Ernangomes o Embidu: On je Afrikanac, ko zna koliko ima godina

Centar Šarlota Hornetsa Vili Ernangomes pohvalio je igračke sposobnosti Džoela Embida i našalio se na konto njegovih godina.

LNIzvor: B92
Podeli
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images
Photo by Jonathan Daniel/Getty Images

Ernangomes je bio gost u španskoj TV emisiji "La Resistencia", a voditelj mu je postavio pitanje o jednom od najboljih centara lige iz Filadelfija 76ersa.

"On može da postane najbolji centar u NBA. On je 'zla zver'. Veoma je visok i jak, super sam se provodio dok smo 'sparingovali'. Uvek ostane modar, udaram ga gde god stignem", rekao je Ernangomes.

Španskog centra su upitali šta misli o Embidovim godinama i da li možda postoji nešto sumnjivo u tome koliko centar File tvrdi da je star.

"Mi imamo jako dobar odnos. U teoriji imamo isto godina, ali ne znam... on je Afrikanac, sa njima nikad ne znate", našalio se centar Šarlota i dodao da ipak veruje Kameruncu kada kaže koliko je star.

Embid je rođen 16. marta 1994, a ove sezone prosečno je beležio 22,9 poena, 11 skokova i 1,8 blokada, dok je Ernangomes rođen 27. maja iste godine, a sezonu je završio beležeći 5 poena i 3,8 skokova po utakmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Kralj

Po ko zna koji put, Lebron Džejms pokazao nam je još jednom prethodne noći zašto je bez ikakve sumnje najbolji košarkaš na svetu.

NBA ponedeljak 28.05. 09:05 Komentara: 160
prethodna strana 1 / 37 sledeca idi na stranu