Pazarci puni samopouzdanja pred gostovanje Voši

Trener odbojkaša Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je da su njegovi igrači spremni za veliku borbu sa Vojvodinom u revanšu polufinala Kupa Srbije.

Izvor: B92
Podeli

Novi Pazar je u prvom susretu pobedio Vojvodinu sa 3-1, pa mu dva osvojena seta garantuju ulazak u finale.

"Sve što je bilo ostaje iza nas, okrenuti smo isključivo predstojećim obavezama. Prednost iz prvog meča daje nam odredjenu dozu samopouzdanja i mirnoću, pa verujem da plasman u polufinale zavisi od nas. Ako sve bude kako treba, imamo velike šanse", rekao je Zatrić.

Branilac trofeja iz Pazara, koji je u prvom duelu osvojio 93, a izgubio 82 poena, može da eliminiše Novosadjane i ako dobije jedan set, uz uslov da uporedjujući obe utakmice pojedinačno ostvari bolji poen količnik od rivala.

Ako set količnik i poen količnik iz oba meča budu izjednačeni, igraće se "zlatni set" do 15 osvojenih poena.

"Vojvodina je pod pritiskom, moraju da odigraju dobro i da jure rezultat. Ipak, imaju dosta iskustva, odigrali su mnogo takvih mečeva, pa sigurno predstoji uzbudljiva i naporna utakmica. Voleo bih da grešim, ali mislim da će biti tako", naveo je Zatrić.

Revanš polufinala Kupa Srbije u Novom Sadu zakazan je za utorak od 18.00 u Sportskom i poslovnom centru Vojvodina.U finale ovog takmičenja, koje je na program 3. marta, ranije se plasirala beogradska Crvena zvezda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.