"Hoćeš platu? Nemoj da te udarim tablom!"

Trener Igokee Dragan Bajić besneo je tokom tajm-auta na svog igrača Roberta Rikića na utakmici Igokee i Mega Bemaksa igrane na Superkupu ABA lige u Baru.

Izvor: B92
Podeli
Printscreen / Tv Arena
Printscreen / Tv Arena

Košarkaš je "zabrljao" u odbrani svog obruča i blago je reći da trener nije bio srećan zbog toga.

Rikić u dva navrata nije uspeo da pored nižeg igrača od sebe uhvati skok u odbrani, imao je problema i sa i faulovima u napadu pa je Bajić svoju ljutnju usmerio najviše ka njemu. Zapretio mu je da će ga udariti i tablom.

"Tri faula u napadu! Hoćeš uhvatiti jednu loptu, hoćeš uhvatiti jednu loptu?! Hoćeš platu, hoćeš platu? 'ej vidi koliko is majstore 'alo! Dečko je za glavu niži od tebe, uhvati ti dve lopte u napadu, vidiš koliko si bre!", rekao je Bajić.

Nakon što je igrač pokušao da se odbrani, Bajić je nastavio, "Nemoj da pričaš, kad te udarim ovom tablom biće tebi... je l' ti jasno? Sram te bilo, komentarišeš", rekao je Bajić.

Igokea je na kraju izgubila meč sa 83:72 od Mege i u petak igra protiv Cedevite za finale Superkupa ABA lige. Podsećamo, Partizan je u svom meču Superkupa izgubio od Mornara sa 91:77, a FMP je poražen od Cedevite 86:68.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.