Nova NBA aždaja? "Nesebični" Harden debitovao za Bruklin VIDEO

Džejms Harden je debitovao za Bruklin Netse.

SNIzvor: B92
Podeli
AP Photo/Mary Altaffer
AP Photo/Mary Altaffer

Bruklin Netsi su posle višemesečne sage uspeli da dovedu Džejmsa Hardena i stvore "Supertim" iliti kako neki kažu "novu NBA aždaju".

Harden je u tom debiju imao tripl-dabl učinak sa 32 poena, 12 skokova i 14 asistencija, a imao je i 4 ukradene lopte.

"Što pre svi budemo zajedno na terenu, pre ćemo biti aždaje i počinju 'strašni sati' za sve. U ovoj svlačionici ima mnogo talentovanih igrača, igrači raznih karakteristika... Ja sam košarkaš, uradići sve što se od mene traži. Nisam sebičan, čak naprotiv, a pogledajte samo Kevina Durenta, on je elitni igrač. Može da poentira lako i ja to znam, voleo bih da mu to dodatno olakšam, a i ne samo njemu nego i Kajriju i ostalim saigračima. Želim da sve deluje lako", rekao je Džejms Harden.

Koronavirus pravi probleme čitavoj ligi, a Bruklinu problem pravi i Kajri Irving svojim izotankom, na šta se osvrnuo i Stiv Neš.

"Biće nam potrebno malo vremena dok se svi ne priviknemo na novu situaciju, ali je veliki problem sve ovo što se dešava i nadam se da ćemo ubrzo uspeti sve da dešifrujemo", rekao je Stiv Neš.

Ukoliko Stiv Neš uspe da uigra Hardena, Durenta i Irvinga, stvarno možemo dobiti jedan od ubojitih timova u istoriji lige. Ali, to je jedno veliko "ako".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 49 sledeca idi na stranu