"Automobil velikom brzinom skrenuo u našu traku, molimo se da je Kuzmić dobro"

Bokser iz Prijedora Dražan Janjanin (30) bio je u automobilu BMW koji se sudario sa SUV-om Porsche u kojem je bio košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Janjanin je u izjavi za portal "Srpskainfo" opisao udes u Ramićima, na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor, u kojem je teško povređen košarkaški reprezentativac Srbije.

"Vraćao sam se sa borbe iz Minhena i Miljatović je mojim autom došao po mene u Banjaluku. Bili smo u Ramićima oko pet sati ujutru kada su se samo iza krivine pred našim očima pojavila svetla. Automobil je velikom brzinom išao iz suprotnog smera i skrenuo u našu traku. Miljatović je brzo reagovao i skrenuo naš automobil u stranu. Udarili smo u bankinu. Međutim i "porše" koji nam je došao u susret udario je u naš zadnji levi kraj, otkinuo vrata i točak našeg vozila", rekao je Janjanin.

Pročitajte još Ognjen Kuzmić teško povređen u saobraćajnoj nesreći!

Prijerodčanin dodaje da se njihovo vozilo od siline udara prevrnulo na krov, dok se "Porsche" u kojem su se nalazili Kuzmić i njegov prijatelj Bogdan Ilić, zaustavio oko 200 metara dalje.

"Razbio sam prozor i izašao i izvukao prijatelja iz auta. Otišli smo dole do drugog vozila. I ono je bilo prevrnuto na krov i sletelo je sa ceste. Iz automobila se čula glasna muzika i čulo se da neko krklja. Ubrzo su došli vatrogasci i izvukli ih iz auta. Mi imamo posekotine od stakla. Meni su šili ruku, ali dobro smo. Pokušavamo da saznamo kako su Kuzmić i njegov prijatelj i molimo se da budu dobro. Čuli smo da su u teškom stanju", zaključuje Janjanin.

Pročitajte još Kuzmića zbog ozbiljnosti povreda prebačen u Beograd FOTO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.