Bogdan odličan u porazu Kingsa, Bobi nije igrao

Sakramento Kingsi izgubili su na gostovanju od Toronta rezultatom 109:93, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdaović zabeležio je još jednu odličnu partiju.

Izvor: B92
Podeli
Foto/Tanjug
Foto/Tanjug

NBA, rezultati:
Toronto Reptors – Sakramento Kings 108:93
Detroit Pistons – Orlando Medžik 114:110
Bruklin Nest – Indijana Pejsers
Vašington Vizards - Klivlend Kavalirs

Bogdanović je za 28 minuta na parketu upisao postigao 18 poena (3/3 za dva, 4/7 za tri), zabeležio pet asistencija i tri skoka, i bio jedan od najraspoloženijih na parketu, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Sakramenta.

Ovo je druga najbolja odigrana partija bivšeg igrača Partizana, jer je u pobedi nad Čikago Bulsima imao poen više.

Reptorsi su vodili tokom celog meča, ali su Kingsi uspeli da izjednače na poluvremenu 57:57.

Ipak, sredinom trećeg kvartala, domaćini su se vratili i do kraja meča rutinski održavali prednost za 20 . pobedu u sezoni.

Pobednički tim je predvodio Demar Derozan bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 21 poenom i pet asistencija, dok je Kajl Lauri dodao 16 poena.

Kod Kingsa, pored Bogdanovića se istakao Garet Templ sa 18 poena, a pratio ga je Džordž Hil sa 16 poena i pet asistencija.

Pistonsi su na svom parketu pobedili Orlando rezultatom 114:110 i upisali treću uzastopnu pobedu.

Gosti su imali prednost samo na početku, da bi Detroit lako preokrenuo i stekao veliku prednost, koju nisu uspeli da istope košarkaši Orlanda.

Detroit je ovim trijumfom došao do 17. pobede u nalazi se na četvrtoj pozicji Istoka, dok je Orlando 12. sa skorom od deset pobeda i 20 poraza.

Pistonse je do pobede predvodio Redži Bulok sa 20 poena i pet skokova, a pratili su ga Entoni Toliver, Tobijas Haris i Redži Džekson sa po 17 poena.

Srpski košarkaš Boban Marjanović ni u ovom meču nije igrao.

Kod Orlanda su se istakli Mario Hezonja sa 28 poena, šest asistencija, dok je sjajan bio Nikola Vučević, koji je zabeležio dabl-dabl sa 24 poena, 14 skokova uz sedam asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 33 sledeca idi na stranu