Lesor: Zvezda predstavlja veliku priliku za mene

Najnovije pojačanje KK Crvena zvezda Francuz Matijas Lesor doputovao je u nedelju u Beograd, gde ga u ponedeljak očekuju lekarski pregledi.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Mladi francuski centar, koji je prošle sezone bio jedno od najprijatnijih iznenađenja francuskog prvenstva, nije po dolasku na aerodrom "Nikola Tesla" krio zadovoljstvo potpisivanjem ugovora sa evroligaškim klubom, a za početak najavio je veliki rad, kako bi se što pre uklopio u tim, koji je sa pripremama počeo pre 12 dana.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam konačno tu, u Beogradu i novom klubu, Crvenoj zvezdi koja predstavlja moj izbor, i veliku priliku za mene. Za početak, ono što je sigurno, znam da me očekuje veliki rad, kako bih se što pre uklopio u tim. Znam da je ekipa izmenjena, ima i dosta mladih, ali i iskusnih igrača, kvalitetna i željna dokazivanja i uspeha. Moje je da se što pre adaptiram na novu sredinu, kako bi na terenu davao svoj maksimum. Ne mogu da dočekam da zaigram u atmosferi i pred navijačima koji su posebni i koji prave jedinstvenu atmosferu u Evropi", rekao je prilikom dolaska novi centar crveno-belih Matias Lesor.

Francuza u ponedeljak očekuju obavezni lekarski testovi, a već tokom popodneva upoznaće se sa novim saigračima, trenerom Dušanom Alimpijevićem i stručnim štabom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.