Radonjić: Bili su bolji, 'ubio' nas je šut za tri

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle poraza od Barselone u Evroligi da je protivnik zasluženo pobedio, istakavši loš šut za tri poena svog tima.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli
StarSport
StarSport

"Čestitke Barseloni na pobedi, bili su bolji od nas večeras. Otvorili smo meč čvrstom igrom u odbrani, ali smo istovremeno imali i veliki probleme u napadu. Oni su takođe igrali veoma dobro u fazi defanzive, dok je nama, tokom celog meča, veliki problem pravio loš šut za tri poena. Oni su, s druge strane, pogodili 43 odsto svojih šuteva za tri, naspram svega 17 naših. Iako su u velikim problemima s povredama i dalje imaju izuzetno kvalitetne igrače. Sve u svemu, čestitam im još jednom na trijumfu", rekao je Radonjić.

Srpski i regionalni šampion poražen je Kataloniji 67:54 u 28. kolu elitnog takmičenja , pa dve runde pre kraja ima samo pobedu više od devetoplasirane Darušafake.

Crveno-beli u narednom kolu, u sledeći petak, dočekuju Uniks iz Kazanja, dok turski tim gostuje Bambergu.

Poslednja runda donosi nam duel upravo Darušafake i Zvezde u Istanbulu, a ekipa Dejvida Blata ima dodatnu prednost jer je slavila u prvom susretu u Beogradu.

Prethodno, Zvezda u utorak igra takođe izuzetno važan meč – gostuje Budućnosti u revanš susretu polufinala regionalne ABA lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.