Todorić: Ako sponzori ne ostanu – ključ u bravu

Sportski direktor KK Partizan Dragan Todorić upozorio je da je klub i dalje u teškoj finansijskoj situaciji i na ivici opstanka.

Izvor: B92, Večernje novosti
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Crno-beli već godinama imaju problema sa finansijama, a prema rečima Todorića postoji samo zahvaljujući sponzorima NIS-u i Telekomu, s kojim ističu ugovori na leto.

"Nadamo se da će biti obnovljeni jer, ako se to ne desi, možemo da zatvorimo vrata. Postoje redovni kontakti, ali nije bilo reči o produžavanju ugovora", rekao je Todorić za "Večernje novosti".

Todorić je demantovao spekulacije pojedinih medija da je predsednik Nikola Peković, koji je preuzeo tu funkciju u septembru 2015, "digao ruke" od kluba.

"To nije tačno. Svako može da piše šta hoće, ali u tome nema istine", istakao je Todorić demantovavši i navodni plan da se Partizan fuzioniše sa KK Dinamik.

Partizan je trenutno na deobi prvog mesta Superlige Srbije sa Crvenom zvezdom sa po devet pobeda iz deset utakmica, a u ABA ligi je stigao do polufinala čime je izborio plasman u Evrokup sledeće sezone, ali nije sigurno u kom će evropskom takmičenju nastupiti crno-beli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.