Bogdanović: Kao kad sam igrao za Partizan

Bek Fenerbahčea Bogdan Bogdanović uporedio je gostovanje sa Fenerom kod Panatinaikosa kao kada je bio igrač Partizana.

Izvor: B92 Turska
Podeli

Evroliga, plej-of:
Panatinaikos – Fenerbahče 75:80(0-2)
CSKA – Baskonija 84:82 (2-0)

Subota:
20:00 Olimpijakos – Efes (1-0)
21:00 Real Madrid – Darufašaka (1-0)

Srpski reprezentativac je sa 25 poena, osam skokova i šest asistencija predvodio Fener do druge pobede u OAKA areni za novi korak ka plasmanu na Fajnal-for Evrolige.

"Atmosfera me podseća na vreme kada sam igrao u Partizanu. Neverovatno je i veoma teško pobediti na ovakvim utakmicama. Već sam rekao, idemo korak po korak, ništa nije gotovo. Oni su dva puta izgubili, može svakom da se dogodi, mi moramo ostati mirni i koncentrisani. Potrebna nam je još jedna pobeda za F4. Ovo je bila utakmica na jednu loptu, Kej Si Rivers je promašio trojku posle moje greške, dao sam im loptu. Nekad dobiješ, nekad izgubiš. Igrali smo odlično, ponosan sam na sigrače", rekao je Bogdanović.

PAO je do plej-ofa poražen samo jednom na svom parketu, a sada je poražen dva puta u nizu.

"Očekivali smo veoma agresivnu odbranu i napad, i tako je bilo. Ova utakmmica je bila drugačija od prve. Bilo je veoma važno dobro počeli i nastaviti mirno kako smo planirali, a preuzeli smo kontrolu. PAO je imao šansu da pobedi, detalji su odlučili ishod. Ostali smo koncentrisani, mirni, odigrali dobro odbranu u poslednja dva napada, i to nam je donelo pobedu. Rekao sam igračima već da ništa nije gotovo, igramo protiv sjajnog tima", rekao je Željko Obradović.

Treći meč na programu je u utorak u Istanbulu, na F4 će ekipa koja prva ostvari tri pobede.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.