Trinkijeri: Učinićemo sve što možemo da prođemo

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da se plasira u Top 16 Evrokupa, iako ne zavisi sve od crno-belih u tom duelu.

Izvor: Tanjug
Podeli

* Ludilo Evrokupa i evropski "večiti" derbi

Partizanov poslednji meč u grupi Evrokupa nosi ogromnu važnost! Kvota na trijumf crno-belih protiv Turk Telekoma sa više od 6,5 poena razlike je 2,29!

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Turk Telekom.

Partizan u sredu od 20 časova dočekuje Turk Telekom iz Ankare, dok se večeras sastaju Zenit i ASVEL, odnosno Trento i Valensija.

"Pripremamo se za utakmicu na najbolji mogući način. Turk Telekom ima sjajan, dobro popunjen roster i dosta veliku rotaciju. Mi ćemo učiniti sve što možemo da prođemo u narednu fazu takmičenja, ali ne zavisi sve od nas", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Uz pobedu protiv turskog tima, crno-belima je za prolaz u narednu fazu potrebno da se poklope rezultati u preostale dve utakmice.

"Na kraju, sve se svodi na ovo poslednje kolo. Mi ćemo dati sve od sebe da igramo svoju igru i da izborimo pobedu. Turk Telekom ima dobar, iskusan tim, ali verujem da smo u stanju da ih pred našim navijačima savladamo", rekao je Džok Lendejl.

Partizan je saopštio da je od Evrolige stigla nova kazna od 2.500 evra zbog bacanja papirnih rolni na meču protiv ASVEL-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.