Parker o Mitroviću: On je kriv

NBA legenda i aktuelni predsednik Asvela Toni Parker okrivio je trenera Zvjezdana Mitrovića za krah Tea Maledona na nedavnom NBA draftu.

SSIzvor: B92
Podeli
Photo by Di Yin/Getty Images
Photo by Di Yin/Getty Images

Talentovani Francuz je izabran u drugoj rundi kao 34. pik što je bilo ispod očekivanja koja su bila postavljena

Maledon je dve godine radio sa Mitrovićem dok je on bio trener tima, a pre nego što je dobio otkaz zbog lošeg odnosa sa Parkerom.

Sada je Parker direktno optužio Mitrovića da nije dovoljno koristio Maledona i proglasio ga krivim.

"Očigledno je 'ubio' Tea Maledona. Stavljao ga je 'ispod radara' na mnogim utakmicama na koje su generalni menadžeri iz NBA dolazili sa druge strane sveta da bi ga gledali. U to vreme, Teo je bio rangiran među teset, poput Kilijana Hejsa i nije normalno da igrač poput njega ne bude draftovan u prvoj rundi", izjavio je Parker za "L'Ekip".

Razočaranje nije krio ni Maledon, novi bek Oklahoma siti Tandera.

"Prošle godine ga skoro uopšte nije koristio. Način na koji ga je tretirao koštao ga je mesta u prvoj rundi. Igrač poput njega bi morao da bude u prvih 10. Rekao sam mu da je morao da igra", dodao je Parker.

Efes je u poslednje vreme počeo da liči na onaj strašni tim iz prošle sezone, ali večeras (19.00) u Beograd dolazi vrlo oslabljen, zbog povreda i koronavirusa. Zato je kvota na Zvezdu 1,55, dok je dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Efes.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.