Američka novinarka branila Mela i uvredila Dražena Petrovića

Novinarka ESPN-a El Dankan, koja je pokušavajući da objasni ulazak Karmela Entonija u Kuću slavnih, u priču uključila i Dražena Petrovića.

Izvor: B92 SAD
Podeli
Foto: Youtube screenshot/Shenandoah News Caps
Foto: Youtube screenshot/Shenandoah News Caps

Entoni, koji je trenutno bez kluba, jedan je od najboljih šutera u NBA ligi, ali trenutno nema klub otkad je napustio Hjuston Roketse.

Novinarka američke mreže pokušala je prvo da objasni razloge za ulazak Mela u Kuću slavnih.

"Prvak države kao tinejdžer, trostruki osvajač olimpijskog zlata, top 20 svih vremena po postignutim poenima, Ol-star, Ol-NBA igrač. Melo je čist zicer za Kuću slavnih", napisala je na "Tviteru", ali je brzo sebi "replicirala".

"To i ne znači baš mnogo pored imena poput Dražena Petrovića".

"U redu, ali Dražen nije ostavio trag ni blizu kao što je Karmelo", pokušala je da se dopuni.

Amerikanka je potom na "Tviteru" ušla u raspravu sa ljudima koji su joj odgovarala, pomešala Dražena sa Fabom Melom, brazilskim košarkašem koji je preminuo u snu prošle godine.

Po njenim reakcijama bilo je očito kako nije znala da je i Petrović poginuo na vrhuncu karijere.

"Uvredila si karijeru igrača koji je poginuo ulazeći u najbolje godine, šta je tebi", napisao je jedan od komentatora, na šta je usledio novinarkin odgovor:

"Nisam govorila o Fabu Melu, već o tome kako je Melo Fab (skraćeno od ‘fabulous’ – neverovatan). Ne znam kako si to povezao".

Ona se našla na udaru brojnih pratilaca najjače lige sveta koji su je kritikovali da je uvredila veličinu i karijeru Dražena Petrovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 32 sledeca idi na stranu