CZ: Kupiš sezonsku, imaš pogodnosti

Uskoro počinje prodaja godišnjih karata KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2014/2015, a klub je povodom toga spremio iznenađenja navijačima.

Izvor: B92, zvanični sajt
Podeli

Kao što je već najavljeno, cene godišnjih ulaznica biće niže u odnosu na prošlu sezonu, a svi vlasnici pretplatnih karata iz prošle takmičarske godine imaće dodatne popuste prilikom kupovine godišnje karte za sezonu 2014/2015.

Takođe, za sve kupce biće omogućene i razne pogodnosti prilikom plaćanja.

Najavljeno je i da godišnja karta KK Crvena zvezda Telekom neće biti samo propusnica za utakmice crveno-belih košarkaša. Od ove sezone Crvena zvezda Telekom svojim navijačima daje mogućnost besplatne personalizacije sezonske ulaznice.

Kupovinom sezonske karte navijači će biti u prilici da stekne i razne pogodnosti. Pre svega, biće u mogućnosti da ostvaruju popuste na kupovinu godišnje karte za sezonu 2015/2016 kao i popuste za kupovinu raznih artikala u prodavnicama partnera KKCZT.

Još jedno od iznenađenja koje je menadžment kluba spremio je i specijalno takmičenje (TIKET LIGA) u kome će učestvovati svi vlasnici godišnjih karata za sezonu 2014/2015. Ovo takmičenje je zamišljeno sa ciljem da se navijači koji najredovnije dolaze na utakmice nagrade za podršku, kako bi se podstakao što češći dolazak na mečeve.

Za dolazak na utakmice Evolige (ili eventualno Evrokupa) dobija se jedan bod. Za utakmice sa najjačim protivnicima u ABA i Superligi Srbije dobijaće se dva poena, a za utakmice protiv ne tako atraktivnih rivala u domaćem i regionalnom takmičenju dobijaće se tri boda. Kako bi takmičenje bilo što zanimljivije, određeno je da se posle tri propuštene utakmice u nizu gubi jedan poen. Posle pet propuštenih utakmica za redom gube se dva poena, a nakon osam uzastopnih nedolazaka na utakmicu gube se pogodnosti stečene kupovinom godišnje karte. Na kraju sezone najverniji navijači, odnosno vlasnici sezonskih ulaznica sa najviše sakupljenih poena tokom TIKET LIGE biće nagrađeni, a nagradni fond obezbediće Crvena zvezda Telekom i njeni sponzori.

Jedna od novina vezanih za novu sezonsku ulaznicu je i specijalni QR kod koji služi da navijače odvede na stranicu sa detaljima o svim pogodnostima koje su dobili kao vlasnik godišnje karte. Takođe, biće u prilici da dobiju sve informacije o specijalnim akcijama koje je za njih osmislio menadžment kluba, kao i trenutno stanje na tabeli TIKET LIGE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.