podržava najpoznatije postojeće lokalne turnire u malom fudbalu. Takmičenja u 16 gradova i opština širom Srbije u Novom Sadu, Bačkom Petrovcu, Lazarevcu, Pančevu, Požarevcu, Selevcu, Svrljigu, Žablju, Valjevu, Vršcu, Grockoj, Nišu, Vranju, Borči, Užicu i Beogradu imaju za cilj da pobednik svakog lokalnog turnira plasira se u finale Jelen KUP-a koje se održava u Beogradu, 10. septembra 2016.

Šesnaest šampionskih ekipa boriće se za osvajanje pehara i nagrade za celu ekipu - odlazak na Park prinčeva u Parizu!

strana 1 od 57 idi na stranu