Vanja Grbić i SOFA za aktivan život mladih

Legenda srpske odbojke Vanja Grbić iznenadio je studente i omladinu, koji su se zahvaljujući udruženju SOFA tokom leta besplatno rekreirali na Adi ciganliji.

JTIzvor: B92
Podeli

Potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije posetio je trening odbojke na pesku, prilikom čega je svoja bogata sportska iskustva podelio sa studentima i omladinom, podučio ih tajnama odbojke i pozvao da se aktiviraju u što većem broju.

Entuzijazam koji mladi ljudi poseduju, kao i želja za druženjem, uvek me motivišu da nastavim da im prenosim svoja iskustva. Kroz ovakvu vrstu fizičkih aktivnosti mladi imaju priliku da nauče kako da prihvate i tolerišu druge, kako da se ponašaju u timu, ali u isto vreme da spoznaju sebe, saznaju koji su im limiti, kao i šta je potrebno da urade da bi postigli svoj cilj“, rekao je Grbić.

SOFA (Sportske i omladinske fizičke aktivnosti) studentima omogućava besplatnu rekreaciju, ali i mogućnost mladim sportskim stručnjacima da pokažu svoja znanja i veštine kroz aktivno učešće u organizovanju i sprovođenju sportskih aktivnosti. Lokacije za vežbanje, dostupne sportove, dostupne su u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Svi zainteresovani, željni rekreacije i sportskih aktivnosti mogu da se registruju preko SOFA i pridruže već aktivnim studentima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.