Trinkijeri: Ne možeš da ne igraš odbranu u plej-ofu

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da nije zadovoljan zbog toga što njegovi košarkaši nisu igrali odbranu kada im je dobro išlo u napadu.

PTIzvor: B92
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

"Nisam zadovoljan jer mislim da smo loše pročitali neke stvari. 20 minuta smo igrali vrhunski u napadu, mislili smo da je to dosta i odbranu nismo igrali više. Kako možeš da ne igraš odbranu u plej-ofu na strani, zato ne mogu da budem zadovoljan", rekao je Trinkijeri novinarima.

Crvena zvezda je povela u polufinalnoj seriji ABA lige protiv Partizana, pošto je u prvoj utakmici kao domaćin posle produžetka pobedila 106:101.

"Utakmica je manje-više bila kakvu smo i očekivali. Loše smo počeli, ali smo se vratili. Treću četvrtinu smo igrali izuzetno dobro, vodili i utakmicu izgubili u odbrani", kazao je Trinkijeri.

Partizan je do produžetka došao polaganjem Aleksa Renfroa u poslednjim trenucima, a Trinkijeri je upitan da li je taj napad mogao da se reši šutem za tri poena.

"Najbolji šut koji možeš, taj koristiš. Zicer je bio. Teško je reći 'nemoj taj zicer da daš'. Teško", naveo je trener Partizana.

Sledeća utakmica igraće se naredne subote, a domaćin će biti Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu