Simonović: Zbunili smo se u poslednjem napadu

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da je Partizan zasluženo slavio u derbiju devetog kola Super lige Srbije.

ĐNIzvor: B92, Beta
Podeli
Starsportphoto
Starsportphoto

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Stvarno nisu odustajali. Mi smo kontrolisali utakmicu, mislim 38 minuta, bilo je tu padova i uspona što je i normalno, ali nisu odustajali, borili su se do kraja i na kraju su uspeli da iskoriste naš pad koncentracije", rekao je Simonović novinarima posle utakmice.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu Crvenu zvezdu sa 78:77 (15:21, 22:20, 18:21, 22:15) u devetom kolu Super lige Srbije i tako naneli crveno-belima prvi poraz u prvenstvu Srbije.

"Mislim da smo mnogo penala promašili, 17, to je stvarno puno za ovu utakmicu. Mi to obično dajemo, ali eto desila se takva utakmica, biće bolje u narednim mečevima", rekao je Simonović.

Partizan je do trijumfa došao uz zvuk sirene u 40. minutu, a junak pobede bio je Novica Veličković koji je pogodio za dva poena. To je crno-belima ujedno bila i prva prednost na utakmici.

"U poslednjem napadu su se možda malo i zbunili, ali lopta je došla do Baneta (Ratkovica), on ima iskustvo, igra dugo, zna da doda tu asisteniciju, nije se uspaničio, a Novica je pogodio dobar šut... Ponavljam, zaslužena pobeda Partizana", rekao je Simonović.

Novinare je zanimalo i zašto Zvezda u tom poslednjem napadu Partizana nije pravila faul.

"Hteli smo, možda je bio neki nesporazum, nisu se čuli, napravićemo ga kad bude trebalo", rekao je Simonović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.