Sajam sporta "Put uspeha" od 23. do 25. novembra

Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije organizuju Sajam sporta, koji će se održati pod sloganom "Put uspeha" od 23. do 25. novembra.

PTIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: Thinkstock (ilustracija)
Foto: Thinkstock (ilustracija)

"Ova godina donosi rekordan broj osvojenih medalja u olimpijskim i paraolompijskim disciplinama, pa tako i naša manifestacija ide putem uspeha, rekorda i podizanja standarda iz godine u godinu", izjavio je Nemanja Svjetličić ispred Sajma sporta.

Pored organizatora publici će se predstaviti i Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Pokrajnski sekretarijat za sport i omladinu, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije, visoko školske institucije, kao i preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, sedam udruženja iz oblasti sporta i mnogi izlagači sportske opreme, rekvizita, suplemenata, pehara i medalja...

Sajam će se održati u Hali 1 Beogradskog sajma, dok je hala 1a rezervisana za 13. Nacionalni seminar Sportskog saveza Srbije, ali i mnogobrojna predavanja, panel diskusije i radionice Antidoping agencije Republike Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.

Ulaz na Sajam biće besplatan.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.