Jokić: Mari i ja gajimo istu strast prema košarci

Košarkaši San Antonija i Denvera igraju u noći između četvrtka i petka u dva časa po našem vremenu šesti meč prve runde plej-ofa na Zapadu.

Z.K.Izvor: B92
Podeli
Photo by Matthew Stockman/Getty Images
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Jedna pobeda deli Denver od prolaska u 2. rundu NBA plej-ofa, a kvota da će je ostvariti večeras (02.00) u gostima kod San Antonija je 2,50. Kvota na Sparse je 1,65. Pogledajte OVDE sve kvote kladionice MOZZART za San Antonio - Denver.

Posle pet odigranih utakmica, Denver u seriji vodi sa 3:2 i praktično ima u rukama meč loptu, ali ovaj susret igra se na parketu Teksašana, tako da će zadatak biti mnogo teži.

U taboru San Antonija ističu da će jedna stvar biti jako važna, a to je da zaustave tandem Jokić-Mari koji je odlično funkcionisao i na prethodnoj utakmici u Devneru.

"Hemija među njima je fantastična, skoro romantična. Vode računa jedan od drugom, vole se, igraju jedan za drugog. To je nešti u čemu su najbolji", primetio je trener Nagetsa Majkl Meloun.

Kidanje te "romantične karike" Denvera prilično je prisutno u mislima igrača San Antonija. Barem se to da naslutiti po rečima centra Džejkoba Poeltla.

"Zaista dobro igraju kada su zajedno na terenu. Teško je porediti ih sa bilo kim. Rade stvari na svoj način. Nepredvidljivi su, teško ih je markirati", izjavio je Poeltl.

Jokić kaže da mu ne smeta što je Meloun njihovo prijateljstvo u šali nazvao "romantičnim".

"Mi smo strastveni kada je reč o košarci, i kada imamo već dobre igrače, ne stidimo se da izrazimo sopstvena osećanja", poručio je Jokić.

Mari kaže da je ono što njihov odnos čini tako dobrim upravo spontanost.

"Najbolje je što nikada ne znamo šta će se dogoditi. Razigravamo jedan drugoga. Čitamo se takođe. Nikola jako dobro asistira. Odlično šutira. Nema ništa što ne može da uradi, osim da skoči!", našalio se Mari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 48 sledeca idi na stranu