B92.net, 20h: "Ne pamtim kad smo uspeli ovako nešto" VIDEO

Gost treće epizode podkasta "Bez faula" Miloša Šaranovića (B92.net, 20h) je bivši reprezentativac Ivica Kralj.

Izvor: B92
Podeli
Foto: B92.net
Foto: B92.net

Nekadašnji golman Partizana, Porta i PSV-a od nedavno je koordonator za sportska pitanja svih kategorija, uključujući i prvi tim.

Kralj je na početku razgovora sa Šaranovićem pričao o odličnom startu reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022.

"Odavno nije bilo da smo posle prva tri kola na prvom mestu, uvek smo pravili računice. Ovako je stvarno lepo videti, ako ništa drugo, za početak. Dolaskom selektora Piksija, on je zacrtao devet bodova. Mada sam ja, kao i svi, bili zadovoljni sa sedam koje imamo trenutno. Mislim da je to stvarno lepo i kvalitetno, s obzirom da smo imali minus od dva gola protiv Portugala i da smo se vratili, što je opet veliki plus. Ja ne pamtim kada smo uspeli tako nešto. Poslednji put pre 20 godina protiv Slovenije. Možda dokaz da se ekipa mentalno vratila, da veruju u sebe i došao je rezultat. Sada mirnije čekamo septembar i nastavak kvalifikacija", rekao je Kralj.

Među temama razgovora bili su i pojedini reprezentativci, poput Aleksandra Mitrovića, razlike u fudbalu nekad i sad, komplikovanim odnosima u razvoju mladih igrača, povratku u Partizan i naravno, predstojećem "večitom" derbiju.

Budite uz B92.net od 20 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 3 idi na stranu