Radonjić: Nema odmora, spremamo se za Igokeu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da ekipa novim gostovanjem protiv Igokee u ABA ligi nastavlja naporan ritam utakmica.

Izvor: B92
Podeli
StarSport
StarSport

Tim sa Malog Kalemegdana odmah posle duela u Laktašima čeka put za Vitoriju, gde će u utorak od 21 čas igrati s Baskonijom, dok je već u četvrtak, od 19 časova, čeka duel sa Panatinaikosom u Pioniru.

Igrači srpskog i regionalnog šampiona tek što su stigli u Beograd iz Tel Aviva posle velike pobede nad Makabijem (71:67) u Evroligi, produžili su pravo autobusom za Laktaše gde ih sutra očekuje duel sa Igokeom.

"Igokea igra dobro ove sezone u regionalnom takmičenju, predvođena sa klupe trenerom Bajićem. Nismo imali puno vremena da se odmorimo od utakmice u Tel Avivu, a period do meča u Laktašima iskoristićemo da se oporavimo od velikih napora i spremimo za ekipu Igokee", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Popularni Radonja dodao je da je Nemanja Dangubić ostao u Beogradu na detaljnim lekarskim pregledima kako bi se utvrdio stepen njegove povrede koju je zaradio na meču sa Makabijem.

Centar Ognjen Kuzmić ističe da crveno-beli moraju da se oporave za meč u Republici Srpskoj.

"Još jedna teška i iscrpljujuca utakmica u Evroligi je iza nas, a već smo krenuli na sledeću u ABA ligi. Pokušaćemo da se oporavimo što bolje za meč sa Igokeom, jer želimo da odigramo dobru utakmicu i stignemo do povoljnog rezultata", rekao je Kuzmić.

Utakmica 19. kola ABA lige između Igokee i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.