Klaster SC Vojvodine: Veliki uspeh

Klaster sportskih centara Vojvodine, organizator manifestacije ''Noć sportskih centara'', saopštio je da je premijerna akcija ostvarila veliki uspeh.

Izvor: B92
Podeli

Četiri sportska centra – JP SPC Vojvodina ''Spens'' u Novom Sadu, ''Tikvara'' u Bačkoj Palanci, ''Đorđe Predin Badža'' u Bečeju i ''Tašmajdan'' u Beogradu – otvorili su minulog petka vrata mnogobrojnim posetiocima i predstavili se različitim sportskim aktivnostima.

"Nakon fantastičnog odaziva publike, Klaster sportskih centara Vojvodine planira da manifestaciju učini tradicionalnom i da se svi veliki sportski centri u Srbiji uključe. Prezadovoljni smo odazivom i što je dogadjaj prošao na visokom nivou, s obzirom na to da je održan prvi put. Ovo je i sjajan pokazatelj kako sportski centri na lokalnom nivou promovišu sport za sve i prezentuju sve svoje kapacitete sugrađanima. Bitno je pokrenuti pozitivnu energiju, decu i mlade vratiti zdravom načinu života i sportu", izjavila je predsednica Klastera prof dr Milka Đukić.

U ''Spensu'' su posetioci uživali u promociji košarke, karatea, fudbala, odbojke, džudoa, rvanja, badmingtona, klizanja, stonog tenisa. U ''Tikvari'' su predstavljeni kuglanje, fitnes, odbojka, rukomet, karate, stoni tenis, mali fudbal, a u Bečeju futsal, borilački sportovi, odbojka, vaterpolo, košarka i fitnes.

Beogradski Tašmajdan je događaj otvorio hokejaškom utakmicom izmedju Crvene Zvezde'' i 'DVRK' u ledenoj dvorani hale Pionir.

U samom kompleksu u punoj sali stadiona usledili su revijalni kik boks mečevi, dok je na bazenu, pred punim tribinama, održana prezentacije vodenih sportova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.