Vrhunski smečevi na vrelom novosadskom pesku

Ovog vikenda, ne tražite utočište u hladovini, već okupite društvo raspoloženo za navijanje, zgrabite osvežavajuće piće i posetite novosadski Štrand.

Izvor: B92
Podeli

Tamo će se od 24. do 26. jula igrati vrhunska odbojka na pesku! Najlepša plaža na Dunavu biće domaćin Vip Beach Masters nacionalnog prvenstva u odbojci na pesku, a kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije pozivaju sve ljubitelje ovog sporta da dođu i uživaju u uzbudljivim mečevima.

Peti po redu ove sezone, turnir u Novom Sadu okupiće najbolje muške i ženske bičvolej timove u Srbiji, koji će odmeravati snagu i nadmetati se za dragocene poene. Veliko finale tradicionalno je rezervisano za kraj leta, od 26. do 29. avgusta, kada će, nakon četvorodnevnog turnira na beogradskoj Adi Ciganliji, biti proglašeni novi prvaci i prvakinje Srbije u odbojci na pesku. Pored pehara i novčanih nagrada, pobednici osmog Vip Beach Masters turnira u obe konkurencije osvojiće i atraktivan LG G4 smart telefon, zvanični uređaj ove bičvolej sezone.

Sve mališane koji žele da nauče nešto više o odbojci na pesku čeka sjajna prilika ovog vikenda u Novom Sadu. Deca uzrasta do 14 godina imaće priliku da dođu na Štrand i pohađaju besplatnu Vip Beach Masters školu odbojke, bez obzira na nivo odbojkaškog iskustva. Treninzi će se održati na Štrandu u petak, 24. jula od 10 i od 17 časova, u subotu, 25. jula od 10 i od 17 časova, i u nedelju, 26. jula od 15 časova, kada će mali odbojkaši odmeriti snage u dečijoj ligi, koja počinje u 10 časova.

Da podsetimo, Vip Beach Masters održava se već osmi put, a ove godine turniri će se odigrati u čak devet gradova Srbije. Nakon Novog Sada, domaćini turnira biće i Šabac, Zrenjanin, Sombor i naravno, Beograd. Ulaz na sve mečeve je besplatan!

Više informacija možete da pronađete na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.