Đokić: CZ bi nas svakako pobedila

Trener Metalca Vladimir Đokić rekao je posle poraza od Crvene zvezde Telekom da je njegova ekipa mora mnogo bolje da igra na gostovanjima.

MNIzvor: B92
Podeli

Metalac je poražen u hali Pionir 87:69 u devetom kolu Superlige i sada ima skor 5/4.

"Zaslužena pobeda Zvezde, čestitke na ostvarenim uspesima do sada. Hteli smo da kombinovanim odbranama pokušamo da se ne obrukamo, a da sačuvamo svežinu."

"Zvezda je mnogo kvalitetnija, ispunili smo šta smo želeli, možda to nije popularno, ali bi nas svakako pobedili. Malo smo kalkulisali, ali to ne umanjuje pobedu Zvezde."

U narednom kolu ekipa iz Valjeva sastaje se sa Mega Leksom, sa kojim će se najverovatnije boriti za treću i četvrtu poziciju.

"Protiv Mege najbitnije je da iskontrolisemo skok, kada smo to uspeli protiv njih dobijali smo ih. Pobeda nam mnogo znaci, ako uspemo, ako ne, boze moj. Ako dobijemo Megu onda smo u igri za treće mesto, neće to biti gotova stvar, znamo mi da kiksnemo. Utakmica nam je bitna, ako dobijemo na dobrom smo putu da ostvarimo ciljeve. Ako izgubimo, u igri smo za četvrto mesto“, rekao je Đokić i istakao da njegova ekipa mora bolje da igra u gostima.

"Poradićemo na tome da igramo bolje na gostovanju, ispravicemo greske ako ostanemo na okupu, bicemo spremniji za ovakve utakmice.“

Najbolji igrač u ekipi Metalca bio je Majstorović sa 15 poena.

"Cestitke Zvezdi. Imali smo dogovor da rotacijom rasporedimo minutažu i pruzimo dostojan otpor, ali to nismo uspeli. Nismo se istrošili, a najveći problem nam je bio skok. Čeka nas utakmica sezone, motivisani smo da pobedimo. Oni su dominantni u skoku, nama je problem da to kontrolišemo, moramo da sprečimo Miljenovića na pik en rolu sa Jokićem“, rekao je Majsotorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.