Teodosić: Neću ostati u CSKA, voleo bih u NBA

Miloš Teodosić indirektno je najavio selidbu u NBA ligu istakavši da skoro sigurno neće ostati u CSKA.

AKIzvor: B92
Podeli

Povezane vesti:
* Bogdanović za B92: Kingsi nestrpljivi, odluka 4-5. jula
* Nedović za B92: EP ne mogu zabraniti, nemam dilemu
* Štimac za B92: Imam pet ponuda top timova iz EL
* Bogdanovićev kamp zaživeo na terenima KK Partizan

"Kako stvari sada stoje neću ostati gotovo sigurno, a za ostatak, iskrena da budem ni ja još ne znam. Ono trenutka kada budem znao reći ću", rekao je Teodosić na pitanje da li će igrati u NBA ligi.

"Sigurno da je Amerika nešto što o čemu ozbiljno razmišljam i gde bih voleo da nastavim karijeru. Možda prvi put u životu sam ozbiljno razmišljao na tu temu i da mi je to stvarno želja, ali videćemo", dodao je Teodosić u razgovoru sa novinarima na Srebrnom jezeru.

Teodosića osim odluke o nastavku karijere čeka i priprema za Evropsko prvenstvo u Istanbulu, koje je na programu u septembru.

Kamp Teo4

Drugo godinu u nizu Teodosić je organizovao košarkaški kamp za decu na Srebrnom jezeru u društvu saigrača iz reprezentacije Nemanje Nedovića i Bogdana Bogdanovića, koji je u ponedeljak pokrenuo svoj kamp u Beogradu. Tokom trajanja kampa, više od 1.000 dece uzrasta od devet do 17 godina treniraće u sedam smena, a ostalo je mesta samo za poslednju smenu, od 10. do 18. avgusta. Programe treninga osmislio je Teodosić s vrhunskim stručnjacima. U tom sportskom kompleksu bi uskoro trebalo da počne izgradnja hale, a svi tereni će biti sa odgovarajućom podlogom

"Jednu bitnu stvar ne smemo da zanemarimo, a to je u kom sastavu ćemo ići i ko će se odazvati. Sigurno da će biti teško EP, možda prvi put u poslednjih nekoliko godina idemo sa većim očekivanjima nego obično, ali ima dosta vremena do početka, ima vremena da pričamo o tome. Prvo da se prvo odmorimo", rekao je Teodosić.

Teodosić na Srebrnom jezeru organizuje svoj tradicionalni košarkaški kamp "Teo4", dan nakon što je na Kalemegdanu svoj prvi kamp organizovao njegov dosadašnji gost i saigrač iz reprezentacije Bogdan Bogdanović.

"Bogdan mi nikad ne može biti konkurent po pitanju bilo koje stvari. Evo davde idemo direktno kod njega na njegov kamp. Pomažemo jedan drugom", rekao je srpski plejmejker.

Neizostavno pitanje za Teodosića uvek je i potencijalni dolazak u Crvenu zvezdu pred kraj karijere.

"ih, pa imam još 7-8 godina da igram. Šalim se, ne razmišljam trenutno o tome", zaključio je Teodosić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.