"Virus nas razorio, ali na pobedu protiv Zvezde"

Nenad Čanak rekao je da će igrači dati sve od sebe da pobede Crvenu zvezdu, bez obzira na to što je tim oslabljen zbog bolesti velikog broja igrača.

Izvor: B92
Podeli
StarSport
StarSport

"Izuzetno bitna pobeda, ne samo što smo ušli u finale, već zbog okolnosti u kojima smo bili. Imamo problema, virus nas je razorio i pitanje je u kakvom ćemo sastavu izaći. U kom god da budemo, igra se za trofej tako da ćemo dati sve od sebe, iako je Zvezda kvalitetnija od nas i u boljem stanju čeka utakmicu", rekao je pomoćni trener Partizana.

Partizan se plasirao u finale Kupa Radivoja Koraća pošto je pobedio Mega Leks sa 77:65, a za trofej će igrati protiv "večitog" rivala koji je nešto ranije bio bolji od FMP Železnika.

Crno-beli su bili oslabljeni neigranjem Miloša Koprivice, Vanje Marinkovića i Vilijama Hečera zbog bolesti, a na klupi nije bio trener Aleksandar Džikić. Mihailo Andrić je igrao iako je imao temperaturu pred utakmicu.

Čanak je naveo da se nada da do utakmice sa Zvezdom neće biti novih problema sa igračima, iako se ne zna "šta nosi noć".

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da je ulaskom u finale Kupa napravljen veliki rezultat.

"Ulaskom u finale smo napravili veliki rezultat i čeka nas velika borba sa 'večitim' rivalom. Probaćemo... Protiv Mege nas je pogurala želja, čestitam svojim momcima i sada treba da 'izginemo' u finalu", rekao je Veličković.

StarSport
StarSport

Trener Mege Dejan Milojević čestitao je Partizanu na "zasluženoj pobedi".

"Bili su kvalitetniji u svim segmentima, više su želeli pobedu. Nismo dovoljno dobri ove sezone da napravimo problem kvalitetnim ekipama, nismo dobili nijednu veliku utakmicu", rekao je Milojević, koji je poželeo sreću Partizanu u finalu protiv Zvezde, za koju je rekao da je "najkvalitetniji tim kod nas".

Najbolji u timu Mege Ognjen Jaramaz rekao je da njegov tim nije igrao na pravi način.

"Nismo igrali na pravi način, dostojno polufinalu. Većinu duela je Partizan kontorlisao i nijednog trenutka nismo imali šansu da okrenemo u našu korist. Okrećemo se Jadranskoj ligi, da pobedimo što više utakmica u poslednja četiri kola", rekao je Jaramaz.

Finale će se igrati u nedelju od 21.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.