Tramp Lavaru Bolu: Ti nezahvalna budalo!

Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Dražava, nalazi se u sukobu sa Lavarom Bolom, čiji je sin LiAnđelo bio uhapšen u Kini zbog krađe.

Izvor: B92
Podeli
Getty Images
Getty Images

Lavar Bol je veliki "brbrljivac" i čovek koji tvrdi da će njegovi sinovi (Lonzo, LiAnđelo i LaMelo) dominirati NBA ligom u narednim godinama.

Lonzo je počeo svoju karijeru ove godine u Los Anđeles Lejkersima, dok su LiAnđelo i LaMelo na dobrom putu da to postanu.

Srednji sin LiAnđelo je pre nekih nedelju dana uhapšen u Kini sa još dva drugara jer su uhvaćeni u krađi u jednoj radnji. Kako su kazne u Kini veoma oštre pretila im je kazna i do 10 godina (tako tvrde mediji u SAD), međutim predsednik Amerike je urgirao i oni su pušteni na slobodu i vraćeni u SAD.

Međutim, Lavar je na pitanje o tome da li zna da je Tramp taj koji je omogućio njegovom detetu da se vrati u SAD odgovorio sa: "Ko?!".

Bol je gostovao na "CNN" gde je rekao da on ne mora nikome da se zahvaljuje i da ne zna da li je to uradio Tramp. To je veoma naljutilo predsednika SAD koji se oglasio na Tviteru i uputio oštre reči Lavaru.

"To nije bila Bela kuća, niti Stejt Dipartmant, niti otac Lavar, koji je sprečio da njegov sin ostane u zatvoru u Kini – TO SAM BIO JA. Lavar je loša verzija Dona Kinga, samo bez kose", napisao je Tramp na Tviteru, a potom je usledio još jedan.

"...Lavare, mogao si da " Thanksgiving" (nacionalni praznik) narednih pet do deset godina provodiš u Kini sa svojim sinom, ali bez NBA ugovora. Zapamti Lavare, krađa NIJE mala stvar. To je zaista velika stvar, pogotovo u Kini. Nezahvalna budalo!".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

prethodna strana 1 / 27 sledeca idi na stranu