Mitrović: Svi u Evroligi znaju da nismo autsajderi

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović izjavio je da nijedan tim u Evroligi na crveno-bele neće gledati kao na autsajdera.

ĐNIzvor: B92, Tanjug
Podeli
Foto: StarSport
Foto: StarSport

Mitrović je istakao da su njegovi saigrači i on reputaciju izgradili odličnim igrama prethodnih godina, posebno prošle sezone kada su došli do četvrtfinala.

"Prošle sezone ostvarili smo veliki rezultat kada smo prvi put u istoriji kluba igrali u plej-ofu Evrolige. Bio sam povređen, ali sam svaku utakmicu gledao i podržavao tim. Sada sam spreman i uzbeđen. Većina igrača ostala je u klubu, tako da smo iskusniji za jednu sezonu", rekao je Mitrović za sajt Evrolige.

Krilni igrač smatra da će novi format takmičenja biti atraktivniji i zanimljiviji svakom ko voli košarku, ali će i biti teži za igrače jer se igraju dve utakmice nedeljno.

"Plasmanom u plej-of prošle sezone pokazali svima smo pokazali da ne mogu da nas posmatraju kao autsajdera. Sada će biti još teže igrati protiv velikih timova, ali smo prethodnih godina uradili dobar posao i ime, pa želimo da zadržimo dobru reputaciju", zaključio je Mitrović.

Izabranici Dejana Radonjića novu sezonu Evrolige otvaraju 13. oktobra mečom protiv Darušafake u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.