Todorić za B92: Pecarski nije potpisao za Partizan

Dragan Todorić, sportski direktor Partizana, kaže za B92.net da Marko Pecarski još uvek nije potpisao ugovor sa crno-belima, ali da takva mogućnost postoji.

Izvor: B92
Podeli
kss.rs
kss.rs

U ekipu Partizana, koju će od naredne sezone predvoditi Miroslav Muta Nikolić, već je stiglo nekoliko pojačanja – bosanskohercegovački centar Obrad Tomić, bek Crvene zvezde Aleksandar Aranitović, američki plejmejker Ijan Bejker i australijski plejmejker Tomas Vilson.

S druge strane, ugovor sa, još jednim Amerikancem, Džejmsom Skinom automatski je poništen, pošto igrač nije prošao lekarske preglede.

"Ne, Marko Pecarski nije potpisao ugovor sa Partizanom, ali to, istovremeno, ne znači da se to neće i dogoditi, ali za sada ništa nije definitivno dogovoreno", rekao je kratko Todorić za naš portal.

Takođe, za B92.net pričao je i Mlađan Šilobad, tehnički direktor kluba iz Humske, rekavši da su pregovori odmakli i da je dogovor blizu, ali da preostaje da se srede određene administrativne stvari, a tu je i obeštećenje koje mora biti isplaćeno minhenskom Bajernu.

Beogradski mediji preneli su da je sin legendarnog Miroslava Pecarskog, koji je od 1987. do 1991. godine igrao u crno-belom, i sa osvojio Kup Koraća 1989, sedamnaestogodišnji Marko potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom.

Radi se o jednom od najtalentovanijh srpskih košarkaša, momku koji je na nedavnom Evropskom prvenstvu za mlade bio jedan od glavnih igrača Srbije, na putu ka krovu Evrope i zlatnoj medalji.

Igrao za Mega Bemaks i spomenute Bavarce u mlađim kategorijama, a visok je 206 centimetara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.