Nikolić: Obrukali smo se, gore nismo mogli

Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić rekao je da njegova ekipa ne može da igra gore nego što je to bilo u porazu od Mornara.

Izvor: B92, Beta
Podeli
StarSport
StarSport

Partizan je poražen sa 91:77 u borbi za polufinale ABA Superkupa u Baru.

"Imamo obavezu da pravimo neke igrače i ako možemo nekog da pobedimo. Mislim da će Partizan igrati mnogo bolje jer od ovog gore ne može. Obrukali smo se", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice u Baru.

To je bila prva utakmica Nikolića na klupi Partizana nakon što se vratio iz Istanbula sa Evropskog prvenstva, gde je bio u stručnom štabu reprezentacije Srbije.

"Došao sam dosta kasno i ovo je prva moja utakmica. Praktično smo imali jedan trening. Pokušali smo da malo uigramo ekipu. Bez obzira na to jako smo slabo odigrali", kazao je Nikolić.

Popularni "Muta" je ocenio da Partizan ima bolju ekipu nego prošle sezone.

Nikolić je dodao da je Mornar zasluženo pobedio, a da će Partizan imati više vremena da se spremi za narednu protiv te ekipe, u drugom kolu Jadranske lige.

"Imaćemo više vremena da se spremimo, nisam ni znao ko igra ovde, nisam znao da je Boris Bakić tu. Nisam imao nikakav skauting, prilagođavali smo se tokom utakmice. Bićemo bolji sigurno", naveo je Nikolić.

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da "nema mesta za nervozu".

"Trener se priključio pre dva-tri dana, još smo u fazi upoznavanja. Nov je tim. Nema mesta za nervozu. Ali, lako smo dozvoljavali serije dobroj šuterskoj ekipi", rekao je Veličković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.