Radonjić: Bilo je i boljih derbija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nije krio nezadovoljstvo posle poraza u derbiju od Partizana 78:77.

PTIzvor: B92
Podeli
Starsport
Starsport

Crveno-beli imali su prednost tokom celog meča, a prvo vođstvo crno-belih usledilo je posle koša u poslednjoj sekudni utakmice Novice Veličkovića, čime je Partizan došao do važnog triumfa.

"Koncentracija je bila na izuzetno niskom nivou. Evidentno je da postoji potrošenost sa ove strane, da ne budem grub. Bilo je i boljih derbija", rekao je Dejan Radonjić.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Kao što se i pričalo pred Super ligu, cilj nam je bilo prvo mesto na kraju ligaškog dela sezone. Nisam bio zadovoljan ni nekim drugim mečevima koje smo odigrali u Super ligi, bez obzira što su pobede bile ubedljive. U onakvoj situaciji, posle tajm-auta, da ne napravimo faul... I onda primimo trojku... Ogroman broj promašenih slobodnih bacanja. Ne smemo da dozvolimo da padne u vodu sve što smo gradili do sada, najbitnije je da zdravi dočekamo plej-of", kazao je trener crveno-belih.

Na pitanje novinara, zašto nije igrao Dobrić, Radojić je bio kratak.

"Zato".

Kapiten crveno-belih Luka Mitrović da ih je koštalo to što nisu uspeli da prelome meč na vreme.

"Imali smo prednost, nismo uspeli da prelomimo u svoju korist, napravili smo mnogo gluposti i u napadu i u odbrani i to se vrati košem u poslednjoj sekundi, nema više prava na kiks sve držimo u svojim rukama i moramo da dobijemo sve do kraja", rekao je Mitrović..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.